MOI Suosikki 4G 300Mbit arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 17.6.2024

Kuvittele tilanne, jossa sinun ei koskaan tarvitse huolehtia datakatosta tai yllättävistä lisämaksuista mobiililiittymässäsi. Tämä on arkipäivää MOI Suosikki 4G 300Mbit -liittymän käyttäjille. Tämä liittymä tarjoaa nopean, luotettavan ja täysin rajattoman nettiyhteyden, joka sopii täydellisesti niin kotikäyttöön kuin matkustamiseen.

MOI Suosikki 4G 300Mbit on yksi markkinoiden houkuttelevimmista vaihtoehdoista, sillä se yhdistää nopean nettiyhteyden edulliseen hintaan ja joustaviin käyttömahdollisuuksiin. Tässä arvostelussa käymme läpi tämän liittymän keskeiset ominaisuudet, edut sekä mahdolliset rajoitukset, jotta voit tehdä informoidun päätöksen siitä, sopiiko tämä liittymä juuri sinulle.

MOI Suosikki 4G 300Mbit

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Rajaton data kotimaassa
 • 300 Mbit/s maksiminopeus
 • 23 Gt EU/ETA-roamingia/kk
 • Puhe ja SMS enintään 4 €/kk
 • Tarjous: Saat liittymästä Bonusta
 • Edulliset puhelut ja tekstiviestit
 • Helppo hallinta Mun Moi -sovelluksella

Plussat

+ Rajaton data
+ Nopea yhteys
+ Edulliset puhelut
+ Käyttö EU/ETA-alueella
+ Helppo hallinta

Miinukset

Ei 5G-tukea
Avausmaksu
Rajallinen data EU
Ei asiakaspalvelua 24/7
Ei prepaid-mahdollisuutta

Yleiskatsaus

MOI Suosikki 4G 300Mbit -liittymä tarjoaa rajattoman datan käytön kotimaassa ilman huolta datakatosta. Sen maksiminopeus on huimat 300 Mbit/s, mikä takaa sujuvan ja nopean nettiyhteyden kaikissa tilanteissa. Liittymässä yhdistyvät kattavat palvelut ja kilpailukykyinen hinta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monille käyttäjille.

MOI on suomalainen teleoperaattori, joka tunnetaan innovatiivisista ja asiakaslähtöisistä liittymäratkaisuistaan. Yritys on panostanut erityisesti siihen, että liittymien hallinta on helppoa ja joustavaa, mikä näkyy esimerkiksi Mun Moi -sovelluksen käytettävyydessä. Tämä sovellus mahdollistaa liittymän hallinnan kätevästi ja nopeasti, ilman tarvetta asiakaspalveluun soittamiselle.

Historiansa aikana MOI on onnistunut luomaan liittymiä, jotka vastaavat erilaisten käyttäjäryhmien tarpeisiin. MOI Suosikki 4G 300Mbit on yksi heidän suosituimmista liittymistään, ja se on kehitetty tarjoamaan paras mahdollinen käyttökokemus niin dataa paljon käyttäville kuin satunnaisille nettisurffaajillekin.

Ominaisuudet ja edut

Rajaton data

MOI Suosikki 4G 300Mbit tarjoaa täysin rajattoman datan käytön kotimaassa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää nettiä niin paljon kuin haluat ilman pelkoa ylimääräisistä kustannuksista. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka katsovat paljon videoita, pelaavat online-pelejä tai työskentelevät paljon etänä.

Nopea yhteys

Maksiminopeus 300 Mbit/s takaa, että nettiyhteys on aina nopea ja sujuva. Olipa kyseessä suuri tiedostojen lataaminen, videoneuvottelu tai suoratoistopalveluiden käyttö, tämä liittymä ei jätä pulaan. Nopea yhteys on erityisen tärkeä nykyisessä digitaalisessa maailmassa, jossa monet toiminnot vaativat luotettavan ja nopean internetyhteyden.

Edulliset puhelut ja tekstiviestit

MOI Suosikki 4G 300Mbit -liittymässä puhelut ja tekstiviestit maksavat vain 0,055 €/min ja 0,055 €/kpl. Jos kuitenkin käyttö ylittää 4 euroa kuukaudessa, hintaleikkuri kytkeytyy päälle ja puhelut ja tekstiviestit muuttuvat rajattomiksi. Tämä hintaleikkuri tarjoaa käyttäjille mielenrauhaa, sillä kuukausittaiset kustannukset pysyvät aina hallinnassa.

Käyttö EU/ETA-alueella

Liittymä sisältää 23 Gt dataa kotimaan hinnoin EU/ETA-alueella, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan paljon matkustaville. Voit käyttää nettiä huoletta ulkomailla ilman pelkoa suurista lisämaksuista. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas niille, jotka matkustavat paljon työn tai vapaa-ajan vuoksi.

