Epson EcoTank Photo ET-8500 Tulostin arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 27.12.2023

Epson EcoTank Photo ET-8500 Langaton Väri All-in-One Supertank Tulostin on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat korkealaatuista valokuvatulostusta. Tämä monipuolinen laite ei ainoastaan tuota silmiähiveleviä valokuvia, vaan se selviytyy myös satunnaisista kirjeistä ja liiketoiminta-asiakirjoista vaivattomasti.

Sen edullinen hinta per sivu tekee siitä taloudellisesti järkevän valinnan, erityisesti perheille ja pienille toimistoille, joissa tulostustarve on jatkuva. Jatka lukemista ja tutustu paremmin laitteen ominaisuuksiin ja suosituksiimme siitä kenelle laite parhaiten sopii.

Epson EcoTank Photo ET-8500 Tulostin

Arvosana: 4.6/5
4.6/5
 • Monipuolinen: tulostaa, kopioi, skannaa
 • A4-tulostusnopeus (väri) jopa 12 sivua minuutissa
 • A4-tulostusnopeus (mustavalko) jopa 16 sivua minuutissa
 • Automaattinen kaksipuolinen tulostus
 • Erinomainen valokuvien tulostuslaatu
 • Taloudellinen, pitkäkestoinen muste

Plussat

+ Erinomainen tulostuslaatu, erityisesti valokuvissa
+ Merkittävän alhaiset käyttökustannukset
+ Kahden vuoden takuu rekisteröinnin yhteydessä
+ Erinomaiset liitettävyysvaihtoehdot

Miinukset

Korkea alkuperäinen ostohinta
Ei automaattista asiakirjansyöttöä

Tämän tulostimen avulla voit tuoda ammattimaisen tulostuslaadun suoraan kotiisi tai toimistoosi, tarjoten samalla kustannustehokkuutta ja käyttömukavuutta. Lisäksi sen kompakti koko ja tyylikäs muotoilu sopivat saumattomasti mihin tahansa kotiin tai toimistoon, tuoden mukanaan modernin ilmeen.

Innovatiivinen mustejärjestelmä

Epson EcoTank Photo ET-8500 erottuu edukseen käyttämällään ainutlaatuisella mustejärjestelmällä. Sen lisäksi, että se käyttää perinteisiä syaani, magenta, keltainen ja musta (CMYK) väriaineita, se sisältää kaksi lisäväriainetta: Photo Black ja Gray. Nämä lisävärit laajentavat merkittävästi värien kirjoa, parantavat värien tarkkuutta ja yksityiskohtia, mahdollistaen näin erinomaiset harmaasävykuvat.

Tämä sama musteasettelu löytyy myös laajakuvamallisesta ET-8550:stä, mikä osoittaa Epsonin sitoutumisen korkealaatuiseen tulostukseen. Tämä innovatiivinen mustejärjestelmä takaa, että jokainen tuloste on yksityiskohtainen ja värit ovat syviä ja eläviä, olipa kyseessä sitten valokuva tai asiakirja. Lisäksi, nämä lisävärit mahdollistavat entistä monipuolisemman värintoiston, mikä on erityisen tärkeää valokuvien tulostuksessa, jossa sävyjen ja varjojen erottelukyky on avainasemassa.

Monipuoliset liitettävyysvaihtoehdot

Epson EcoTank Photo ET-8500 tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman liitettävyysoptioita, jotka tekevät tulostamisesta helppoa ja joustavaa. USB, Ethernet, Wi-Fi ja Wi-Fi Direct -liitettävyydet mahdollistavat tulostimen käytön eri laitteista ja eri sijainneista, mikä lisää sen käyttömukavuutta. Mobiililaitteiden käyttäjät voivat hyödyntää Apple AirPrintiä, Mopriaa ja Epsonin omaa Epson Connect -sovellusta, mikä mahdollistaa tulostamisen suoraan älypuhelimista ja tableteista.

