Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen, 2023 arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 19.11.2023

Lenovo Tab M10 Plus on erinomainen yhdistelmä loistavaa näyttöä ja sujuvaa suorituskykyä todistaa, että joskus voit todella saada sekä pitää kakun. Lenovo Tab M10 Plus tarjoaa erinomaisen näyttö- ja katselukokemuksen, ja hinta on sellainen, että sinulla jää silti rahaa maksaa Netflix kuun lopussa. Se ei ehkä kilpaile ominaisuuksissa tehokkaampien tablettien kanssa, mutta jos etsit poikkeuksellista striimauslaitetta, tämä tekee työn enemmän kuin hyvin. Lenovo on onnistunut luomaan tabletin, joka tarjoaa käyttäjilleen korkealaatuisen näytön ja sujuvan käyttökokemuksen. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä kohtuuhintaan.

Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen, 2023

Arvosana: 4.3/5
4.3/5
 • Vahva Suorituskyky: Qualcomm Snapdragon SDM680, nopeaa ja tehokasta moniajoa
 • Erinomainen Näyttölaatu: 10,61″ 2K IPS, 400 nits, selkeä ja kirkas kuva
 • Pitkä Akkukesto: 7700 mAh, jopa 12 tuntia videotoistoa, kestävä valmiustila
 • Monipuoliset Yhteydet: Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1, GPS, luotettava ja nopea yhteys
 • Erinomainen Äänimaailma: Neljän kaiuttimen stereojärjestelmä, rikas äänikokemus

Plussat

+ Upea näyttö
+ Kestävä rakenne
+ Kilpailukykyinen hinta

Miinukset

Huonot painikkeet
Pieniä suorituskyvyn hitauksia

Erinomaiset ominaisuudet kohtuuhintaan

Lenovo Tab M10 Plus loistaa teknisillä ominaisuuksillaan. Tarjolla on kolme tallennustilavaihtoehtoa (32, 64 tai 128 GB), ja lisäksi microSD-korttipaikka tarjoaa joustavuutta tallennustilan laajentamisessa. Laitteen sydämessä sykkii MediaTek Helio G80 CPU, joka yhdistettynä 3 tai 4 GB RAM-muistiin tarjoaa sulavan ja nopean käyttökokemuksen. Android 12 -käyttöjärjestelmä, yhdessä lupausten kanssa tulevista päivityksistä, varmistaa, että käyttökokemuksesi pysyy ajantasaisena.

Akun kapasiteetti on huomionarvoinen 7,700 mAh, mikä takaa pitkät käyttöajat yhdellä latauksella. Lisäksi 10,6-tuumainen 2K IPS LCD -näyttö tarjoaa terävän ja kirkkaan kuvanlaadun, mikä on erityisen tärkeää mediankulutuksessa. Hinta alkaen vain 149 dollaria tekee tästä tabletista erinomaisen valinnan hintatietoiselle kuluttajalle.

Hinta ja Saatavuus

Lenovo Tab M10 Plus on saatavilla Lenovon omalta verkkosivustolta sekä suurista verkkokaupoista. Laitteen edullisin vaihtoehto, sisältää 3 GB RAM-muistia ja 64 GB tallennustilaa. Laajempien konfiguraatioiden avulla voit valita jopa 4 GB RAM-muistia ja 128 GB tallennustilaa.

Suosittelemme on investoimaan ennemmin 4 GB RAM-versioon, sillä lisämuisti takaa sujuvamman käyttökokemuksen ja Androidin tehokkaamman toiminnan. Laadun suhteen Lenovo on tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkaista tuotteistaan, joten voit olla varma, että saat rahoillesi vastinetta.

Suunnittelu, Laitteisto ja Paketin Sisältö

Lenovo Tab M10 Plus:n suunnittelu huokuu premium-laatua. Laite on valmistettu pääasiassa metallista, mutta takapuolella ja kehyksessä on myös pehmeästi kosketeltavaa muovia, mikä ei ainoastaan tuo mukavuutta käyttöön, vaan myös mahdollistaa signaalin tehokkaan vastaanoton. Painoltaan 465 grammaa, M10 Plus on kevyt mutta samalla tukeva ja laadukkaan tuntuinen.

Painikkeiden muovipeite saattaa vaatia totuttelua, mutta tämä on pieni kompromissi kokonaisuudessaan erinomaisesti suunnitellussa laitteessa. Dolby Atmos -teknologialla viritetyt kaiuttimet tarjoavat rikkaan äänikokemuksen, joka ylittää useimpien budjettitablettien tarjonnan. Pakkauksen sisältö on kattava, sisältäen itse laitteen, 10W laturin, USB-A:sta USB-C:hen latauskaapelin ja SIM-korttityökalun, joka on kätevä lisä microSD-paikan käytölle.

