Lykke toimistotuoli Office arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 22.10.2023

Oletko koskaan miettinyt, mikä on se paras toimistotuoli, joka kruunaa kotitoimistosi ja tarjoaa parhaan mahdollisen tuen selällesi työpäivän aikana? Kuinka monta kertaa olet kokenut niskakipuja tai selkävaivoja epäsopivan tuolin takia? Jos olet, olet tullut oikeaan paikkaan! Tiedämme, että oikea tuoli voi tehdä valtavan eron työpäivässäsi, ja siksi olemme valinneet juuri sinulle parhaan vaihtoehdon.

Lykke toimistotuoli Office on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät sekä tyyliä että mukavuutta. Jokainen yksityiskohta on huolella mietitty, jotta voit työskennellä tehokkaasti ja vailla kipuja. Tämä tuoli ei ole vain hyvä toimistotuoli; se on yhdistelmä huippuluokan ergonomiaa, huolellista suunnittelua ja laadukkaita materiaaleja. Ei ole liioiteltua sanoa, että jokainen istumahetki tällä tuolilla on askel kohti parempaa työskentelykokemusta.

Lykke toimistotuoli Office

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Iso kokoinen
 • Korkea selkänoja alaselän tuella
 • Kyynärnojat
 • Säädettävä korkeus ja selkänojan kulma

Plussat

+ Suuri koko sopii pitkälle käyttäjälle
+ Hyvä alaselän tuki
+ Hyvän näköinen muotoilu

Miinukset

Pyörät liikkuvat hieman nihkeästi
Istuinkulma ei ole säädettävä
Kangaspinta kerää herkästi roskia

Hengittävä materiaali

Hengittävä verkkokangas ei ole pelkästään tyylikäs valinta, vaan se pitää sinut viileänä pitkienkin työpäivien aikana. Ajattele niitä hetkiä, kun huoneesi on liian kuuma ja alat hikoilla kesken tärkeän työtehtävän. Tämä materiaali auttaa sinua pysymään raikkaana ja keskittyneenä. Kuka sanoi, että et voi näyttää hyvältä samalla kun olet mukavasti?

Runko on valmistettu kestävästä muovista, mikä takaa tuolin pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Ja mikä parasta, tämä runko on suunniteltu tukemaan sinua juuri oikeista kohdista, joten voit luottaa siihen, että selkäsi kiittää sinua päivästä toiseen.

Säädettävyys Täyden Mukavuuden Takaamiseksi

Mutta ei pysähdytä siihen. Tämän ergonomisen toimistotuolin salaisuus piilee sen säädettävyydessä. Jokainen meistä on erilainen – meidän pituutemme, selkämme kaari ja istuma-asentomme vaihtelevat. Siksi säädettävyys on avain mukavaan ja tuottavaan työpäivään.

Istuinkorkeuden säätö on olennainen ominaisuus, joka takaa optimaalisen työskentelykorkeuden ja vähentää näin niska- ja selkäkipujen riskiä. Tämä tarkoittaa, että voit sovittaa tuolin juuri oikealle korkeudelle suhteessa työpöytääsi, jotta ranteesi pysyvät mukavassa asennossa näppäimistöllä työskennellessä.

Mittasuhteet

Mitä tulee mittasuhteisiin, tämä tuoli on kompakti mutta tilava. Monet meistä kamppailevat toimistotilan puutteen kanssa, varsinkin kotona, joten kompakti muotoilu on ehdoton etu. Sen leveys on 50 cm ja syvyys 68 cm, mikä tekee siitä sopivan useimpiin työpisteisiin, olipa kyseessä sitten ahdas nurkkaus tai tilava toimistohuone. Korkeus on vaikuttavat 120 cm, joka takaa tukevan selkänojan ja parhaan mahdollisen tuen. Selkänojan korkeus antaa myös lisätukea hartioillesi, joka on erityisen tärkeää pitkien työrupeamien aikana.

Ja kyllä, tämä paras työtuoli kantaa huoletta painoa aina 120 kiloon asti. Se on suunniteltu huolella, joten voit olla varma sen kestävyydestä ja turvallisuudesta. Olitpa sitten uppoutunut työhön tai ottamassa ansaittua taukoa, voit luottaa siihen, että tämä tuoli tukee sinua joka hetki. Se ei vain pitele painoasi, vaan myös huomioi kehosi tarpeet ja mukavuuden.

Tekniset tiedot

 • Pintamateriaalina hengittävä verkkokangas
 • Runko muovia
 • Korkeuden säätö
 • Painoraja: 120kg
 • Tuotteen pituus/syvyys: 68cm
 • Tuotteen leveys: 50cm
 • Tuotteen korkeus: 120cm
Erityisesti tuolin helppo kokoaminen ja mukava istuvuus ovat keränneet kiitosta. Sen ergonomia on erinomainen, erityisesti alaselän tuki on huomioitu erinomaisesti – ominaisuus, joka puuttuu monesta kilpailijastaan. Lisäksi monet ovat huomauttaneet tuotteen poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteesta, tehden siitä entistä houkuttelevamman valinnan. On toki huomioitava, että jokaisella tuotteella on omat heikkoutensa. Tässä tapauksessa eräs asiakas mainitsi pään tuen materiaalin olevan ei niin korkealaatuista ja kokenut sen painavan päätä epämiellyttävästi. Onneksi ratkaisuksi löytyi yksinkertainen muokkaus: pään tuen poisto. Tuolissa on myös muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan monille käyttäjille, kuten nopea toimitus. Jotkut asiakkaat ovat kertoneet viihtyvänsä tuolissa niin hyvin, että lukevat mielellään kirjoja siinä. Kaiken kaikkiaan, vaikka tuolilla on omat pienet puutteensa, sen moninaiset positiiviset ominaisuudet tekevät siitä houkuttelevan valinnan niille, jotka etsivät mukavaa, ergonomista ja edullista työtuolia.

Meidän mielipide

Lykke toimistotuoli Office ei ole pelkästään hyvän näköinen; se on investointi terveyteesi, mukavuuteesi ja tuottavuuteesi. Tämän tuolin hankinta on merkki siitä, että arvostat itsesi hyvinvointia ja ymmärrät, kuinka tärkeää on työskennellä ergonomisesti oikeassa asennossa.

Se ei ole vain työtuoli, se on yksi parhaista toimistotuoleista. Kun valitset Lykke Office -tuolin, valitset paitsi designin ja tyylin, myös pitkäikäisen kestävyyden ja päivittäisen mukavuuden, joka tekee jokaisesta työpäivästäsi paremman.

Lykke toimistotuoli Office

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.