HP Color LaserJet Pro M283fdw Tulostin arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 27.12.2023

Kun etsitään monipuolista, tehokasta ja käyttäjäystävällistä laser tulostinta, HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw erottuu joukosta. Tämä arvostelu sukeltaa syvälle tämän suositun lasermonitoimitulostimen ominaisuuksiin, tutkii sen suorituskykyä ja arvioi, kuinka se voi täyttää niin kotitoimistojen kuin pienyritystenkin vaatimukset. Arvostelussa käsitellään laitteen tulostuslaatua, monitoimisuutta, yhteyksiä ja käyttömukavuutta, tarjoten kattavan katsauksen siihen, miksi HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw on yksi markkinoiden arvostetuimmista tulostimista.

HP Color LaserJet Pro M283fdw Tulostin

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Erinomainen teksti- ja grafiikkatulostus
Helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja intuitiiviset toiminnot
Faksi ja skanneri automaattisella syöttölaitteella
Kestävä ja luotettava rakenne
Tuki HP:n web-sovelluksille

Plussat

+ Erinomainen teksti- ja grafiikkalaatu
+ Erinomainen käyttöliittymä
+ Langaton Wi-Fi-yhteys – tulostaa useista laitteista
+ Säästää paperia ja on ympäristöystävällinen automaattisen kaksipuoleisen tulostuksen ansiosta

Miinukset

−  Korkeat käyttökustannukset, värikasettien hinta voi olla korkea
−  Suhteellisen iso koko ja paino
−  Ei tue duplex skannausta

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw on monitoiminen tulostin, joka tarjoaa erinomaista laatua ja monipuolisuutta kotitoimistoille. Sen tekstintulostuksen laatu on yksi markkinoiden parhaimmista, tuottaen erittäin teräviä ja selkeitä tulosteita. Lisäksi tulostin pystyy tuottamaan elävät ja kirkkaat värigrafiikat, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi markkinointimateriaalien ja esitysten tulostamiseen. Tulostimen mukana tuleva faksi/skanneri 50-sivuisella automaattisella asiakirjansyöttölaitteella tekee suurten dokumenttien käsittelystä nopeaa ja vaivatonta.

Tärkeimmät ostosyyt ovat sen korkealaatuinen teksti- ja grafiikkatulostus sekä käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Käyttöliittymän suuri kosketusnäyttö tekee tulostimen monipuolisten toimintojen käytöstä intuitiivista ja helppoa. Tulostimen helppokäyttöisyyttä lisäävät HP:n web-sovellukset, jotka mahdollistavat monipuolisia lisätoimintoja, kuten suoran tulostuksen pilvipalveluista. Haittapuolina mainittakoon korkeat käyttökustannukset, erityisesti väritulostuksen osalta, ja suhteellisen hidas tulostusnopeus verrattuna muihin laserprinttereihin.

Tekniset tiedot

  • Tyyppi: Lasermonitoimitulostin
  • Toiminnot: Tulostus, skannaus, kopionti
  • Yhteys: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, USB
  • Tulostusnopeus: Jopa 22 sivua minuutissa (mustavalko- ja väritulostus)
  • Paperikapasiteetti: 250 arkin syöttöalusta
  • Tulostuslaatu: Jopa 600 x 600 dpi
  • Skannauslaatu: Jopa 1200 x 1200 dpi (tasoskanneri), 300 x 300 dpi (väri ja monokromi ADF)
  • Apple AirPrint: Kyllä
  • Mitat/Paino: 424 x 475 x 338 mm / 18.7 kg
HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw on saanut asiakkailta laajasti kiitosta. Tämä monitoimitulostin on erityisesti ylistetty sen nopeuden, tehokkuuden ja laadukkaan tulostusjäljen ansiosta. Käyttäjät arvostavat sen helppokäyttöisyyttä, langattoman tulostuksen kätevyyttä sekä ympäristöystävällistä kaksipuoleista tulostusta.Sen skannaus- ja kopiointiominaisuudet ovat myös huippuluokkaa. Vaikka toner voi olla hintava, sen pitkäikäisyys ja laatu kompensoivat kustannuksia. Tämä tulostin on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät korkealaatuista, monipuolista ja kestävää ratkaisua toimistoonsa.

Meidän mielipide

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw on investointi laatuun ja monipuolisuuteen. Sen korkea hinta on perusteltu, sillä se vastaa täydellisesti modernin toimiston vaatimuksiin tarjoten erinomaisen teksti- ja grafiikkatulostuslaadun.

Monitoimitoiminnot, kuten helppokäyttöinen faksi ja skanneri, tekevät siitä välttämättömän työkalun tehokkaaseen toimistotyöhön. Jos etsit tulostinta, joka täyttää vaativatkin tulostustarpeet ja kestää pitkään, HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw on erinomainen valinta.

HP Color LaserJet Pro M283fdw Tulostin

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.