Brother MFC-J4335DW Tulostin arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 27.12.2023

Brother MFC-J4335DW on keskihintainen monitoimitulostin, joka erottuu edukseen monipuolisuudellaan ja kustannustehokkuudellaan. Tämä laite on suunniteltu erityisesti pieniin kotitoimistoihin, mutta sen ominaisuudet tekevät siitä sopivan myös suurempiin toimistoympäristöihin.

Sen automaattinen asiakirjansyöttölaite, väri- ja monokromitulostusmahdollisuudet sekä USB- ja Wi-Fi-liitännät tekevät siitä erittäin käyttäjäystävällisen. MFC-J4335DW:n kokonaisomistuskustannukset, eli hankintahinta yhdistettynä käyttökustannuksiin, ovat huomattavan alhaiset, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille käyttäjille.

Brother MFC-J4335DW Tulostin

Arvosana: 4.2/5
4.2/5
 • Nopea ja helppo asennusprosessi
 • Erinomainen tulostusnopeus ja -laatu
 • Edulliset käyttökustannukset
 • Automaattinen kaksipuolinen tulostus
 • Monipuolinen: Tulostus, Kopiointi, Skannaus, Faksi

Plussat

+ Nopea tulostusnopeus hintaluokassaan
+ Faksitoiminto
+ Tulostaa ja skannaa mobiililaitteisiin
+ Edullinen hinta ja pienet sivukohtaiset kustannukset

Miinukset

ADF ei tue kaksipuolista skannausta
Tekstin laatu on heikko pienillä fonttikoilla ja joillakin tyylitellyillä fonteilla

Ominaisuudet ja Paperinkäsittely

Tämä monitoimilaite ei ainoastaan tulosta, vaan se pystyy myös skannaamaan, kopioimaan ja toimimaan itsenäisenä faksikoneena. Sen paperinkäsittely tulostusta varten on suunniteltu vastaamaan useimpien mikrotoimistojen ja kotitoimistojen tarpeita.

150 arkin vetolaatikko ja erillinen syöttöalusta mahdollistavat monipuolisen paperinkäsittelyn, ja automaattinen kaksipuolinen tulostus säästää paperia ja ympäristöä. Brother suosittelee laitteelle 250–2000 sivun kuukausittaista käyttökiertoa, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun pienimuotoiseen, mutta säännölliseen käyttöön.

Skannaus, Kopiointi ja Faksaus

Vaikka paperinkäsittely skannauksessa, kopiointi ja faksaus on hieman rajoitettua, se on tyypillistä tässä hintaluokassa. Automaattinen asiakirjansyöttölaite (ADF) yhdistettynä kirjekokoiseen tasoskanneriin tekee asiakirjojen käsittelystä vaivatonta. ADF:n kyky käsitellä 20 sivua jopa lailliseen kokoon asti on erityisen hyödyllinen ominaisuus, vaikka se onkin rajoitettu yksipuoliseen skannaukseen. Tämä voi olla haittapuoli, jos tarvitsee skannata tai kopioita kaksipuolisia asiakirjoja usein.

 • Mobiililaitetuki: AirPrint, Mobile Connect, Mopria, Brother Print Service Plug in
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Linux, Macintosh, Windows

Mobiilisovellukset ja Helppo Asennus

Brotherin tarjoamat Android- ja iOS-sovellukset tekevät tulostamisesta ja skannaamisesta helppoa myös mobiililaitteilla. Sovellusten käyttöliittymä on intuitiivinen, ja ne tarjoavat monipuolisia toimintoja, kuten tulostamisen, skannaamisen ja kopioinnin suoraan mobiililaitteesta. MFC-J4335DW:n asennus on nopeaa ja vaivatonta, ja se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Laite painaa vain 17,6 paunaa ja sen kompaktit mitat tekevät siitä ihanteellisen pienen työpöydän tulostimeksi.

Tyydyttävä Nopeus ja Laatu

Tulostusnopeus ja -laatu ovat Brother MFC-J4335DW:n vahvuuksia. Vaikka se ei ole markkinoiden nopein tulostin, sen suorituskyky on vankka ja luotettava. Tekstin ja grafiikan laatu on enemmän kuin hyväksyttävä useimpiin koti- tai liiketoimintakäyttöihin. Teksti on selkeää ja helppolukuista, ja grafiikka tulostuu tasaisilla täytöillä ja kirkkailla väreillä. Valokuvien laatu on keskitasoa, mikä tekee siitä sopivan ratkaisun perustason valokuvatulostukseen.

Kustannustehokkuus

MFC-J4335DW:n alhainen käyttökustannus on yksi sen suurimmista eduista. Tämän hetken hinnoilla mustan sivun tulostuskustannus on vain 0,9 senttiä ja värillisen sivun 4,7 senttiä, mikä on erittäin kilpailukykyistä tässä hintaluokassa. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät kustannustehokasta tulostusratkaisua pitkällä aikavälillä.

