Samsung Galaxy Tab S9 Ultra arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 19.11.2023

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra on Samsungin uusin iskunyrkki tablet-markkinoilla, suunnattu suoraan kilpailemaan Applen iPad Pron kanssa. Tässä arvostelussa sukellamme syvälle tämän 1 199,99 dollarin hintaisen laitteen ominaisuuksiin ja suorituskykyyn, jotta voit päättää, onko se oikea valinta sinulle. Tämä laite ei ainoastaan haasta kilpailijoitaan teknisillä ominaisuuksillaan, vaan myös designillaan ja käyttäjäkokemuksellaan. Katsotaanpa, miten se pärjää vertailussa markkinoiden muihin huippumalleihin.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Arvosana: 4.6/5
4.6/5
 • 14,6″ Dynamic AMOLED 2X -näyttö: Kirkkaat, elävät värit ja silmiä säästävä katselukokemus
 • IP68-luokituksen veden- ja pölynkestävyys: Kestävä ja luotettava kaikissa olosuhteissa
 • Tehokas moniajo ja Android 13: Sujuva käyttökokemus, ihanteellinen tehokäyttäjille
 • S Pen ja Samsung Dex: Luovuutta ja tuottavuutta, tietokoneen kaltaiset toiminnot
 • Pitkä akun kesto ja nopea lataus: Vaivaton käyttö koko päivän, nopea lataaminen liikkeellä

Plussat

+ Samsungin moniajo on parempi kuin iPadissa
+ Upea näyttö ja huippunopea suorituskyky
+ Hinta-laatusuhde yllättävän hyvä verrattuna iPad Prohon

Miinukset

Nopeampi lataus olisi ollut hyvä lisä
Ei kätevää S Pen -kynän säilytys paikkaa

Tyylikäs tabletti suurella näytöllä

Galaxy Tab S9 Ultra erottuu joukosta sen 14,6 tuuman näytöllä, joka on pakattu yllättävän kompaktiin runkoon. Vertailussa Lenovo Tab Extreme ja muut Tab S9 -mallit, tämä laite tarjoaa erinomaisen tasapainon näyttökokoa ja kannettavuutta ajatellen.

Sen ohut muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä ihanteellisen kumppanin niin työ- kuin vapaa-ajan matkoille. Lisäksi sen tyylikäs ulkonäkö ja huippuluokan viimeistely tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan.

Laadukas ja vedenkestävä

Tab S9 Ultra ja sen S Pen -kynä ovat ensimmäiset Samsungin tablet-laitteet, jotka saavat IP68-luokituksen, mikä tekee niistä pölyn- ja vedenkestäviä. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia laitteen käytölle, esimerkiksi uima-altaan äärellä tai rannalla.

Tämä ominaisuus ei ainoastaan lisää laitteen käyttömahdollisuuksia, vaan myös tuo mielenrauhaa käyttäjille, jotka elävät aktiivista elämäntyyliä. Olipa kyseessä sade tai roiskeet, Tab S9 Ultra on valmis kohtaamaan haasteet.

Näyttö ja käyttökokemus: Viihdyttävän monipuolinen

14,6 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näyttö tarjoaa huippuluokan kuvanlaadun ja virkistystaajuuden, vaikka sen käyttö ulkona voi olla haastavaa. Lisäksi laitteen Android 13 -käyttöjärjestelmä ja Samsungin One UI tarjoavat saumattoman käyttökokemuksen.

Tämä näyttö ei ainoastaan tarjoa kirkkaita ja eläviä värejä, vaan myös minimoi silmien rasituksen pitkäaikaisessa käytössä. Sen laaja väriavaruus ja terävä resoluutio tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin elokuvien katseluun kuin ammattimaiseen graafiseen työhön.

Tehokäyttäjän unelma

Samsungin lähestymistapa moniajoon ja Androidin päivitykset tekevät Tab S9 Ultrasta erinomaisen valinnan tehokäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen laitteen. Sen kyky pitää useita sovelluksia auki samanaikaisesti ilman suorituskyvyn heikkenemistä on vaikuttava.

Tämä tekee siitä erinomaisen työkalun niille, jotka työskentelevät jatkuvasti useiden tehtävien parissa. Lisäksi sen intuitiivinen käyttöliittymä ja käyttäjäystävälliset toiminnot tekevät työskentelystä sujuvaa ja tehokasta.

S Pen -kynä ja sovellukset

S Pen -kynän käyttö on intuitiivista ja hauskaa, ja se yhdistettynä Samsungin Dex-ohjelmistoon muuttaa tabletin lähes perinteiseksi tietokoneeksi. Tämä kynä ei ainoastaan tarjoa tarkkuutta ja herkkyyttä, vaan myös mahdollistaa luovuuden ilmaisun uudella tasolla.

Sen paineentunnistus ja kallistuksen tunnistus tekevät piirtämisestä ja kirjoittamisesta luonnollista ja miellyttävää. Lisäksi, kun yhdistetään S Pen -kynä Samsungin laajaan sovellusvalikoimaan, käyttäjät voivat hyödyntää laitetta monipuolisesti niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Suorituskyky ja pelikokemus

Tab S9 Ultra loistaa suorituskyvyssään, olipa kyseessä sitten sovellusten käyttö tai vaativat pelit. Sen akun kesto ja pikalatausominaisuudet ovat myös vaikuttavia. Tämä laite ei ainoastaan käsittele vaativia sovelluksia ja pelejä vaivattomasti, vaan myös tarjoaa pitkän akun keston, joka kestää koko päivän. Sen nopea latausominaisuus varmistaa, että olet aina valmis toimintaan, ja sen tehokas prosessori takaa sujuvan ja katkottoman käyttökokemuksen.