 • Mobiililaitetuki: Apple AirPrint, Mopria
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Mac OS X 10.6.8 tai uudempi, Windows 10 (32/64 bit), Windows 7 (32/64 bit), Windows 8 (32-/64- bit), Windows 8.1 (32/64 bit), Windows Vista (32/-64-bit), Windows XP Professional x64 Edition SP2 tai uudempi, Windows XP SP3 tai uudempi (32-bit), Windows Server 2003 SP2 tai uudempi

Lisäksi tulostin tukee SD-, SDHC- ja SDXC-muistikortteja sekä USB-asemia, tarjoten käyttäjille monipuolisia vaihtoehtoja dokumenttien ja kuvien siirtämiseen ja tulostamiseen. Tämä tekee ET-8500:sta erinomaisen valinnan monenlaisiin käyttöympäristöihin, sillä se pystyy vastaamaan sekä perinteisten että modernien liitettävyysvaatimusten tarpeisiin.

Kattava ohjelmistopaketti

Epson EcoTank Photo ET-8500 mukana tulee kattava ohjelmistopaketti, joka tekee tulostimesta entistä monipuolisemman. Epson Scan 2, Epson ScanSmart ja Epson Photo+ -ohjelmistot tarjoavat käyttäjille laajan valikoiman skannaus- ja kuvankäsittelytoimintoja. Twain- ja ISIS-skanneriajurit mahdollistavat helpon yhdistämisen kolmansien osapuolien sovelluksiin, kuten Adobe Photoshopiin ja Microsoft Wordiin.

Tämä tekee ET-8500:sta ihanteellisen työkalun niin valokuvien kuin asiakirjojenkin käsittelyyn, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden luoda ammattimaisia tuloksia omassa kodissaan tai toimistossaan. Ohjelmistopaketti on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten vaikka et olisi teknisesti orientoitunut, voit silti hyödyntää tulostimen kaikki ominaisuudet helposti ja tehokkaasti.

Käytännöllinen paperinkäsittely

Vaikka Epson ei julkaise ET-8500:n sivumääräarvioita, sen suunnittelu viittaa siihen, ettei se ole tarkoitettu suurikapasiteettiseen käyttöön. Sen 100 arkin tavallinen paperilaatikko ja sisäänrakennettu 20 arkin valokuvapaperin lisäosa tekevät siitä ihanteellisen laitteen kotikäyttöön tai pieniin toimistoihin. Tämä paperinkäsittelyjärjestelmä on suunniteltu käyttäjän mukavuutta silmällä pitäen, mahdollistaen helpon ja nopean paperin lisäämisen.

Tämä tulostin on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat laadukasta tulostusta ilman tarvetta jatkuvaan paperin lisäämiseen. Sen älykäs paperinkäsittelyjärjestelmä varmistaa, että paperin lisääminen ja vaihtaminen on nopeaa ja vaivatonta, mikä säästää aikaa ja parantaa käyttökokemusta.

Poikkeuksellinen valokuvatulostin

Epson EcoTank ET-8500 on loistava valinta kuluttajille, jotka etsivät korkealaatuista valokuvatulostinta monitoimiominaisuuksilla. Sen ainutlaatuinen mustejärjestelmä ja monipuoliset liitettävyysvaihtoehdot tekevät siitä ihanteellisen laitteen niille, jotka haluavat tulostaa laadukkaita valokuvia ja asiakirjoja kotonaan. Vaikka sen puuttuva automaattinen asiakirjansyöttölaite voi olla rajoitus joillekin käyttäjille, sen alhaiset käyttökustannukset ja erinomainen tulostuslaatu tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon.