Kokemuksia

Käyttäjäkokemukset MOI Suosikki 4G 300Mbit -liittymästä ovat pääsääntöisesti erittäin positiivisia. Monet käyttäjät arvostavat erityisesti liittymän nopeutta ja luotettavuutta. Yksi käyttäjä kertoi, kuinka hän voi nyt katsoa HD-videoita ilman minkäänlaista puskurointia, mikä ei ollut mahdollista hänen aikaisemmalla liittymällään.

Toinen käyttäjä mainitsi, että liittymän edulliset puhelut ja tekstiviestit olivat suuri helpotus, sillä hän puhuu paljon työasioissa. Aiemmin puhelinlaskut saattoivat olla yllättävän korkeita, mutta MOI Suosikki 4G 300Mbit -liittymän hintaleikkuri pitää kustannukset aina hallinnassa. Tämä on merkittävä etu, joka erottaa tämän liittymän monista kilpailijoistaan.

Monet käyttäjät ovat myös kehuneet Mun Moi -sovellusta, joka tekee liittymän hallinnasta todella helppoa. Sovelluksen kautta voi seurata reaaliajassa datankulutusta, tehdä muutoksia liittymään ja hallita kaikkia MOI-liittymiä yhdestä paikasta. Tämä ominaisuus saa erityisesti kiitosta perheiltä, jotka haluavat pitää useita liittymiä hallinnassa ilman vaivannäköä.

Hinta-laatusuhde

MOI Suosikki 4G 300Mbit -liittymä tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Kuukausihinta 22 euroa sisältää nopean ja rajattoman netin, sekä edulliset puhelut ja tekstiviestit. Moniin muihin markkinoilla oleviin liittymiin verrattuna tämä on erittäin kilpailukykyinen hinta, etenkin kun otetaan huomioon liittymän tarjoamat nopeudet ja rajaton datakäyttö.

Kun vertaamme MOI Suosikki 4G 300Mbit -liittymää muihin vastaaviin liittymiin markkinoilla, näemme selvästi sen edut. Monilla kilpailevilla liittymillä on datakatto tai ne ovat huomattavasti kalliimpia. Lisäksi MOI tarjoaa joustavat käyttömahdollisuudet ja erinomaisen asiakaskokemuksen Mun Moi -sovelluksen avulla, mikä lisää liittymän arvoa entisestään.

Kilpailija vertailua

Kun vertaamme MOI Suosikki 4G 300Mbit -liittymää sen pääkilpailijoihin, muutamia keskeisiä eroja nousee esiin:

DNA Rajaton:

 • Maksiminopeus 200 Mbit/s
 • Rajaton data kotimaassa
 • Hinta 29,99 €/kk

Elisa Perus:

 • Maksiminopeus 250 Mbit/s
 • 50 Gt dataa kuukaudessa, yli menevä data maksaa extraa
 • Hinta 24,99 €/kk

Telia Rajaton:

 • Maksiminopeus 300 Mbit/s
 • Rajaton data kotimaassa
 • Hinta 34,99 €/kk

Tekniset tiedot

 • Maksiminopeus: 300 Mbit/s
 • Data kotimaassa: Rajaton
 • Data EU/ETA-alueella: 23 Gt/kk
 • Puhelut kotimaassa: 0,055 €/min, maks. 4 €/kk
 • Tekstiviestit kotimaassa: 0,055 €/kpl, maks. 4 €/kk
 • Liittymän kuukausihinta: 22 €
 • Avausmaksu: 5 €
 • Verkko: DNA 4G
 • Hallinta: Mun Moi -sovellus
 • Roaming Pohjolassa ja Baltiassa: Sama kuin kotimaassa
 • S-Etukortti bonus: Kyllä
 • SIM-korttien hallinta: Helppo hallinta Mun Moi -sovelluksella
 • Data-aresti: Mahdollisuus rajoittaa mobiilidataa
 • PUK-koodit ja estot: Saatavilla Mun Moi -sovelluksessa

Meidän mielipide

Yhteenvetona voidaan todeta, että MOI Suosikki 4G 300Mbit -liittymä tarjoaa erinomaisen yhdistelmän nopeutta, luotettavuutta ja edullisuutta. Se on loistava valinta monenlaisille käyttäjille, erityisesti niille, jotka tarvitsevat paljon dataa ja arvostavat nopeaa nettiyhteyttä. Mun Moi -sovellus tekee liittymän hallinnasta helppoa ja joustavaa, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään.

Voimme suositella tätä liittymää erityisesti perheille, etätyöntekijöille ja paljon dataa käyttäville. Sen edut ovat kiistattomat, ja hinta-laatusuhde on yksi markkinoiden parhaista. MOI Suosikki 4G 300Mbit -liittymä on todellinen helmi mobiililiittymien joukossa, ja se ansaitsee paikkansa jokaisen harkitsevan kuluttajan ostoslistalla.

MOI Suosikki 4G 300Mbit

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.