Tekniset tiedot

 • Tulostimen tyyppi: Värimustesuihku monitoimilaite
 • Suurin paperikoko: A4
 • Toimintaperiaate: Mustesuihku
 • Näyttö: 4,5 cm LCD-näyttö
 • Muisti: 128 Mt
 • Yhdistettävyys: Langaton, USB
 • USB-liitäntä: Hi-Speed USB 2.0
 • Langaton verkkoliitäntä: 802.11b/g/n
 • 2-puolinen kopiointi: Kyllä (A4)
 • Kopiointitarkkuus: Väri jopa 1 200 x 600 dpi, Mustavalko jopa 1 200 x 1 200 dpi
 • Kopiointinopeus: 10,5 väri- ja 13 mustavalkosivua minuutissa
 • Mitat (laite): 435 x 343 x 180 mm
 • Paino 8,8 kg
 • Ääni: 57 dBA
 • Ympäristömerkit: Blue Angel, Joutsenmerkki
 • Paperinkäsittely: Paperikapasiteetti 150 arkin paperikasetti, 20 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite, Ulostuloalusta 100 arkkia
 • Takuu: 3 vuoden takuu
Brother MFC-J4335DW on saanut asiakkailta pääosin myönteistä palautetta. Tämä monitoimilaite on saanut kiitosta erityisesti sen nopeasta tulostusvauhdista ja helppokäyttöisyydestä. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä laitteen kykyyn tuottaa laadukkaita tulosteita, vaikka sen väritulostuslaatu ei ylläkään korkean pään kaupallisten tulostimien tasolle. Tämä on ymmärrettävää, ottaen huomioon laitteen edullisen hinnan. Asennusprosessi on osoittautunut yksinkertaiseksi ja suoraviivaiseksi, mikä on vähentänyt käyttäjien kynnystä laitteen käyttöönotossa. Pieni LCD-näyttö ohjaa käyttäjää asennuksen aikana, mikä on saanut kiitosta selkeydestään. Käyttäjät ovat kuitenkin kohdanneet joitakin sekaannuksia liittyen Wi-Fi-yhteyden muodostamiseen, mutta nämä ongelmat on ratkaistu suhteellisen helposti. Yksi merkittävä huolenaihe, jonka asiakkaat ovat tuoneet esiin, liittyy laitteen markkinointiin ”Inkvestment” -mustekaseteilla, jotka lupaavat jopa vuoden musteen. Asiakkaat ovat kokeneet, että mukana tulevat mustekasetit ovat pikemminkin kokeiluversioita eivätkä sisällä luvattua vuoden mustemäärää. Tämä on johtanut pettymyksiin ja käsitykseen harhaanjohtavasta mainonnasta. Toinen huomionarvoinen seikka on, että vaikka laite on mainostettu tukevan Bluetooth-yhteyttä, jotkut käyttäjät ovat huomanneet, ettei tämä ominaisuus olekaan käytettävissä. Tämä on aiheuttanut pettymystä niille, jotka ovat erityisesti etsineet Bluetooth-yhteydellä varustettua tulostinta. Huolimatta näistä pienistä puutteista, Brother MFC-J4335DW on saanut pääosin positiivista palautetta sen luotettavuudesta, nopeudesta ja helppokäyttöisyydestä. Asiakkaat ovat arvostaneet sen kykyä tuottaa laadukkaita tulosteita ja sen käyttömukavuutta. Monet ovat kokeneet, että laite tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, erityisesti niille, jotka eivät tulosta suuria määriä tai tarvitse erittäin korkealaatuista väritulostusta.

Meidän mielipide

Kun pohdimme Brother MFC-J4335DW:n asemaa markkinoilla, on helppo nähdä, miksi se on erinomainen valinta kevyen käytön mustesuihkumonitoimilaitteeksi, erityisesti henkilökohtaiseen tai mikrotoimistokäyttöön. Tämän laitteen monipuoliset ominaisuudet, helppokäyttöisyys ja kustannustehokkuus eivät ole pelkästään markkinointipuheita, vaan ne ovat todellisia, käytännössä havaittavia etuja, jotka erottavat sen kilpailijoistaan.

Mielestämme MFC-J4335DW:n vahvuus piilee sen kyvyssä yhdistää korkea laatu ja monipuolisuus kohtuulliseen hintaan. Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun niille, jotka tarvitsevat luotettavan monitoimilaitteen, mutta eivät halua investoida suuria summia raskaaseen toimistolaitteistoon. Sen käyttöliittymä on intuitiivinen, mikä tarkoittaa, että käyttöönotto ja päivittäinen käyttö sujuvat vaivattomasti, ilman tarvetta jatkuvalle tekniselle tuelle tai monimutkaisille asetuksille.

Erityisen merkittävää on laitteen kustannustehokkuus. Tässä hintaluokassa monet tulostimet saattavat tuntua edullisilta hankintahetkellä, mutta niiden käyttökustannukset voivat nopeasti kasvaa. MFC-J4335DW erottuu edukseen alhaisilla sivukohtaisilla kustannuksillaan, mikä tekee siitä taloudellisesti järkevän valinnan pitkällä aikavälillä. Tämä on erityisen tärkeää pienille yrityksille ja kotitoimistoille, joissa budjetti on usein rajallinen.

Lopuksi, Brother MFC-J4335DW ei ole vain järkevä taloudellinen investointi, vaan se on myös ympäristöystävällinen valinta. Sen energiatehokkuus ja automaattinen kaksipuolinen tulostus vähentävät sekä sähkönkulutusta että paperin käyttöä. Tämä on tärkeää nykypäivän ympäristötietoisille kuluttajille, jotka etsivät kestäviä ja vastuullisia toimistoteknologiaratkaisuja.

Brother MFC-J4335DW on loistava valinta niille, jotka etsivät monipuolista, helppokäyttöistä ja taloudellista monitoimilaitetta. Sen ominaisuudet, suorituskyky ja hinta-laatusuhde tekevät siitä vankan valinnan niin kotitoimistoihin kuin pieniin yrityksiin.

Brother MFC-J4335DW Tulostin

Arvosana: 4.2/5
4.2/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Numeronsiirtoihin ja uusiin liittymiin kaupan päälle

koskee valittuja liittymiä.

Numeronsiirtoihin kaupan päälle

Telia Kauppaan, koskee valittuja liittymiä.