Näytön laatu

Tab M10 Plus:n näyttö on yksi sen kirkkaimmista tähdistä. 10,6-tuumainen IPS-paneeli tarjoaa laadukkaan kuvanlaadun, joka on kirkas ja värikäs. Vaikka 60 Hz:n taajuus voi olla rajoitus joillekin käyttäjille, 2K-resoluutio tekee videoiden striimauksesta ja median katselusta nautinnollisen kokemuksen.

Väriskaala on 72% NTSC, mikä on riittävä useimmille käyttötarkoituksille, mutta ammattimaiseen värintarkkaan työhön se ei ehkä ole paras valinta. Paneelin laatu on kuitenkin vaikuttava hintaluokassaan, ja se tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen.

Ohjelmisto

Lenovo Tab M10 Plus toimitetaan Android 12 -käyttöjärjestelmällä, ja luvassa on päivitys Android 13:een. Turvapäivitykset on luvattu jatkuvan vuoteen 2025 saakka, mikä on merkittävä etu käyttäjille. Käyttökokemus on sujuva ja intuitiivinen, ja Lenovo on tehnyt muutamia käyttäjäystävällisiä muutoksia ohjelmistoon.

Esimerkiksi Precision Pen 2 -styluskynän tuki on erinomainen lisä niille, jotka kaipaavat lisätyökalua muistiinpanojen kirjoittamiseen tai Google Docsin käyttöön. Mainosilmoitukset ja esiasennetut sovellukset (bloatware) saattavat häiritä joitain käyttäjiä, mutta nämä ovat yleisiä piirteitä tässä hintaluokassa. Ohjelmisto tarjoaa kuitenkin puhdas ja hyvin suunnitellun käyttökokemuksen, joka hyödyntää Androidin vahvuuksia.

Suorituskyky

Lenovo Tab M10 Plus tarjoaa yllättävän hyvän suorituskyvyn budjettitabletille. MediaTek G80 prosessori selviytyy päivittäisistä tehtävistä, videoiden toistosta ja kevyestä pelaamisesta tehokkaasti. Vaikka se ei ole lippulaivatason suoritin, se tarjoaa silti sujuvan ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Erityisesti 4GB RAM-versio tarjoaa riittävästi muistia useiden sovellusten samanaikaiseen käyttöön ja vähentää tarvetta uudelleenlatauksille. Pelaaminen tabletilla on myös nautinnollista, erityisesti matalilla grafiikka-asetuksilla.

Akkukesto: Enemmän kuin odottaisi

Lenovon Tab M10 Plus lupaa vaikuttavan 12 tunnin videotoiston yhdellä latauksella, ja tämä lupaus pitää paikkansa riippumattomissa testeissä. Sen 7,700 mAh akku ei ainoastaan tarjoa pitkäkestoista virtaa, vaan se on myös optimoitu energiatehokkuuteen.

Esimerkiksi, kun tabletti on jouten, se käyttää vain minimaalisen määrän virtaa. Todistus tästä oli, kun jätin M10 Plus -laitteen yön yli, ja huomasin, että akun varaus oli laskenut vain yhdellä prosenttiyksiköllä. Latausnopeus on toinen huomioitava seikka. Vaikka Lenovo sisältää 10W laturin, M10 Plus tukee jopa 20W:n nopeaa latausta, mikä lyhentää latausaikaa huomattavasti.

Kamera: Rehellinen Arvio

Vaikka Tab M10 Plus:n 8MP:n takakamera ja etukamera eivät ole markkinoiden huippua, ne tarjoavat riittävän suorituskyvyn peruskäyttöön. Takakamera soveltuu hyvin asiakirjojen skannaamiseen ja tarjoaa kohtuullisen kuvanlaadun hyvässä valaistuksessa.

Erityisen mainitsemisen arvoinen on muotokuvaustila, joka, vaikka ei olekaan erinomainen, tunnistaa pääkohteen ja sumentaa taustaa kohtuullisesti. Etukamera, soveltuen perustehtäviin kuten videopuheluihin, heijastaa samanlaista suorituskykyä muotokuvaustilassa.

Ihanteellinen valinta hintatietoiselle kuluttajalle

Vertaillessa Lenovo M10 Plus -tablettia kilpailijoihinsa, kuten Nokia T10:een ja Samsung Galaxy Tab A8:aan, Lenovo erottuu monilla alueilla. Vaikka Nokian tabletti tarjoaa vahvemman ekosysteemin ja sisältää loistavan päivisystakuun, M10 Plus voittaa näytön laadussa, akun kestossa ja yleisessä suorituskyvyssä.

Lisäksi sen Android 12 -käyttöjärjestelmä on täysiverinen, toisin kuin Nokian rajoitetumpi versio. Samsungin malli on kalliimpi ja tarjoaa pienemmän akun, mikä asettaa Lenovon laitteen houkuttelevaksi vaihtoehdoksi hintatietoisille kuluttajille.

