HP ProDesk 600 G3 DM Mini Pöytätietokone arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 25.6.2024

Kuvittele tilanne: työpöytäsi on siisti, kaikki on järjestyksessä, ja siellä seisoo vain yksi pieni mutta tehokas tietokone. Tämä ei ole unelma, vaan todellisuutta HP ProDesk 600 G3 DM Mini -pöytätietokoneen kanssa. Tämä kompakti laite on suunniteltu tarjoamaan huippusuorituskykyä pienessä koossa, joka mahtuu melkein mihin tahansa työtilaan.

HP ProDesk 600 G3 DM on enemmän kuin pelkkä tietokone. Se on työväline, joka on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja tekemään arjestasi sujuvampaa. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tehokkuutta ja järjestystä. Tämä arvostelu kattaa kaikki tärkeät näkökohdat, ominaisuudet, hyödyt ja mahdolliset rajoitukset, joita sinun on hyvä tietää ennen ostopäätöstä.

HP ProDesk 600 G3 DM Mini Pöytätietokone

Arvosana: 4/5
4/5
 • Kompakti ja tilaa säästävä
 • Tehokas Intel Core i3-7100T -prosessori
 • Nopea 256GB SSD-tallennustila
 • Monipuoliset laajennusmahdollisuudet
 • Energiatehokas ja hiljainen toiminta

Plussat

+ Kompakti koko
+ Erinomainen suorituskyky
+ Hyvät laajennusmahdollisuudet
+ Energiatehokas

Miinukset

Ei sovellu raskaaseen pelikäyttöön
Rajoitetut grafiikkaominaisuudet

Yleiskatsaus

HP ProDesk 600 G3 DM erottuu kilpailijoistaan kompaktin kokonsa ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. HP on tunnettu luotettavista ja laadukkaista tietokoneistaan, ja tämä malli ei ole poikkeus. Se on suunniteltu erityisesti pieniin työtiloihin, mutta sen suorituskyky ja laajennettavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

ProDesk 600 G3 DM on varustettu Intel Core i3-7100T -prosessorilla, joka tarjoaa riittävästi tehoa päivittäisiin tehtäviin, kuten toimistosovellusten käyttöön, internet-selailuun ja kevyeen multimediatyöhön. Lisäksi 16GB RAM-muisti ja 256GB SSD-tallennustila varmistavat, että laite toimii nopeasti ja luotettavasti, vaikka käytössä olisi useita sovelluksia samanaikaisesti.

HPhistoria ulottuu pitkälle, ja se on yksi maailman johtavista teknologiayrityksistä. Yritys on tunnettu innovatiivisista ja luotettavista tuotteistaan, ja ProDesk 600 G3 DM on hyvä esimerkki tästä jatkuvasta kehityksestä. Tämä malli on osa HPlaajempaa ProDesk-sarjaa, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, mutta se sopii erinomaisesti myös kotiin tai pienyrityksiin.

Ominaisuudet ja edut

Kompakti koko ja muotoilu

Yksi HP ProDesk 600 G3 DMsuurimmista eduista on sen kompakti koko. Tämä mini-tietokone mahtuu helposti pieniin tiloihin, kuten työpöydän reunalle tai vaikka näytön taakse kiinnitettynä. Sen minimalistinen muotoilu sopii tyylikkäästi moderniin toimistoon tai kotityötilaan.

Suorituskyky

Intel Core i3-7100T -prosessori tarjoaa riittävästi tehoa peruskäyttöön, kuten toimistosovellusten ajamiseen, internet-selailuun ja kevyeen kuvan- ja videonkäsittelyyn. 16GB RAM-muisti varmistaa, että moniajo sujuu ongelmitta, ja 256GB SSD-tallennustila tekee tiedostojen ja sovellusten käytöstä nopeaa ja tehokasta.

Laajennettavuus

Vaikka ProDesk 600 G3 DM on kompakti, se tarjoaa hyvät laajennusmahdollisuudet. Laitteessa on useita USB-portteja, HDMI- ja DisplayPort-liitännät, sekä mahdollisuus lisätä lisää tallennustilaa tai päivittää muistia. Tämä tekee siitä joustavan ja tulevaisuuden kestävän ratkaisun.

Energia- ja kustannustehokkuus

Tämä mini-tietokone on myös energiatehokas, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Sen alhainen virrankulutus vähentää käyttökustannuksia ja auttaa säästämään sähköä. Tämä on erityisen tärkeää, jos laitetta käytetään paljon ja pitkään.

Turvallisuus

HP ProDesk 600 G3 DM on varustettu monilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten TPM 2.0 -sirulla, joka suojaa arkaluontoisia tietoja. Lisäksi HPBIOS-suojaus ja muut tietoturvaominaisuudet takaavat, että tietosi pysyvät turvassa.

Kokemuksia

HP ProDesk 600 G3 DMkäyttäjät ovat olleet tyytyväisiä laitteen suorituskykyyn ja käytettävyyteen. Moni on kehunut sen helppoa käyttöönottoa ja nopeutta. Laite on saanut positiivista palautetta erityisesti sen kompaktiuden ja monipuolisten ominaisuuksien ansiosta.

Esimerkiksi eräs käyttäjä mainitsi, kuinka helppoa laitteen käyttöönotto oli. Hän oli iloinen siitä, että kaikki tarvittavat ohjelmistot ja asetukset olivat valmiina heti ensimmäisestä käynnistyksestä lähtien. Tämä vähensi huomattavasti aikaa, joka yleensä kuluu uuden tietokoneen konfigurointiin.

