Prokord Kirjoituspöytä Rebecka arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 5.10.2023

Kun puhutaan työpöydän valinnasta, monet meistä ajattelevat ensimmäisenä ulkonäköä ja kokoa. Ulkonäkö ja koko ovatkin tärkeitä tekijöitä, sillä ne vaikuttavat suoraan työympäristön viihtyisyyteen ja toiminnallisuuteen. Mutta entäpä ergonomia? Se on yhtä lailla keskeinen osa työpöydän valintaa, sillä ergonomisesti suunniteltu työpiste voi vähentää fyysisiä vaivoja ja lisätä tuottavuutta.

Prokord Kirjoituspöytä Rebecka on paitsi tyylikäs, myös yksi markkinoiden parhaista sähköpöydistä. Sen muotoilu ja toiminnot on suunniteltu huolella, jotta jokainen käyttäjä löytäisi siitä itselleen sopivan työasennon. Tämä säädettävä työpöytä on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat mukavuutta ja terveyttä työpäivän aikana. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin parempana työtehona ja vähentyneinä selkävaivoina.

Prokord Kirjoituspöytä Rebecka

Arvosana: 4.7/5
4.7/5
 • Ajastin asennon vaihtoon
 • Kolme muistipaikkaa korkeudensäädölle
 • Lukittuvat pyörät
 • Piuhojen ohjaus
 • Tyylikäs design
 • 2 vuoden takuu

Plussat

+ Muistipaikat korkeudelle
+ Pitkäikäinen kestävyys: 2 vuoden takuu
+ Ajastin asennon vaihtoon
+ Kompakti koko
+ Lukittuvat pyörät

Miinukset

Pöytää ei ole muotoiltu vatsan kohdalta kaarevaksi, kyynärpäitä tukemaan

Säädettävyys on avain ergonomiseen työskentelyyn

Ergonomia ei ole vain muotisana, vaan se on tieteellisesti tutkittu ala, joka keskittyy ihmisen ja työympäristön väliseen vuorovaikutukseen. Olemme kaikki kuulleet sanonnan ”istuminen on uusi tupakointi”. Tämä ei ole pelkkä klisee, vaan pitkäaikainen istuminen on todistetusti haitallista terveydelle.

Prokord Rebecka tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Sen innovatiivinen muotoilu ja teknologia mahdollistavat työasennon vaihtamisen saumattomasti, mikä edistää verenkiertoa ja vähentää lihasjännitystä. Sen avulla voit vaihdella työasentoasi istuvasta seisovaan helposti ja nopeasti.

Tämä pieni työpöytä on juuri sopivan kokoinen, jotta työskentelytilaa on riittävästi, mutta se ei vie liikaa tilaa toimistossasi. Se on suunniteltu moderniin toimistoon, jossa tilankäyttö on optimoitu. Sähköpöytä 80 x 60 -mitoituksellaan se on kuin unelma niille, jotka kaipaavat kompaktia mutta toimivaa ratkaisua. Se yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden saumattomasti, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin työtiloihin.

Teknologia ja mukavuus käsi kädessä

Rebeckan kolme muistipaikkaa korkeudensäädölle tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista sähköpöydistä. Tämä teknologinen innovaatio mahdollistaa henkilökohtaisten asetusten tallentamisen, jolloin jokainen käyttäjä voi mukauttaa pöydän juuri itselleen sopivaksi. Voit tallentaa suosikkikorkeutesi ja vaihtaa niiden välillä yhdellä painalluksella, mikä tekee työskentelystä entistä sujuvampaa.

Lisäksi ajastin muistuttaa sinua vaihtamaan asentoa haluamasi väliajoin. Tämä on erityisen tärkeää, sillä pitkäaikainen paikallaan olo voi johtaa lihasjännityksiin ja muihin vaivoihin. Ajastimen ansiosta pysyt virkeänä, mieli pysyy kirkkaana, ja voit välttää selkäkivut, jotka ovat monille toimistotyöläisille tuttuja.

