Lenovo ThinkCentre M900SFF Pöytätietokone arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 25.6.2024

Kun etsitään luotettavaa ja tehokasta pöytätietokonetta, joka sopii sekä työ- että henkilökohtaiseen käyttöön, Lenovo ThinkCentre M900SFF on erinomainen valinta. Tämä kompakti, mutta voimakas tietokone on suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat kestävän ja suorituskykyisen laitteen, joka vastaa modernin maailman vaatimuksiin.

Lenovo ThinkCentre M900SFF on täynnä huippuluokan ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan markkinoilla. Tämä arvostelu pureutuu syvälle tuotteen ominaisuuksiin, hyötyihin ja mahdollisiin rajoituksiin, tarjoten kattavan näkemyksen siitä, miksi tämä tietokone on niin suosittu käyttäjien keskuudessa.

Lenovo ThinkCentre M900SFF Pöytätietokone

Arvosana: 4.2/5
4.2/5
 • Tehokas suorituskyky Intel Core i7-prosessorin avulla
 • Kompakti ja kestävä muotoilu
 • Monipuoliset liitäntävaihtoehdot
 • Energiatehokas ja kustannussäästö
 • Korkeatasoinen tietoturvaominaisuus

Plussat

+ Tehokas suorituskyky
+ Kompakti muotoilu
+ Monipuoliset liitännät
+ Energiatehokas
+ Korkea turvallisuus

Miinukset

Ei sisäänrakennettua Bluetoothia
Rajoitetut päivitysmahdollisuudet
Korkeampi hinta verrattuna joihinkin kilpailijoihin
Mukana vain yksi HDMI-adapteri
Järjestelmä voi vaatia uudelleenasennuksia

Yleiskatsaus

Lenovo ThinkCentre M900SFF on osa Lenovon ThinkCentre-sarjaa, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja suorituskyvystään. Tämä malli eroaa monista muista markkinoilla olevista pöytätietokoneista sen kompaktin koon ja vaikuttavan suorituskyvyn ansiosta.

Historiallisesti Lenovo on ollut yksi johtavista tietokonemerkeistä, ja ThinkCentre-sarja on ollut keskeinen osa tätä menestystä. ThinkCentre M900SFF on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, mutta se soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön.

Tietokoneen kehitys on keskittynyt tarjoamaan korkeaa suorituskykyä ja kestävyyttä, yhdistettynä energiatehokkuuteen ja monipuolisiin liitäntävaihtoehtoihin. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin tarpeisiin.

Ominaisuudet ja edut

Kompakti ja kestävä muotoilu

ThinkCentre M900SFF on suunniteltu pienikokoiseksi, mutta sen kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän. Kompakti muotoilu tekee siitä ihanteellisen valinnan pienempiin työtiloihin tai kotitoimistoihin.

Tehokas suorituskyky

Varustettuna Intel Core i7 -prosessorilla, tämä tietokone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, joka vastaa vaativimpiinkin tehtäviin. Olipa kyseessä moniajo, pelien pelaaminen tai raskaat ohjelmistot, ThinkCentre M900SFF selviytyy kaikesta sujuvasti.

Monipuoliset liitännät

ThinkCentre M900SFF sisältää runsaasti liitäntävaihtoehtoja, kuten USB 3.0 -portit, DisplayPort ja VGA, jotka mahdollistavat laajan valikoiman lisälaitteiden ja näyttöjen liittämisen. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen ja helppokäyttöisen.

Energiansäästö

Yksi tämän mallin merkittävimmistä eduista on sen energiatehokkuus. Se on suunniteltu kuluttamaan vähemmän energiaa, mikä säästää kustannuksia ja vähentää ympäristövaikutuksia.

Korkea turvallisuus

Lenovo ThinkCentre M900SFF tarjoaa myös korkeatasoista tietoturvaa, kuten TPM 2.0 -moduulin ja mahdollisuuden käyttää fyysisiä lukitusmekanismeja, mikä tekee siitä luotettavan valinnan yrityskäyttöön.

Kokemuksia

Lenovo ThinkCentre M900SFF on saanut käyttäjiltä paljon positiivista palautetta, erityisesti sen suorituskyvyn ja luotettavuuden osalta. Monet käyttäjät ovat kertoneet, kuinka tietokone on täyttänyt tai jopa ylittänyt heidän odotuksensa.

Eräs käyttäjä kertoi, kuinka hän käyttää tietokonettaan päivittäin vaativissa työtehtävissä ja satunnaisessa pelaamisessa. Hän kehui tietokoneen nopeutta ja vakautta, sekä sen kykyä käsitellä monia tehtäviä samanaikaisesti ilman ongelmia.

