Työtuoli AVOLA valkoinen arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 22.10.2023

Kun etsit parasta toimistotuolia, moni saattaa ajatella, että valintaan vaikuttaa vain mukavuus. Tämä on ymmärrettävää, sillä pitkät työpäivät vaativat tukea ja mukavuutta. Mutta mikä tekee toimistotuolista todella erinomaisen? Onko se sen ergonomia, ulkonäkö vai materiaalit? Vai onko se yhdistelmä näistä kaikista? Työtuoli AVOLA valkoinen yhdistää nämä kaikki piirteet ja paljon muuta, tarjoten käyttäjälleen paitsi toiminnallisuutta, myös tyylikkyyttä.

Työtuoli AVOLA valkoinen

Arvosana: 4.6/5
4.6/5
 • Valmistettu eko-nahasta
 • Ergonominen muotoilu
 • Istuimen korkeuden säätö
 • Tyylikäs muotoilu

Plussat

+ Mukava istua
+ Tyylikäs muotoilu
+ Ergonominen rakenne
+ Sopii kaikenikäisille

Miinukset

Ei kyynärnojia
Ei säädettävää selkänojan kulmaa

Tyylikäs ulkonäkö

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomion tässä tuolissa, on sen tyylikäs muotoilu. Se huokuu modernia estetiikkaa, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Valkoinen työtuoli on usein riskialtis valinta, sillä se voi likaantua helposti ja pienet tahrat näkyvät selkeästi. Kuitenkin AVOLAn eko-nahka on paitsi ympäristöystävällinen valinta, myös helppo pitää puhtaana. Tämä materiaali hylkii likaa ja on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin kotiin, toimistoon kuin kauneushoitoloihinkin, missä siisteys ja esteettisyys ovat avainasemassa.

Ergonominen muotoilu

Mutta ulkonäkö ei ole ainoa asia, joka tekee tuolista hyvän työtuolin. Vaikka ensivaikutelma saattaa syntyä tuolin designista, sen todellinen arvo paljastuu vasta käytössä. AVOLAn ergonominen muotoilu varmistaa, että voit istua siinä tuntikausia ilman selkäkipuja tai muita vaivoja. Tämä on olennaista erityisesti niille, jotka viettävät suuren osan päivästään työpöydän ääressä. Istuimen korkeuden säätömahdollisuus, joka vaihtelee 41,5 cm:stä 53 cm:iin, takaa, että jokainen löytää itselleen sopivan asennon, olipa kyseessä sitten lyhyempi tai pidempi käyttäjä.

Kestävä ja lattiasuojaava rakenne

Tuolin runko on metallinen, mikä kertoo sen kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä. Tämä takaa, että tuoli kestää vuosien käyttöä ilman, että sen rakenteessa ilmenee ongelmia. Siinä on viisi silikonikumipyörää, mikä ei ainoastaan anna tuolille vakaata pohjaa, vaan myös suojaa lattiaa naarmuilta. Silikonikumipyörät liukuvat sulavasti lattian pinnalla, vähentäen kitkaa ja estäen naarmujen syntymistä. Tämä on erityisen tärkeää, jos tuolia käytetään parketti- tai laminaattilattialla, joissa jokainen pienikin naarmu voi olla silmiinpistävä.

NORE-brändin laatu

NORE-brändi on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, ja AVOLA ei ole poikkeus. Tämä brändi on vuosien varrella vakiinnuttanut paikkansa markkinoilla tarjoamalla asiakkailleen vain parasta. Brändin filosofia yhdistää sukupolvia, erilaisia perinteitä ja tyylejä, ja tämä näkyy myös AVOLAn suunnittelussa. Tämä yhdistelmä vanhaa ja uutta, perinnettä ja innovaatiota, tekee tuotteista erottuvia ja ainutlaatuisia. Se on moderni, mutta samalla ajaton – tuoli, joka sopii moneen eri ympäristöön ja sisustustyyliin, olipa kyseessä sitten trendikäs start-up toimisto tai perinteinen kotikonttori.

Tekniset tiedot

 • Materiaali: Eko-nahka
 • Korkeus: 73,5 – 84,5 cm
 • Istuimen korkeuden säätö: 41,5 – 53 cm
 • Leveys: 47,5 cm
 • Syvyys: 55,5 cm
 • Istuinsyvyys: 35 cm
 • Paino: 5,7 kg
 • Maksimikuormitus: 120 kg
Työtuoli AVOLAn saamista palautteista suurin osa on ollut myönteistä. Monet ovat korostaneet tuolin mukavuutta, kuten eräs asiakas, joka hankki tuolin 17-vuotiaalle tyttärelleen ja kertoi tämän olevan erittäin tyytyväinen valintaansa. Tyttö on löytänyt tuolista juuri sen oikean mukavuuden, joka tukee pitkienkin opiskelusessioiden ajan. Vaikka joitakin pieniä huomautuksia on esitetty, ne jäävät varjoon, kun otetaan huomioon tuolin ergonomia, tyylikäs muotoilu ja sen tarjoama istumismukavuus. Työtuoli AVOLA on selkeästi osoittautunut valinnaksi, joka yhdistää sekä nuoremmat että vanhemmat sukupolvet, ja se on noussut monen suosikiksi niin opiskeluun kuin työskentelyynkin.

Meidän mielipide

Jos etsit ergonomista toimistotuolia, joka on paitsi tyylikäs myös toiminnallinen, Työtuoli AVOLA valkoinen on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen valinta. Tämä tuoli ei ole vain esteettisesti miellyttävä, vaan se on suunniteltu myös käyttäjän mukavuutta ajatellen.

Se on paitsi silmänilo, myös hyvä ystävä pitkinä työpäivinä, ja sen ergonomiset ominaisuudet varmistavat, että työnteko sujuu vaivattomasti ja mukavasti.

Työtuoli AVOLA valkoinen

Arvosana: 4.6/5
4.6/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.