DNA Rajaton 5G 400-1000M arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 29.6.2024

Kuvittele maailma, jossa internetyhteys ei koskaan hidasta sinua. Voit suoratoistaa elokuvia korkeimmalla mahdollisella laadulla, pelata verkkopelejä ilman pienintäkään viivettä ja ladata suuria tiedostoja silmänräpäyksessä. Tämä maailma on nyt todellisuutta DNA Rajaton 5G 1000M -liittymän myötä.

DNA Rajaton 5G 1000M tarjoaa huippunopean ja luotettavan 5G-yhteyden, joka kattaa laajan alueen Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tämä liittymä ei vain vastaa nykyajan tarpeisiin, vaan ylittää ne. Tässä arvostelussa käsittelemme DNA Rajaton 5G 1000M -liittymän keskeisiä ominaisuuksia, hyötyjä ja mahdollisia rajoituksia, jotta voit tehdä informoidun päätöksen siitä, onko tämä liittymä sinulle sopiva.

DNA Rajaton 5G 400-1000M

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Netin maksiminopeus 5G: 400-1000 Mbit/s
 • Netti: Rajaton Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit: Rajaton
 • EU Data: 39 Gt/kk
 • 52 Gt EU-datapaketti matkustaville
 • Edulliset ulkomaanpuhelut ja WiFi-puhelut
 • Tarjous: Voita TV!

Plussat

+ Erittäin nopea yhteys
+ Rajaton data
+ Laaja kattavuus
+ Edulliset ulkomaanpuhelut
+ EU-datapaketti

Miinukset

Korkea kuukausimaksu
Ei sisällä puheluita palvelunumeroihin

Yleiskatsaus

DNA Rajaton 5G 1000M on suunniteltu täyttämään nykyajan käyttäjien vaatimukset tarjoamalla erittäin nopean ja luotettavan yhteyden. Erona moniin muihin markkinoilla oleviin liittymiin, DNA Rajaton 5G 1000M tarjoaa aidosti rajattoman datan ilman datakattoa, mikä on suuri etu erityisesti paljon dataa käyttävälle kuluttajalle.

DNA on yksi Suomen johtavista teleoperaattoreista, ja se on tunnettu laajasta ja kattavasta verkostaan. DNA5G-verkko kattaa suurimman osan Suomesta, ja se on laajentunut myös muihin Pohjoismaihin ja Baltian maihin, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan usein matkustaville. DNA Rajaton 5G 1000M -liittymä on kehitetty vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin, ja se on tulosta vuosien kehitystyöstä ja teknologiainvestoinneista.

Ominaisuudet ja edut

Rajaton 5G-netti

Huippunopea yhteys: DNA Rajaton 5G 1000M tarjoaa jopa 1000 Mbit/s latausnopeuden, mikä mahdollistaa saumattoman netin käytön. Nopeus on erityisen tärkeä, kun suoratoistat videoita, pelaat verkkopelejä tai lataat suuria tiedostoja.

Laaja kattavuus: Liittymä toimii DNAkattavassa 5G-verkossa Suomessa ja Pohjoismaissa sekä Baltian maissa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää nopeaa nettiä riippumatta siitä, missä päin näitä alueita olet.

Rajattomat puhelut ja viestit

Puhelut ja viestit rajattomasti: DNA Rajaton 5G 1000M sisältää rajattomat puhelut ja viestit Suomessa, mikä tekee siitä erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon. Voit soittaa ja lähettää viestejä ilman huolta ylimääräisistä kustannuksista.

Edulliset ulkomaanpuhelut: Liittymä tarjoaa myös edulliset hinnat ulkomaanpuheluille ja viesteille, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan paljon matkustaville tai ulkomailla asuville perheille ja ystäville yhteydenpidon.

EU-datapaketti

DNA Rajaton 5G 1000M -liittymässä on mukana 52 Gt kuukaudessa EU-datapaketti, joka mahdollistaa netin käytön myös matkustaessa EU- ja ETA-maissa ilman lisäkustannuksia. Tämä on suuri etu niille, jotka matkustavat paljon ja tarvitsevat nopean ja luotettavan nettiyhteyden myös ulkomailla.

