Tietoa Officeline.fi:stä

Officeline on sitoutunut auttamaan sinua löytämään parhaat tuotteet ja saamaan niistä kaiken irti. Me olemme kuin ystäväsi, joka on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan asiantuntija-apua. Olipa kyseessä sitten tietokoneet, toimistokalusteet, toimistotarvikkeet tai muut työpaikan välineet, me olemme testanneet kaikki uusimmat tuotteet ja tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ostopäätösten tueksi.

Tavoitteemme

Oikeat varusteet, parasta laatua

Officeline käyttää tuhansia tunteja tuotteiden testaamiseen ja vertailuun. Tavoitteenamme on tarjota sinulle parhaat tuotteet kaikissa hintaluokissa ja käyttötarkoituksissa. Testaamme muun muassa tietokoneita, toimistokalusteita ja ohjelmistoja, jotta voit olla varma, että saat aina parasta vastinetta rahallesi.

Säästä rahaa

Autamme lukijoitamme säästämään rahaa tarjoamalla kattavaa tietoa tarjouksista ympäri vuoden. Black Friday, Cyber Monday ja muut suuret alennuspäivät ovat meille tuttuja, ja jaamme mielellämme vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää näitä tarjouksia parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi annamme neuvoja siitä, milloin kannattaa päivittää laitteet ja miten voit säästää rahaa päivittäisissä hankinnoissa.

Parempi elämä, parempi työympäristö

Viihtyvyys ja hyvinvointi on meille tärkeitä aiheita. Julkaisemme jatkuvasti uusia arvioita muun muassa älykelloista, langattomista kuulokkeista ja annamme vinkkejä siitä, miten voit parantaa työympäristösi mukavuutta. Jaa meidän kanssamme, miten sinä parannat työtilaasi ja pysyt kunnossa.

Hyödynnä hankintasi

Laajeneva artikkelikirjastomme auttaa sinua saamaan kaiken irti omistamistasi laitteista. Löydä piilotettuja ominaisuuksia puhelimista, parhaita harjoituksia kuntoiluvälineillä tai vinkkejä siihen, miten voit hyödyntää tuotteitasi paremmin. Pyrimme aina tarjoamaan hyödyllistä tietoa, jotta voit maksimoida tuotteidesi käyttöiän ja hyödyt.

Tiimi

Officeline on ylpeä tiimistään, joka tuo sinulle asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä toimistotarvikkeiden ja -kalusteiden valintaan. Tutustu tiimimme jäseniin, jotka ovat sitoutuneet parantamaan työympäristöäsi ja auttamaan sinua tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä.

Picture of Petri Björk, Päätoimittaja

Petri Björk, Päätoimittaja

Petri valmistui terveydenhoitajaksi vuonna 2011 ja on työskennellyt muun muassa sairaalan osaston työhyvinvoinnin kehittämisessä ja työterveydessä. Hänellä on vahva kokemus ihmisten hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen tukemisessa, mikä näkyy hänen työssään Officelinen päätoimittajana. Petri erikoistui myöhemmin verkkosivujen rakentamiseen ja hänellä on viiden vuoden kokemuksen SEO-optimoinnista. Hänen intohimonsa on luoda sisältöä, joka parantaa ihmisten arkea ja työoloja.

Ota yhteyttä Petriin: LinkedIn

Picture of Mikael Laakso, Toimituspäällikkö

Mikael Laakso, Toimituspäällikkö

Mikael Laakso on valmistunut Tampereen yliopistosta digitaalisen liiketoiminnan koulutusohjelmasta. Hän toimii Officelinen sisältöjen tuottajana ja vastaa älylaitteiden, ohjelmistojen ja toimistolaitteiden kategorioista. Mikael on innokas matkailija ja luonnonystävä, ja hän viettää vapaa-aikaansa vaeltaen ja retkeillen. Lisäksi Mikaelilla on vahva kiinnostus valokuvaukseen ja hän rakastaa dokumentoida seikkailujaan kameran linssin läpi.

Ota yhteyttä Mikaeliin: LinkedIn

Picture of Sari Nieminen, Sisältöpäällikkö

Sari Nieminen, Sisältöpäällikkö

Sari Nieminen on kokenut freelancer-kirjoittaja, joka on asunut jo vuosia Espanjassa. Hän on erikoistunut tuote-etsintään ja rakastaa löytää uusia ja mielenkiintoisia tuotteita, joista kirjoittaa artikkeleita. Sari on työskennellyt useiden kansainvälisten julkaisujen parissa ja tuo Officelineen monipuolista osaamista sekä laajaa näkemystä eri markkinoista. Hänen artikkeleistaan välittyy aito innostus ja asiantuntemus.

Ota yhteyttä Sariin: info@officeline.fi

Toimituksellinen riippumattomuus

Officeline arvostaa ja ylläpitää toimituksellista riippumattomuutta kaikessa sisällössään. Ulkopuolisilla tahoilla ei ole vaikutusvaltaa siihen, mitä tuotteita arvioimme tai miten arvostelut kirjoitetaan. Officeline hyväksyy mainontaa ja tarjoaa mahdollisuuden ostaa arvioimiamme tuotteita ostolinkkien kautta. Nämä tulosuhteet hoidetaan kuitenkin täysin mainosmyynti- ja verkkokauppatiimien toimesta, eikä mainostajilla ole lupaa vaikuttaa sisältöömme.

Me Officelinellä olemme ylpeitä korkeasta standardistamme standardeja ja hyvistä käytännäistämme. Officeline on saanut erinomaiset arvostelut käytännöistään riippumattomilta arviointipalveluilta, mikä korostaa sitoutumistamme laadukkaaseen ja rehelliseen journalismiin.

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.