Toinen käyttäjä kertoi laitteen erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Hän oli tyytyväinen siihen, kuinka paljon tehoa ja ominaisuuksia hän sai suhteellisen edullisella hinnalla. Tämä on erityisen tärkeää pienyrityksille tai yksityishenkilöille, jotka haluavat saada maksimaalista vastinetta rahoilleen.

Useat käyttäjät ovat myös kiittäneet laitteen hiljaisuutta ja vähäistä lämmöntuottoa. Tämä on tärkeää erityisesti toimistoympäristöissä, joissa melu ja kuumuus voivat häiritä työskentelyä. ProDesk 600 G3 DM toimii hiljaisesti ja pysyy viileänä, vaikka sitä käytettäisiin intensiivisesti pitkiä aikoja.

Hinta-laatusuhde

HP ProDesk 600 G3 DM tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Vaikka se ei ole markkinoiden halvin tietokone, sen tarjoamat ominaisuudet ja suorituskyky ovat hintansa arvoisia. Laite on erityisen kilpailukykyinen, kun otetaan huomioon sen kompakti koko, monipuoliset laajennusmahdollisuudet ja luotettavuus.

Kun vertaamme ProDesk 600 G3 DM:ää muihin saman hintaluokan tietokoneisiin, se erottuu edukseen erityisesti suorituskyvyn ja laajennusmahdollisuuksien osalta. Moni kilpailija tarjoaa vastaavaa suorituskykyä, mutta harva pystyy yhdistämään sen yhtä kompaktiin kokoon ja monipuolisiin ominaisuuksiin.

Pitkä käyttöikä ja kestävyys tekevät tästä laitteesta hyvän investoinnin. Se on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja pysymään luotettavana pitkään. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat luottaa siihen, että heidän investointinsa maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Kilpailija vertailua

Kun verrataan HP ProDesk 600 G3 DM:ää sen pääkilpailijoihin, on tärkeää tarkastella sekä ominaisuuksia että hintaa. Tässä on muutamia tärkeimpiä kilpailijoita ja miten ProDesk 600 G3 DM pärjää niitä vastaan:

Dell OptiPlex 3050 Micro:

 • Koko ja muotoilu: Molemmat laitteet ovat kompakteja ja sopivat hyvin pieniin työtiloihin.
 • Suorituskyky: HP ProDesk 600 G3 DM tarjoaa paremman suorituskyvyn samalla hintatasolla.
 • Laajennusmahdollisuudet: HP ProDesk 600 G3 DM tarjoaa monipuolisemmat laajennusmahdollisuudet.

Lenovo ThinkCentre M710q Tiny:

 • Koko ja muotoilu: Molemmat laitteet ovat erittäin pieniä ja helppoja sijoittaa mihin tahansa.
 • Suorituskyky: Lenovo tarjoaa hieman paremman suorituskyvyn tietyissä malleissa, mutta HPlaajennusmahdollisuudet ovat paremmat.
 • Hinta: Lenovo on usein hieman kalliimpi, mutta HP tarjoaa paremman hinta-laatusuhteen.

Acer Veriton N4660G:

 • Koko ja muotoilu: Acerin laite on hieman suurempi kuin HP ProDesk 600 G3 DM.
 • Suorituskyky: HP tarjoaa paremman suorituskyvyn samassa hintaluokassa.
 • Laajennusmahdollisuudet: HP ProDesk 600 G3 DM voittaa jälleen monipuolisempien laajennusmahdollisuuksiensa ansiosta.

Tässä kilpailija vertailussa on selvää, että HP ProDesk 600 G3 DM tarjoaa erinomaisen yhdistelmän kompaktia kokoa, suorituskykyä ja laajennusmahdollisuuksia, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan moniin tarpeisiin.

Tekniset tiedot

 • Tietokoneen malli: HP ProDesk 600 G3 DM i3t 7th gen.
 • Suoritin: Intel Core i3-7100T @ 3.40GHz, Passmark: 3794
 • Näytönohjain: Intel HD Graphics 630
 • Näytönohjaimen liitännät: 2 x DisplayPort
 • Muisti (RAM): 16 GB DDR4
 • Kiintolevy: 256 GB SSD
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Home 64-bit
 • Käyttötarkoitus: Koti, toimisto
 • Liitännät: LAN, kuuloke/mikrofoni
 • Langaton verkkoyhteys: Valittavissa lisävarusteista
 • USB-portit: 6 x USB 3.0, 1 x USB-C
 • Levyasema: Ei levyasemaa
 • Mitat: 18.2 x 3.6 x 17.8 cm
 • Paino: 1.21 kg

Meidän mielipide

HP ProDesk 600 G3 DM on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan tietokoneen näppärän pienessä koossa. Sen suorituskyky, laajennusmahdollisuudet ja energiatehokkuus tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Tämä laite on erityisen hyvä valinta toimistotyöhön, kevyisiin multimediatehtäviin ja kotikäyttöön, missä tilaa on rajoitetusti mutta suorituskykyä tarvitaan. Voimme suositella HP ProDesk 600 G3 DM:ää kaikille, jotka arvostavat tehokkuutta ja järjestystä ilman kompromisseja suorituskyvyssä.

HP ProDesk 600 G3 DM Mini Pöytätietokone

Arvosana: 4/5
4/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.