Käytännöllisyys joka yksityiskohdassa

Rebecka ei ole vain säädettävä työpöytä, vaan se on myös erittäin käytännöllinen. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolella, jotta käyttäjä saa parhaan mahdollisen kokemuksen. Lukittuvat pyörät tekevät siitä helpon siirtää, mikä on erityisen kätevää, jos toimistotilaa halutaan muokata tai pöytää siirretään usein.

Piuhojen pidike on toinen esimerkki Rebeckan käytännöllisyydestä. Se ei ainoastaan pidä työpisteesi siistinä ja järjestyksessä, vaan myös vähentää sähköisten laitteiden aiheuttamaa vaaraa ja parantaa työturvallisuutta. Tämä yksityiskohta osoittaa, kuinka Rebecka on suunniteltu huomioimaan sekä käyttäjän mukavuus että turvallisuus.

Kestävää laatua

Prokord Kirjoituspöytä Rebecka ei ole vain hetken hitti. Se on tuote, joka on suunniteltu huolella ja rakennettu kestämään arjen haasteet. Sen 2 vuoden takuu kertoo laadusta ja kestävyydestä, joka on suunniteltu kestämään vuosia.

Tämä takuu ei ole vain numero; se on valmistajan lupaus siitä, että he uskovat tuotteeseensa ja sen pitkäikäisyyteen. Kun investoit Rebeckaan, investoit samalla pitkäaikaiseen kumppaniin, joka palvelee sinua päivästä toiseen. Tämä on merkki siitä, että valmistaja on sitoutunut tarjoamaan vain parasta asiakkailleen.

Tekniset tiedot

 • Koko 800, 600, 1280, 780 mm
 • Kolme muistipaikkaa korkeudensäädölle
 • Ajastin työasennon vaihtamisen muistutukseksi
 • Lukittuvat pyörät
 • Piuhojen pidike
 • 2 vuosi
Sähköpöytä tarjoaa monia merkittäviä etuja käyttäjille. Säädettävyytensä ansiosta se mahdollistaa työasentojen vaihtamisen, mikä on erityisen tärkeää monille kiireisessä arjessa. Vaikka kompakti koko sopii monille, jotka arvostavat tilankäyttöä, jotkut saattavat kaivata enemmän pinta-alaa. Pöydän muistipaikat tukevat eri työasentoja. Piuhojen järjestely on kätevää, ja vaikka pöydän design voisi olla vielä minimalistisempi, se on monille miellyttävä. Mahdollisuus vaihtaa asentoa on erityisen tärkeää, ja vaikka pöydän korkeimman asennon stabiilisuus saattaa herättää kysymyksiä, se tarjoaa monipuolisuutta. Monet opiskelijat arvostavat pöydän ideaalisuutta, mutta budjetti saattaa asettaa rajoituksia. Pöydän tyylikkyys on plussaa, vaikka ajastimen ääni voisi olla hienovaraisempi. Esteettisyys on monille tärkeää, ja lisävarusteille voisi olla enemmän tilaa. Ergonomia on keskiössä, ja vaikka sähköisten osien kestävyyttä saatetaan joskus kyseenalaistaa, tämä sähköpöytä tarjoaa monipuolisia ratkaisuja ja edistää terveellisempää työympäristöä. Se tarjoaa mahdollisuuden säätää pöytää yksilöllisten tarpeiden mukaisesti ja on monille erinomainen valinta.

Meidän mielipide

Jos etsit markkinoiden parasta sähköpöytää, joka yhdistää ergonomian, tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, Prokord Kirjoituspöytä Rebecka on valintasi. Tämä ei ole pelkkä pöytä; se on työkalu, joka auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin ja mukavammin. Se on paitsi säädettävä työpöytä, myös investointi terveyteesi ja mukavuuteesi.

Ajattele kaikkia niitä tunteja, jotka vietät työpöytäsi ääressä. Eikö olekin järkevää valita sellainen pöytä, joka tukee sinua joka hetki? Rebecka on juuri sellainen valinta – se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti jokaisena päivänä, kun tunnet olosi virkeämmäksi ja vähemmän rasittuneeksi.

Prokord Kirjoituspöytä Rebecka

Arvosana: 4.7/5
4.7/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.