HP OfficeJet Pro 9015e/9010e Tulostin arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 27.12.2023

HP:n nopea 4-in-1 -tulostin sisältää kaikki keskeiset ominaisuudet ja tarjoaa kohtuullisen sivukohtaisen hinnan, kunhan otat HP+:n tilauksen. Tämä tulostin ei ole vain monitoimilaite, vaan se myös yhdistää tehokkuuden ja käytännöllisyyden tavalla, joka sopii erinomaisesti nopeatempoiseen toimistoympäristöön. Sen kyky tulostaa, kopioida, skannata ja faksata tekee siitä monipuolisen valinnan mihin tahansa moderniin toimistoon.

HP OfficeJet Pro 9015e/9010e Tulostin

Arvosana: 4.4/5
4.4/5
 • Monipuoliset toiminnot: Tulostus, skannaus, kopiointi, faksaus
 • HP+ tilauksen taloudellisuus: Säästää mustekustannuksissa
 • Helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen: Intuitiivinen asennus ja käyttö
 • Nopea tulostusvauhti: 22 sivua minuutissa
 • Ympäristöystävällinen suunnittelu: Kierrätettyä materiaalia, HP+ kierrätys

Plussat

+ Kaksipuolinen tulostus ja skannaus
+ Vahva sovellustuki
+ HP+:n piirissä
+ Nopea tulostusnopeus

Miinukset

Ei monitoimilokeroa
Kaksipuolinen tila on hidas
Näkyvät vaakasuorat viivat

HP:n uusimmat OfficeJet Pro -tulostimet, jotka on suunnattu pienille työryhmille pienessä toimistossa, ovat ensimmäiset, jotka tulevat HP+:n kanssa. HP+:n, laajennetun Instant Ink -tilauksen, avulla saat korvaavat mustekasetit postitse ennen kuin ne loppuvat. Tämä ominaisuus ei ainoastaan vähennä huolta musteiden loppumisesta kesken tärkeän tulostusprojektin, vaan myös säästää aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse jatkuvasti seurata mustetasoja. Lisäksi, ensimmäiset kuusi kuukautta ovat ilmaisia ja saat ylimääräisen vuoden takuuseen, mikä lisää merkittävästi tuotteen arvoa.

HP+:n avulla avautuu myös muita älykkäitä ominaisuuksia, joita selitämme tässä arvostelussa. HP+:n ansiosta voit hyödyntää pilvipalveluita, etäkäyttöä ja monia muita innovatiivisia toimintoja, jotka tekevät toimistotyöstä sujuvampaa ja tehokkaampaa. HP on selkeästi keskittynyt luomaan käyttäjäystävällisiä toimintoja, jotka vastaavat nykyaikaisen työympäristön tarpeita.

Ensinnäkin, kuten aina, HP sekoittaa pakkaa julkaisemalla saman tuotteen eri nimellä eri alueilla. Joten tämä tulostin tunnetaan nimellä 9015e Pohjois-Amerikassa, mutta Euroopassa se tunnetaan nimellä 9010e. Tämä voi aiheuttaa sekaannusta kuluttajille, mutta on tärkeää huomioida, että laitteen tekniset ominaisuudet ovat identtiset riippumatta nimestä.

Suunnittelu ja rakenne

Terävillä kulmillaan ja kaksisävyisellä basalttivärityksellään HP OfficeJet Pro 9015e/9010e näyttää melko tyylikkäältä. Se on melko kompakti ja toimii hiljaisesti, joten se sopisi hyvin kotitoimistoon. Tämän lisäksi laitteen suunnittelussa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys. Ilmeisesti 15% sen rakenteessa käytetystä muovista on kierrätettyä ja jos liityt HP+:aan, voit palauttaa käytetyt kasetit suljettuun kierrätykseen. Tämä osoittaa HP:n sitoutumisen kestävään kehitykseen ja ympäristön suojeluun.

Käyttöönotto ja toiminta

HP OfficeJet Pro 9015e/9010e tulee selkeillä painettuilla pikakäynnistysohjeilla, mutta et todennäköisesti tarvitse niitä. Käynnistä vain virta ja värinäyttö kehottaa sinua asettamaan ajan ja sijainnin sekä asentamaan neljä mustekasettia. Tämä intuitiivinen asennusprosessi on suunniteltu helpottamaan käyttöönottoa, mikä on erityisen hyödyllistä niille, jotka eivät ole teknisesti orientoituneita.