Nopea ja luotettava

Bluetooth 5.3 ja Wi-Fi 6E -tuki varmistavat, että Tab S9 Ultra pysyy aina yhteydessä, vaikka NFC-tuki puuttuukin. Tämä nopea ja luotettava yhteys takaa, että voit suorittaa tehtäviäsi ilman viivettä, olipa kyseessä sitten tiedostojen lataaminen, videopuhelut tai verkkoselailu. Lisäksi sen laaja yhteensopivuus erilaisten Bluetooth-laitteiden kanssa tekee siitä monipuolisen työkalun niin toimistossa kuin matkoilla.

Kamerat ja Videopuhelut: Selkeät Kuvat ja Videot

Vaikka takakamerat eivät ole parhaimmillaan heikossa valaistuksessa, etukamerat tarjoavat teräviä kuvia ja selkeää ääntä videopuheluissa. Tämä tekee siitä ihanteellisen laitteen niin liiketoiminnan kokouksiin kuin yhteydenpitoon perheen ja ystävien kanssa. Sen kameroiden korkea resoluutio ja kehittyneet ominaisuudet, kuten automaattinen tarkennus ja kuvanvakautus, takaavat, että jokainen kuva ja video on laadukas.

Tekniset tiedot

 • Paino: 732 g
 • Mitat: 326,4 x 208,6 x 5,5 mm
 • Käyttöjärjestelmä: Android 13
 • Näytön koko: 14,6 tuumaa
 • Resoluutio: 1848 x 2960 pikseliä
 • Prosessori: Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy
 • Tallennustila: 256 Gt / 512 Gt / 1 Tt
 • MicroSD-paikka: Kyllä
 • Akku: 11 200 mAh
 • Takakamera: 13 MP (laajakulma) + 8 MP (ultralaajakulma)
 • Etukamera: 12 MP + 12 MP
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra on kerännyt asiakkailta laajalti kiitosta, ja sen suosio perustuu useisiin vahvuuksiin, vaikka joitakin haasteita onkin havaittu. Asiakkaat ovat erityisesti ylistäneet tabletin suurta näyttöä, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan elokuvien katseluun matkoilla. Sen pitkäkestoinen akku on myös saanut kiitosta, mahdollistaen tuntien viihteen ilman jatkuvaa lataamisen tarvetta. Monet käyttäjät ovat korostaneet Tab S9 Ultran monipuolisuutta, mainiten sen käytön niin multimediakoneena kotona ja matkoilla kuin myös kannettavan tietokoneen korvikkeena päivittäisiin tehtäviin. Sen kyky toimia pelikonsolina retropeleille ja integroitua saumattomasti Samsungin ja Windowsin ekosysteemeihin on myös saanut tunnustusta. Käyttäjät ovat kiitelleet tabletin stellaaria näyttöä, laadukasta rakennetta, kaiuttimia, kevyttä ohjelmistoa, S Pen -kynää, sekä sen akun kestoa ja etukameroiden sijoittelua. Huolimatta näistä vahvuuksista, jotkut käyttäjät ovat tuoneet esille haasteita, kuten rajoitetun määrän portteja, korkean hinnan, ja rajoitetun käytettävyyden Samsungin ekosysteemin ulkopuolella. Lisäksi on mainittu, että pitkäaikainen käyttö vaatii tukea, ja laitteen hinta nousee, kun otetaan huomioon tarvittavat lisävarusteet, kuten USB-hubi, hiiri ja näppäimistö. Joissakin tapauksissa on myös raportoitu ongelmia toimituksessa ja puuttuvia lupauksia, kuten luvattua näppäimistöä. Yhteenvetona, vaikka Samsung Galaxy Tab S9 Ultra ei ole täydellinen ja sen korkea hinta voi olla este joillekin käyttäjille, sen monipuolisuus, erinomainen näyttö ja akun kesto tekevät siitä kuitenkin erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ja monikäyttöistä tablettia.

Meidän mielipide

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra on todellinen mestariteos Android-tablettien maailmassa. Sen monipuoliset ominaisuudet ja suorituskyky nostavat sen selvästi markkinoiden kärkeen, erityisesti suurikokoisten tablettien kategoriassa. Tämä laite ei ole vain tehokas ja monikäyttöinen, vaan sen yhdistelmä tyylikästä muotoilua ja kestävyyttä tekee siitä ainutlaatuisen. Huippuluokan suorituskyky yhdistettynä käyttäjäystävällisyyteen tekee siitä ihanteellisen valinnan niin työhön, viihteeseen kuin luovaan ilmaisuunkin.

Galaxy Tab S9 Ultra ei ole pelkästään tabletti; se on monipuolinen työkalu, joka mukautuu vaivattomasti erilaisiin käyttötarpeisiin. Sen kyky toimia saumattomasti eri sovellusten ja tehtävien kanssa tekee siitä korvaamattoman laitteen niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Olitpa sitten suunnittelemassa esitystä, editoimassa videoita tai nauttimassa lempielokuvastasi, Galaxy Tab S9 Ultra tarjoaa sujuvan ja nautinnollisen kokemuksen. Tämä tabletti ei ainoastaan täytä odotuksiasi, vaan ylittää ne kirkkaasti, asettaen uuden standardin siitä, mitä Android-tabletilta voi odottaa.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Arvosana: 4.6/5
4.6/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.