Elisa 5G+ Rajaton 300-1000M arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 28.6.2024

Kuvittele maailma, jossa nettiyhteys on nopea kuin salama, katkoton ja rajaton. Elisa 5G+ Rajaton 300-1000M lupaa juuri tämän. Nykymaailmassa, jossa olemme yhä riippuvaisempia internetistä, on tärkeää, että yhteytemme toimii saumattomasti ja nopeasti, olimme sitten missä päin maailmaa tahansa.

Elisa 5G+ Rajaton 300-1000M -liittymät on vastaus niille, jotka etsivät huippunopeaa ja luotettavaa nettiyhteyttä. Tämä arvostelu kattaa kaikki tuotteen ominaisuudet, edut ja mahdolliset rajoitukset. Syvennytään seuraavaksi liittymien ominaisuuksiin.

Elisa 5G+ Rajaton 300-1000M

Arvosana: 4.4/5
4.4/5
 • Netti (Suomi, Pohjola, Baltia): rajaton
 • EU-data: 39-53 Gt/kk
 • Huippunopeus: Jopa 1000 Mbit/s nopeus.
 • Puhe ja viestit: rajaton
 • Toimii itsenäisessä 5G-verkossa

Plussat

+ Nopeat yhteydet lähes missä vain
+ Rajaton data
+ Roaming EU-alueella ilman lisämaksua
+ Laaja peittoalue

Miinukset

Korkea hinta pitkässä juoksussa.

Yleiskatsaus

Elisa 5G+ Rajaton 300-1000M -liittymät, tarjoavat jopa 1000 Mbit/s nopeuden. 1000m-nopeus tekee lippulaivana pidetystä liittymästä yhden markkinoiden nopeimmista liittymistä.

Elisa on suomalainen telekommunikaatiojätti, joka on ollut markkinoilla jo vuosikymmeniä. Elisa 5G+ -liittymät edustavat uusinta kehitystä ja teknologiaa, joka tuo 5G-verkon nopeudet ja mahdollisuudet suoraan käyttäjien käsiin.

Elisan 5G+ Rajaton liittymät erottuvat edukseen, sillä ne tarjoavat todellisen rajattoman datan käytön ilman nopeuden rajoittamista. Monet kilpailijat lupaavat korkeita nopeuksia, mutta käytännössä asettavat datakattoja tai rajoittavat nopeuksia tietyissä tilanteissa.

Ominaisuudet ja edut

Elisa 5G+ Rajaton -liittymät ovat täynnä vaikuttavia ominaisuuksia, jotka tekevät niitä loistavan valinnan:

Nopea ja luotettava yhteys

Liittymien tarjoama nopeus 300-1000 Mbit/s takaa, että voit suoratoistaa elokuvia, pelata verkkopelejä ja selata nettiä ilman viiveitä tai puskurointia. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kotiin kuin liikkuvaan käyttöön.

Rajaton data

Rajattomuus on tämän liittymän keskeinen myyntivaltti. Voit käyttää niin paljon dataa kuin haluat, ilman huolta nopeuden rajoittamisesta tai yllättävistä lisäkuluista.

Laaja kattavuus

Elisa 5G+ -verkko kattaa suurimman osan Suomesta, ja sen laaja peittoalue takaa, että nautit nopeasta netistä lähes missä tahansa.

Edistyksellinen teknologia

5G-teknologia tuo mukanaan alhaisemman latenssin, suuremman kapasiteetin ja paremman energiatehokkuuden. Tämä tarkoittaa, että yhteys on paitsi nopea, myös erittäin luotettava ja kestävä.

Helppo käyttöönotto

Elisa 5G+ -liittymä on helppo ottaa käyttöön. Tarvitset vain 5G-yhteensopivan puhelimen tai reitittimen, ja olet valmis nauttimaan huippunopeasta internetistä.

