Xetnet Hosting-ratkaisut arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 25.6.2024

Oletko koskaan miettinyt, kuinka verkkosivustosi toimii kävijöiden suurimman tulvan aikana? Tämän arvostelun kohteena oleva Xetnet Hosting tarjoaa vastauksia tähän kysymykseen tarjoten luotettavia ja edullisia hosting-palveluita. Tutustumme tuotteen ominaisuuksiin, hyötyihin sekä mahdollisiin rajoituksiin, jotta voit arvioida, sopiiko se juuri sinun tarpeisiisi.

Xetnet Hosting-ratkaisut

Arvosana: 4.9/5
4.9/5
 • Nopea latausaika – Varmistaa sivuston sujuvan toiminnan.
 • Korkeatasoinen turvallisuus – Suojaa tehokkaasti ulkoisilta uhilta.
 • Laadukas asiakaspalvelu – Nopea, erinomainen ja asiantunteva tuki.
 • Skaalautuvat palvelupaketit – Kasvaa yrityksen mukana.
 • Kilpailukykyinen hinta – Erinomainen hinta-laatusuhde.

Plussat

+ Täysin kotimainen palvelu
+ Korkea luotettavuusaste
+ Laaja valikoima teknisiä ominaisuuksia
+ Käyttäjäystävällinen cPanel-hallintapaneeli
+ Nopeus – Sivustot latautuvat nopeasti
+ Turvallisuus – Erinomaiset turvatoimet.
+ Tuki – Asiakaspalvelu on laadukasta ja nopeaa.
+ Hinta – Kilpailukykyinen hinnoittelu.

Miinukset

Alimman hintaluokan paketteihin ei kuulu ilmaista domainia
Rajoitetusti kaistanleveyttä ja tallennuskapasiteettia tietyissä paketeissa
Skaalautuvuus – Suurimmat paketit voivat olla kalliimpia.
Räätälöinti – Rajalliset vaihtoehdot erittäin spesifeille tarpeille.

TUOTTEEN YLEISKATSAUS

Xetnet, suomalainen hosting-palveluiden tarjoaja, on tullut tunnetuksi kilpailukykyisistä hinnoistaan ja korkealaatuisesta palvelustaan. Yritys on perustettu jo vuonna 2000, ja sen pitkä historia alalla puhuu puolestaan vahvasta asiantuntemuksesta ja sitoutumisesta asiakkaidensa tarpeisiin. Tuotevalikoima kattaa kaiken perus webhotellista aina yksityisiin virtuaalipalvelimiin, tarjoten joustavia ratkaisuja niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Xetnet erottuu markkinoilla paitsi kilpailukykyisen hinnoittelunsa myös korkean käyttövarmuuden ja asiakaspalvelunsa ansiosta. Heidän palvelimensa sijaitsevat Suomessa, mikä takaa nopeat yhteydet ja datan säilymisen EU:n alueella, mikä on etu tietosuojan näkökulmasta.

TUOTTEEN OMINAISUUDET JA EDUT

Vakaus ja nopeus

Xetnetin hosting-palvelut tarjoavat huippuluokan vakautta ja nopeutta, mikä on elintärkeää nykyaikaisille verkkosivustoille. He käyttävät uusinta teknologiaa palvelimiensa hallinnassa, mikä takaa, että sivustosi latautuu nopeasti ja toimii luotettavasti myös suuren liikenteen aikana.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi Xetnetin keskeisistä myyntivalteista. He tarjoavat monipuolisia turvallisuusominaisuuksia, kuten automaattiset varmuuskopiot ja palomuurit, jotka suojaavat sivustoasi ulkopuolisilta uhilta.

Asiakaspalvelu

Xetnetin asiakaspalvelu on saanut kiitosta nopeudestaan ja asiantuntemuksestaan. Asiakkaat voivat olla yhteydessä tukeen monia kanavia pitkin, mukaan lukien puhelin, sähköposti ja live chat, mikä varmistaa, että saat apua nopeasti, kun sitä tarvitset.