Toinen käyttäjä, eläkkeellä oleva kirjailija ja taiteilija, mainitsi kuinka ThinkCentre M900SFF on ollut täydellinen valinta hänen tarpeisiinsa. Hän arvosti erityisesti tietokoneen monipuolisia liitäntöjä ja sen helppokäyttöisyyttä, vaikka hän ei enää ollut niin teknisesti taitava kuin ennen.

Useat käyttäjät ovat myös kehuneet Lenovon asiakaspalvelua, joka on ollut avuliasta ja ystävällistä, tarjoten nopeita ja asiantuntevia vastauksia heidän kysymyksiinsä. Tämä on lisännyt heidän luottamustaan tuotteeseen ja sen valmistajaan.

Hinta-laatusuhde

Lenovo ThinkCentre M900SFF tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen hinnat ovat kilpailukykyiset verrattuna muihin vastaaviin pöytätietokoneisiin markkinoilla.

Kun otetaan huomioon sen tehokkuus, monipuoliset ominaisuudet ja pitkä käyttöikä, tämä tietokone on ehdottomasti hintansa arvoinen. Käyttäjät, jotka ovat investoineet tähän malliin, ovat kertoneet saavansa rahalleen vastinetta monin tavoin.

Vertailussa muihin saman hintaluokan tietokoneisiin, ThinkCentre M900SFF erottuu edukseen erityisesti sen luotettavuuden ja suorituskyvyn ansiosta. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon sekä yritys- että kotikäyttöön.

Kilpailija vertailua

Kun vertaamme Lenovo ThinkCentre M900SFF -tietokonetta sen pääkilpailijoihin, kuten Dell OptiPlex 7040 ja HP EliteDesk 800 G2, huomaamme useita merkittäviä eroja.

Lenovo ThinkCentre M900SFF vs. Dell OptiPlex 7040

 • Suorituskyky: Molemmat tietokoneet tarjoavat tehokkaita suorittimia, mutta Lenovo tarjoaa parempia moniajo-ominaisuuksia.
 • Koko: Lenovo on kompaktimpi, mikä tekee siitä sopivamman pienempiin tiloihin.
 • Hinta: Lenovo on yleensä hieman edullisempi vastaavilla ominaisuuksilla.

Lenovo ThinkCentre M900SFF vs. HP EliteDesk 800 G2

 • Turvallisuus: Molemmat mallit tarjoavat korkeatasoista tietoturvaa, mutta Lenovo tarjoaa enemmän fyysisiä turvaominaisuuksia.
 • Energiansäästö: Lenovo on suunniteltu energiatehokkaammaksi, mikä on etu pitkäaikaisessa käytössä.
 • Monipuolisuus: Lenovo tarjoaa enemmän liitäntävaihtoehtoja, mikä lisää sen monipuolisuutta.

Tekniset tiedot

 • Näytön tarkkuus: 3840 x 2160
 • Maksimi näytön tarkkuus: 3480 x 1920 pikseliä
 • Prosessori: 4 GHz Core i7
 • RAM: 32 GB DDR4
 • Kovalevy: 1 TB SSD
 • Piirisarja: Intel
 • Näytönohjain: Integroitu
 • Näytönohjaimen RAM: 32 GB
 • Langaton tyyppi: 802.11n
 • Merkki: Lenovo
 • Malli: ThinkCentre M900
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro
 • Paino: 13.97 paunaa
 • Mitat: 14.05 x 3.5 x 13.31 tuumaa

Meidän mielipide

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkCentre M900SFF on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta, luotettavaa ja kompaktia pöytätietokonetta. Sen monipuoliset ominaisuudet, korkea suorituskyky ja energiatehokkuus tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin tarpeisiin.

Suosittelemme tätä tietokonetta erityisesti yrityskäyttöön, jossa tarvitaan luotettavaa ja turvallista laitetta päivittäisiin tehtäviin. Se sopii myös erinomaisesti kotikäyttöön, erityisesti niille, jotka arvostavat kompaktia kokoa ja monipuolisia liitäntöjä.

Lopulta, Lenovo ThinkCentre M900SFF tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja se on investointi, joka kestää aikaa. Olitpa sitten ammattilainen, opiskelija tai kotikäyttäjä, voimme luvata, että tämä tietokone täyttää vaatimuksesi ja ylittää odotuksesi.

Lenovo ThinkCentre M900SFF Pöytätietokone

Arvosana: 4.2/5
4.2/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.