Voit sitten käyttää HP Smart -ohjelmistoa puhelimellasi tai tietokoneellasi suorittaaksesi asennusprosessin loppuun. Tähän sisältyy tehokas kalibrointiprosessi, jossa tulostin tulostaa testisivun ja tarkastelee tuloksia omalla skannerillaan varmistaakseen, että tulostuspäät ovat kohdistettu. Meidän näytteemme oli täydellisesti kohdistettu ensimmäisellä kerralla, osoittaen laitteen korkean laatutason ja luotettavuuden.

Suorituskyky

HP OfficeJet Pro 9015e/9010e suoriutui melko hyvin kaikissa testeissämme, tuottaen johdonmukaisesti teräviä painettuja sivuja reippaalla vauhdilla. 22 sivua minuutissa -väite yksipuolisista mustavalkosivuista pitää melko hyvin paikkansa, vaikkakin se hidastuu huomattavasti, kun tulostat automaattisesti kaksipuolisesti. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon toimistoihin, joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta tulostusta.

Tavallinen musta teksti näyttää rohkealta ja luettavalta aina pienempiin kirjasinkokoihin asti. Kun kuitenkin vaaditaan suurempia musteen alueita, voit selvästi nähdä vaakasuorat viivat pilaamassa mustavalkokuvia. Väritulostuksessa nämä viivat ovat näkymättömiä, joten väriasiakirjat ja valokuvat näyttävät hyviltä. Valokuvat kiiltävällä valokuvapaperilla eivät kuitenkaan ole yhtä syvällisiä ja yksityiskohtaisia kuin useimmat valokuvatulostimet pystyvät tuottamaan, joten emme suosittele tätä mallia, jos se on tarkoituksesi.

HP OfficeJet Pro 9015e/9010e on yhtä älykäs kuin miltä se näyttää ja sisältää kaikki avainominaisuudet, joita pienyritys saattaa tarvita houkuttelevasti hinnoitellussa paketissa. Se ei ole erityisen hyvä valokuvien tulostamisessa valokuvapaperille, mutta muilla alueilla tulostuslaatu on korkea ja, mikäli otat HP+ -tilauksen, kasettipohjaisen tulostimen käyttökustannukset ovat alhaiset. Nopean 22 sivua minuutissa -tulostusnopeuden ja ominaisuuksien, kuten Private Print ja muokattavat näppäimet, ansiosta se soveltuu hyvin pieneen toimistoon.