Skalautuvuus

Tarjolla on useita palvelupaketteja, jotka sopivat eri kokoisille yrityksille ja tarpeille. Voit helposti skaalata palveluita ylös- tai alaspäin liiketoimintasi kasvaessa tai tarpeiden muuttuessa.

KOKEMUKSIA

Käyttäjäkokemukset ovat olennainen osa arvostelua, ja ne antavat kuvan siitä, miten palvelu toimii käytännössä. Xetnetin asiakkaat kertovat palvelun luotettavuudesta ja siitä, kuinka harvoin he kohtaavat teknisiä ongelmia. Positiiviset kokemukset, kuten helppo käyttöönotto ja ongelmien nopea ratkaisu, toistuvat asiakkaiden kommenteissa. Tämä todistaa yrityksen kyvystä ylläpitää korkeaa asiakastyytyväisyyttä.

KäKäyttäjien myönteisiä palautteita heijastellen, monet ovat erityisesti arvostaneet Xetnetin nopeaa ja asiantuntevaa asiakastukea, joka on ollut apuna mahdollisissa teknisissä haasteissa. Asiakkaat ovat kertoneet, että ongelmatilanteissa saadun tuen nopeus ja laatu ovat vaikuttaneet merkittävästi palvelun käyttökokemukseen. Tämä on esimerkki siitä, kuinka yritys panostaa asiakastyytyväisyyteen ja tarjoaa luotettavaa tukea.

HINTA-LAATUSUHDE

Xetnetin hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen, erityisesti kun otetaan huomioon palvelun laatu ja tarjotut ominaisuudet. Hinnoittelu on suunniteltu skaalautuvaksi, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin ilman, että maksat turhasta. Kustannustehokkuus yhdistettynä luotettavaan suorituskykyyn ja erinomaiseen asiakaspalveluun tekee palvelusta houkuttelevan vaihtoehdon niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

VERRATTUNA KILPAILIJOIHIN

Xetnet erottuu markkinoiden muista toimijoista muun muassa suorituskyvyn ja asiakastuen osalta. Kun vertaamme Xetnetiä kilpailijoihinsa, huomaamme, että monet muut palveluntarjoajat eivät välttämättä tarjoa yhtä kattavaa turvallisuus- ja tukipalveluiden pakettia samalla hintapisteellä. Tämä tekee Xetnetistä erinomaisen valinnan, erityisesti tietoturvaan ja palveluiden luotettavuuteen painottaville käyttäjille.

Tekniset tiedot

 • 300 Mt – 25 Gt SSD-levytilaa
 • 1 – 100 sähköpostilaatikkoa
 • 50 – 130 Gt/kk liikennöinti
 • 1 – 10 MySQL-tietokantaa
 • Esiasennettu WordPress (valituissa paketeissa)
 • Lisä-domainien nimipalvelut 1,79 €/kk per domain
 • 1 x CPU, 512 Mt – 1536 Mt RAM (valitusta paketista riippuen)
 • 80 – 220 Gt nopeaa SSD-levytilaa (valitusta paketista riippuen)
 • 800 – 2200 Gt/kk liikennöinti (valitusta paketista riippuen)
 • 8 – 22 MySQL-tietokantaa (valitusta paketista riippuen)
 • Sisältää 8-22 kpl domainin nimipalvelut (valitusta paketista riippuen)

Meidän mielipide

Xetnet on luotettava ja kilpailukykyinen valinta hosting-palveluksi. Sen tarjoamat nopeus, turvallisuus ja asiakastuki ovat erinomaisella tasolla, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti niille, jotka arvostavat näitä ominaisuuksia. Suosittelemme Xetnetiä erityisesti pk-yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja kustannustehokasta hosting-ratkaisua. Mikäli etsit palvelua, joka kasvaa yrityksesi mukana ja tarjoaa markkinoiden parhaimpia turvatoimia, Xetnet voisi olla oikea valinta sinulle.

Xetnet Hosting-ratkaisut

Arvosana: 4.9/5
4.9/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.