Tekniset tiedot

 • A4-mustesuihkumonitoimitulostin
 • Tulostustarkkuus: jopa 5760 x 1440 dpi
 • Skannaustarkkuus: jopa 4800 x 1200 dpi
 • Kopiointitarkkuus: jopa 4800 x 1200 dpi
 • Liitännät: USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, USB Host, SD-muistikorttipaikka
 • Näyttö: 10,9 cm leveä värillinen kosketusnäyttö
 • Vakio paperikasetit: 1 x 50 arkkia (A4) ja 20 A6 arkkia, 20 arkin takasyöttö
 • Paperilokerikoiden määrä: 1
 • Paperimuodot: A4, A5, A6, B5, B6, C6, DL (kirjekuori), No. 10 (kirjekuori), Letter
 • Sopiva paperin paino: 64 g/m² – 180 g/m²
 • Mitat (L x S x K): 403 x 369 x 162 mm
 • Paino: 8,4 kg
Epson EcoTank Photo ET-8500 on herättänyt huomiota asiakkaiden keskuudessa sen monipuolisten ominaisuuksien ja taloudellisuuden ansiosta. Asiakkaat ovat erityisesti kiitelleet tulostimen kykyä tuottaa korkealaatuisia valokuvia ja asiakirjoja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin valokuvaharrastajille kuin pienyrityksillekin. Monet ovat korostaneet, että vaikka tulostin saattaa vaikuttaa kalliilta ensisilmäyksellä, sen mukana tulevat kuusi mustepulloa ja alhaiset käyttökustannukset tekevät siitä pitkällä aikavälillä edullisen. Asiakkaat ovat myös arvostaneet tulostimen helppoa asennusta ja käyttöönottoa. Vaikka tulostin on saanut paljon kiitosta, on myös joitakin huomioita, joita on syytä mainita. Eräs asiakas mainitsi, että tulostimen mukana tulee kuusi mustepulloa, mutta korvaavat paketit sisältävät vain viisi, mikä voi aiheuttaa tarpeen ostaa yksi erillinen patruuna. Lisäksi on raportoitu, että tulostimen WiFi-yhteys voi olla epävakaa, mikä on aiheuttanut joillekin käyttäjille ongelmia. Tämä on kuitenkin ollut yksittäistapaus, eikä se ole vaikuttanut laitteen suosioon. Toinen kriittinen huomio liittyy tulostuslaatuun. Eräs asiakas mainitsi, että tulostetut kuvat ovat joskus tummempia kuin alkuperäiset, mikä voi vaikuttaa kuvien yksityiskohtiin. Tämä ongelma on kuitenkin ollut ratkaistavissa säätämällä tulostusasetuksia tai käyttämällä kuvankäsittelyohjelmia. Huolimatta näistä pienistä puutteista, suurin osa asiakkaista on ollut erittäin tyytyväisiä Epson EcoTank Photo ET-8500 -tulostimeen. Sen kyky tuottaa laadukkaita tulosteita, taloudellinen musteenkulutus ja käyttäjäystävällisyys ovat tehneet siitä suositun valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Erityisesti niille, jotka tulostavat paljon valokuvia ja etsivät kustannustehokasta ratkaisua, ET-8500 on osoittautunut erinomaiseksi sijoitukseksi.

Meidän mielipide

Kun pohdimme ET-8500:n asemaa markkinoilla, on selvää, että se erottuu edukseen. Vaikka vaihtoehtoja, kuten ET-8550 ja Canon Pixma TS9520, tarjoavat omat etunsa, kuten laajakuvatulostuksen ja kuuden musteen käytön, ET-8500:n alhaiset käyttökustannukset nostavat sen erityiseen asemaan. Tämä tekee siitä erinomaisen sijoituksen niille, jotka tulostavat säännöllisesti valokuvia ja satunnaisesti asiakirjoja. Sen kyky tuottaa korkealaatuisia tulosteita pienellä mustekustannuksella ei ainoastaan vakuuta valokuvaharrastajia, vaan myös pienyrityksiä, jotka etsivät kustannustehokasta mutta laadukasta tulostusratkaisua.

Tämän lisäksi, ET-8500:n monipuoliset liitettävyysvaihtoehdot ja käyttäjäystävällinen ohjelmisto tekevät siitä houkuttelevan valinnan nykyaikaisessa toimistoympäristössä. Se integroituu saumattomasti erilaisiin työskentelytapoihin, tarjoten joustavuutta niin perinteisessä toimistossa kuin etätyössäkin. Sen kompakti koko ja tyylikäs muotoilu sopivat myös moderniin kotitoimistoon, tuoden mukanaan sekä toiminnallisuutta että esteettistä arvoa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Epson EcoTank Photo ET-8500 on loistava valinta niille, jotka arvostavat tulostuksen laatua, kustannustehokkuutta ja monipuolisuutta. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin sekä rahallisesti että laadullisesti, tarjoten käyttäjilleen pitkäaikaisen tyytyväisyyden. Olipa kyseessä sitten valokuvien tai asiakirjojen tulostus, ET-8500 on luotettava, tehokas ja taloudellinen ratkaisu monenlaisiin tulostustarpeisiin.

Epson EcoTank Photo ET-8500 Tulostin

Arvosana: 4.6/5
4.6/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Numeronsiirtoihin ja uusiin liittymiin kaupan päälle

koskee valittuja liittymiä.

Numeronsiirtoihin kaupan päälle

Telia Kauppaan, koskee valittuja liittymiä.