Tekniset tiedot

 • Tyyppi: Värimustesuihkutulostin 4-in-1
 • Yhteydet: Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, USB, Bluetooth
 • Tietojen tallennuspaikat: USB Host
 • Tulostusnopeus: 22 sivua minuutissa (mustavalko)
 • Paperikapasiteetti: 250 arkkia (päälokero)
 • Tulostuslaatu: 4,800 x 1,200 dpi (optimoitu)
 • Skannauslaatu: 1,200 x 1,200 dpi
 • Apple AirPrint: kyllä
 • Kaksipuolinen tulostus: kyllä
 • Mitat/Paino: 439 x 278 x 343 mm (LxSxK)/9,29 kg
HP OfficeJet Pro 9015e/9010e on kerännyt asiakkaiden arvosteluista kokonaiskuvan, joka on pääosin myönteinen, mutta ei ilman huomioon otettavia varauksia. Tämän tulostimen koko ja paino ovat mainittuja haittoja, ja sen vaatimus jatkuvasta WiFi-yhteydestä sekä asennuksen WiFi-riippuvuus voivat olla tietyille käyttäjille ongelmallisia. Lisäksi, kun otetaan huomioon korkeammat kustannukset HP963 mustekaseteille verrattuna edellisiin malleihin, sekä rajoitus käyttää ainoastaan HP:n alkuperäisiä mustekasetteja, monet käyttäjät voivat kokea taloudellisia huolenaiheita. Toisaalta, HP OfficeJet Pro 9015e/9010e on saanut kiitosta monista ominaisuuksistaan. Sen tulostuslaatu on erinomainen niin mustavalkoisessa kuin värillisessäkin tulostuksessa, ja laitteen nopeus on hyväksytty positiivisesti. Tulostimen helppo asennus ja käyttöönotto, sekä HP Smart -mobiilisovelluksen tuomat lisäominaisuudet, kuten etätulostus ja sivumäärän seuranta, ovat käyttäjille merkittäviä etuja. HP+ Smart Security -ominaisuus, joka tarjoaa lisäturvaa kyberhyökkäyksiä vastaan, on myös otettu vastaan suurella arvostuksella, erityisesti niiden keskuudessa, jotka käsittelevät arkaluontoista tietoa. Skannausominaisuus on saanut sekä kiitosta että kritiikkiä. Vaikka lasiskannerin käyttö tarjoaa hyvälaatuisia skannauksia, automaattisen dokumentinsyöttölaitteen (ADF) käyttökokemus on ollut joillekin pettymys. Asiakkaiden kokemukset vaihtelevat, mutta jotkut ovat kohdanneet ongelmia monisivuisten dokumenttien skannauksessa. Fyysisesti HP OfficeJet Pro 9015e/9010e on pienempi, kevyempi ja kompaktimpi verrattuna vanhempiin malleihin, mikä on käyttäjille selkeä etu, vaikka sen pienempi kosketusnäyttö on koettu vähemmän käyttäjäystävälliseksi. Tulostimen vakuuttava kolmen vuoden takuu on myös lisäarvoa tuova tekijä. Kaiken kaikkiaan HP OfficeJet Pro 9015e/9010e on kelpo valinta ammattikäyttöön, erityisesti asiakirjojen ja värillisten materiaalien tulostukseen. Sen helppokäyttöisyys, turvaominaisuudet ja nopeus tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon, huolimatta joistakin taloudellisista ja toiminnallisista kompromisseista.

Meidän mielipide

Tämän tuotearvostelun päätyttyä haluamme korostaa, kuinka HP OfficeJet Pro 9015e/9010e erottuu markkinoilla. Tulostimen monipuolisuus, taloudellisuus ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan pienille ja keskisuurille yrityksille. HP:n innovatiivinen lähestymistapa mustekasettien hallintaan yhdistettynä ympäristöystävällisiin käytäntöihin tekee siitä paitsi taloudellisen myös ekologisen valinnan. Tässä yhdistyvät kaikki ne elementit, jotka nykyaikaisessa toimistotulostimessa tulisi olla: tehokkuus, helppokäyttöisyys ja vastuullisuus.

Erityisesti haluamme painottaa, kuinka HP OfficeJet Pro 9015e/9010e mukautuu erilaisiin työympäristöihin. Olipa kyseessä kiireinen toimisto tai pieni kotitoimisto, tämä tulostin tarjoaa tarvittavat toiminnot ilman suurta tilantarvetta. Sen nopea tulostusvauhti, 22 sivua minuutissa, ja ominaisuudet, kuten Private Print, tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun, kun tarvitaan nopeaa ja luottamuksellista asiakirjojen käsittelyä.

Kaiken kaikkiaan, HP OfficeJet Pro 9015e/9010e on loistava yhdistelmä suorituskykyä, käytännöllisyyttä ja kestävää kehitystä. Se sopii täydellisesti nykyaikaisen toimiston tarpeisiin. Tämä ei ole vain meidän mielipiteemme, vaan se on näkemys, joka perustuu vuosien kokemukseen tulostinalalta ja lukemattomien tuotteiden arvioinnista. HP OfficeJet Pro 9015e/9010e ei ainoastaan täytä nykyajan toimiston tarpeita, vaan se myös asettaa uuden standardin siitä, mitä tulostimelta voidaan odottaa.

HP OfficeJet Pro 9015e/9010e Tulostin

Arvosana: 4.4/5
4.4/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Numeronsiirtoihin ja uusiin liittymiin kaupan päälle

koskee valittuja liittymiä.

Numeronsiirtoihin kaupan päälle

Telia Kauppaan, koskee valittuja liittymiä.