Tekniset tiedot

 • Paino: 465 g
 • Mitat: 251.2 mm x 158.8 mm x 7.45 mm
 • Käyttöjärjestelmä: Android 13 (3 vuoden tietoturvapäivitykset)
 • Näytön Koko: 10,61″
 • Resoluutio: 2000 x 1200
 • Suoritin: Qualcomm Snapdragon SDM680
 • Tallennustila: 4 Gt LPDDR4x RAM, 64 tai 128 Gt tallennustila
 • microSD-paikka: Kyllä, laajennettavissa jopa 1 Tt asti
 • Akun Kesto: Noin 12 tuntia, valmiustilassa noin 4 viikkoa
 • Takakamera: 8 MP (automaattitarkennus)
 • Etukamera: 8 MP (kiinteä tarkennus)
Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen 2023 on saanut asiakkailta kiitosta monipuolisuudestaan ja hinta-laatusuhteestaan. Tämä tabletti, joka on varustettu kirkkaalla ja terävällä näytöllä, tarjoaa elävät värit ja selkeän kuvan. Sen neliäänikaiuttimet Dolby Atmos -teknologialla tuottavat kirkkaan ja selkeän äänen, vaikkakin bassovaste on rajoitettu. Käyttäjät ovat ylistäneet tabletin riittävää sisäistä muistia, joka mahdollistaa useiden ohjelmien asentamisen, sekä SD-korttipaikan laajennusmahdollisuutta. Monet asiakkaat ovat huomanneet, että päivitys Android 13 -käyttöjärjestelmään on sujunut ongelmitta, ja laite on säilyttänyt suorituskykynsä päivityksen jälkeen. Sen suuri akku tarjoaa erinomaisen kestävyyden, ja käyttäjät ovat iloinneet siitä, kuinka kauan se kestää yhdellä latauksella. Yksinkertaisuus tiedostojen siirtämisessä tabletista Windows-läppäriin on myös saanut kiitosta, samoin kuin SD-kortin asennuksen helppous. Käyttäjien mukaan Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen 2023 on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tablettia mediakulutukseen, kuten elokuvien katseluun, e-kirjojen lukemiseen tai uutisten selaamiseen. Sen hinta on kohtuullinen verrattuna kalliimpiin kilpailijoihin, ja se tarjoaa hyvän suorituskyvyn peruskäyttöön, kuten online-opiskeluun, Zoom-palavereihin ja Office-ohjelmien käyttöön. Vaikka laitetta ei pidetä ihanteellisena pelikäyttöön, se selviytyy kevyestä pelaamisesta. Joissakin arvosteluissa mainittiin, että käyttöliittymä voisi olla sujuvampi ja että etu- ja takakamerat toimivat perustarpeisiin, mutta eivät ole erityisen korkealaatuisia. Vaikka nämä ovat pieniä puutteita, ne eivät näytä vähentävän tabletin kokonaisarvoa.

Meidän mielipide

Lenovo M10 Plus erottuu todellisena helmenä alle 200 dollarin hintaluokassa. Se on suunniteltu vastaamaan niiden tarpeita, jotka haluavat korkealaatuista sisällönkatselua ilman raskasta hintalappua. Sen pitkä akunkesto ei ainoastaan vapauta sinut jatkuvasta lataamisen tarpeesta, vaan mahdollistaa myös mukavan ja huoletonnan mediakulutuksen, olitpa sitten pitkällä matkalla tai rentoutumassa kotona. Lenovo M10 Plussan näyttölaatu on toinen merkittävä plus: sen terävä ja kirkas kuva tekee elokuvien katselusta, verkkoselailusta ja e-kirjojen lukemisesta todella nautinnollista.

Yleinen suorituskyky on toinen alue, jossa tämä tabletti todella loistaa. Se selviytyy vaivatta useista sovelluksista yhtä aikaa, mikä tekee siitä ihanteellisen niin viihdekäyttöön kuin työhönkin. Olipa kyseessä sitten Zoom-kokoukset, online-luokat, tai pelkkä YouTube-videoitten katselu, Lenovo M10 Plus hoitaa tehtävänsä sujuvasti.

Loppujen lopuksi Lenovo M10 Plus on erinomainen valinta hintatietoisille kuluttajille, jotka etsivät laadukasta tablet-laitetta. Se yhdistää edullisuuden, suorituskyvyn ja laadun tavalla, joka on harvoin nähtävissä tässä hintaluokassa. Siksi, jos etsit tablet-laitetta, joka tarjoaa paljon vastinetta rahoillesi, Lenovo M10 Plus on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen, 2023

Arvosana: 4.3/5
4.3/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.