WiFi-puhelut

WiFi-puhelut kaukomailla: EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluina. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Tämä on erityisen hyödyllistä matkustaessa alueilla, joissa mobiiliverkko ei ole kattava mutta WiFi on saatavilla.

Kokemuksia

DNA Rajaton 5G 1000M -liittymä on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltään. Monet ovat ylistäneet liittymän huippunopeaa nettiyhteyttä ja sen luotettavuutta. Yksi käyttäjä kertoi, kuinka hän pystyi katsomaan useita 4K-videoita samanaikaisesti ilman minkäänlaista puskurointia, mikä on merkittävä saavutus.

Toinen käyttäjä mainitsi, että hän matkusti usein työnsä puolesta ja DNA Rajaton 5G 1000M -liittymä mahdollisti saumattoman yhteydenpidon ja työskentelyn myös ulkomailla. Hän oli erityisen tyytyväinen siihen, että liittymä toimi erinomaisesti myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Hinta-laatusuhde

DNA Rajaton 5G 1000M maksaa 49,90 € kuukaudessa, mikä saattaa vaikuttaa korkealta, mutta kun otetaan huomioon liittymän tarjoamat ominaisuudet ja hyödyt, hinta on hyvin perusteltu. Rajaton data, huippunopea 5G-yhteys ja kattavat puhelu- ja viestiedut tekevät tästä liittymästä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat paljon ja luotettavaa nettiä.

Kun vertaamme DNA Rajaton 5G 1000M -liittymää muihin markkinoilla oleviin 5G-liittymiin, huomataan, että se tarjoaa erittäin kilpailukykyisen hinta-laatusuhteen. Monet kilpailijat tarjoavat rajoitetun datan tai hitaamman yhteyden samassa hintaluokassa.

Kilpailija vertailua

Vertailtaessa DNA Rajaton 5G 1000M -liittymää sen pääkilpailijoihin, kuten Telian ja Elisan vastaaviin liittymiin, huomataan muutamia keskeisiä eroja. Telian liittymä tarjoaa usein hitaamman nopeuden ja datakaton, kun taas Elisa saattaa olla hieman kalliimpi samanlaisilla ominaisuuksilla. DNA Rajaton 5G 1000M erottuu erityisesti aidosti rajattoman datan ja erittäin nopean yhteyden ansiosta.

Telia 5G:

 • Hitaampi nopeus
 • Datakatto
 • Kilpailukykyinen hinta

Elisa 5G:

 • Kalliimpi hinta
 • Rajaton data
 • Nopea yhteys

Tekniset tiedot

 • Nopeus: Jopa 1000 Mbit/s
 • Data: Rajaton data Suomessa
 • Verkko: 5G ja 4G
 • EU-datapaketti: 52 Gt/kk
 • Puhelut: Rajattomat puhelut Suomessa
 • Viestit: Rajattomat tekstiviestit Suomessa
 • WiFi-puhelut: Käytettävissä ulkomailla
 • Käyttöalue: Suomi, Pohjola, Baltia
 • Matkustus: Edulliset ulkomaanpuhelut ja viestit
 • Määräaikaisuus: Ei määräaikaa
 • Palvelut: Ei sisällä puheluita palvelunumeroihin
 • Roaming: EU/ETA-alueella kotimaan hinnoin

Meidän mielipide

DNA Rajaton 5G 1000M -liittymä on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat nopean ja luotettavan internetyhteyden ilman datakattoa. Liittymän hinta voi aluksi tuntua korkealta, mutta kun otetaan huomioon sen tarjoamat hyödyt, on se hyvin perusteltu. Erityisesti paljon matkustavat ja paljon dataa käyttävät hyötyvät tästä liittymästä merkittävästi.

Voimme suositella DNA Rajaton 5G 1000M -liittymää kaikille, jotka arvostavat nopeaa nettiä ja kattavia puheluetuisuuksia. Tämä liittymä on erityisen hyödyllinen niille, jotka matkustavat usein Pohjoismaissa ja Baltiassa, sillä se tarjoaa saumattoman yhteyden myös näissä maissa ilman lisäkustannuksia.

DNA Rajaton 5G 1000M -liittymää on kuin sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti, kun otetaan huomioon sen tarjoama mukavuus, nopeus ja luotettavuus.

DNA Rajaton 5G 400-1000M

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.