Kokemuksia

Elisa on yksi vanhimmista puhelin- sekä nettiliittymien tarjoajista suomessa, joten asiakaskunta on kertynyt vuosikymmenten varrella. Elisan valttikortit ovatkin luotettavat liittymät sekä selkeä ja hyvä asiakaspalvelu. Erilaisia liittymätyyppejä erilaisine ominaisuuksineen on jokaiselle käyttäjille. Tällä kertaa vertailemme 5G-liittymien ominaisuuksia ja etuja markkinoilla oleviin muihin tuotteisiin ja arvioimme niiden arvoa.

Elisa 5G+ Rajaton liitymät ovat saaneet positiivista palautetta nopeudestaan ja luotettavuudestaan. Käyttäjät ovat erityisesti kehuneet sen suorituskykyä suoratoistossa ja pelaamisessa.

Eräs käyttäjä kertoi, että hänen perheensä pystyi katsomaan eri suoratoistopalveluja yhtä aikaa ilman puskurointia tai viiveitä. Toisessa tapauksessa etätyöntekijä kiitti liittymän luotettavuutta ja nopeutta, jotka mahdollistivat saumattoman työskentelyn ja videoneuvottelut.

Hinta-laatusuhde

Elisa 5G+ Rajaton 300-1000M -liittymien hintataso on korkeampi kuin perinteisten 4G-liittymien, mutta niiden tarjoamat edut oikeuttavat hinnan.

Nopea ja luotettava yhteys, rajaton data ja laaja kattavuus tekevät siitä hyvän investoinnin erityisesti paljon dataa käyttävälle. Kun vertaamme tätä liittymää muihin markkinoilla oleviin 5G-liittymiin, huomaamme, että se tarjoaa kilpailukykyisen hinnan ottaen huomioon sen korkean suorituskyvyn ja rajattoman datan.

Kilpailija vertailua

Markkinoilla on useita 5G-liittymiä, mutta Elisa 5G+ Rajaton -liittymät erottuvat edukseen:

 • Telia 5G Rajaton: Telian liittymä tarjoaa myös rajattoman datan, mutta sen nopeudet ovat usein alhaisemmat kuin Elisan vastaavassa liittymässä. Lisäksi Telian peittoalue on joillain alueilla rajallisempi.
 • DNA 5G Rajaton: DNA 5G-liittymä tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon, mutta joissain testeissä sen nopeudet ovat jääneet jälkeen Elisan liittymästä. DNA-liittymä on kuitenkin usein hieman edullisempi, mikä voi olla houkuttelevaa budjettitietoisille käyttäjille.
Eroavaisuudet
 1. Nopeus: Elisa tarjoaa nopeammat yhteydet.
 2. Peittoalue: Elisa kattaa laajemman alueen.
 3. Hinta: DNA tarjoaa hieman edullisemman vaihtoehdon.

Tekniset tiedot

 • Nopeus: 300-1000 Mbit/s.
 • Data: Rajaton käyttö.
 • Verkkoteknologia: 5G.
 • Verkkotekniikka: Uusinta 5G-teknologiaa.
 • SIM-kortti: Yhteensopiva useimpien laitteiden kanssa.
 • Roaming: Toimii EU-maissa ilman lisäkuluja.
 • Asiakaspalvelu: 24/7 tuki.
 • Sopimuksen pituus: Joustavat sopimusvaihtoehdot.
 • Hinta: Kilpailukykyinen kuukausimaksu.
 • Tiedonsiirto: Nopea sekä lataus- että lähetysnopeus.
 • Lisäpalvelut: Mahdollisuus lisäpalveluihin, kuten viihdepaketit.

Meidän mielipide

Elisa 5G+ Rajaton 300-1000M -liittymät ovat erinomainen valinta niille, jotka arvostavat nopeutta, luotettavuutta ja rajattomuutta puhelimen netin ja yhteyksien osalta. 5G-liittymät ovat erityisen hyödyllisiä paljon dataa kuluttaville käyttäjille, kuten suoratoiston ja pelaamisen ystäville, sekä niille, jotka työskentelevät etänä.

Voimme suositella Elisan 5G-liittymiä kaikille niille, jotka etsivät parasta mahdollista suorituskykyä ja haluavat nauttia saumattomasta nettiyhteydestä ilman kompromisseja.

Elisa 5G+ Rajaton 300-1000M

Arvosana: 4.4/5
4.4/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.