Targus USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 3 Telakointiasema arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 27.5.2024

Kuvittele, että istut kotitoimistossasi, ja tarvitset laitteiden nopean yhdistämisen työpisteeseen. Pöytäsi on täynnä kaapeleita ja adaptereita, mikä hidastaa työntekoa ja aiheuttaa turhautumista. Tässä kohtaa Targus USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 3 Telakointiasema astuu kuvaan pelastajana.

Tämä tuote on suunniteltu helpottamaan arkea yhdistämällä useita laitteita yhdellä kaapelilla. Telakointiasema tarjoaa monipuoliset liitäntämahdollisuudet ja edistyneet ominaisuudet, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin kotiin kuin toimistoonkin.  Tässä arvostelussa tarkastelemme tuotteen ominaisuuksia, etuja ja mahdollisia rajoituksia. Targus USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 3 on loistava vaihtoehto, mikäli ajatuksissasi on hankkia telakointiasema tehostamaan työskentelyäsi. Hyppää matkaan mukaan, käymme läpi tärkeimmät asiat täydellisen telakointiaseman valinnan tueksi!

Targus USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 3 Telakointiasema

Arvosana: 4.6/5
4.6/5
 • Monipuoliset liitännät: USB, HDMI, Ethernet.
 • Dual 4K tuki: Kaksi 4K-näyttöä.
 • 65W virransyöttö: Lataa laitteet nopeasti.
 • Kestävä rakenne: Pitkä käyttöikä.
 • Helppokäyttöinen: Plug-and-play.

Plussat

+ Monipuoliset liitännät
+ Dual 4K tuki
+ 65W virransyöttö
+ Kestävä rakenne

Miinukset

Hinta voi olla korkea
Rajoitetut käyttäjäkokemukset
Ei ylimääräisiä USB-C-portteja

Targus on tunnettu merkki tietokoneiden lisätarvikkeiden maailmassa. Tämä USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 3 telakointiasema erottuu joukosta monipuolisuutensa ja suorituskykynsä ansiosta. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan ratkaisun useiden laitteiden yhdistämiseen.

Telakointiasema tukee sekä USB-C 3.2 Gen 2 että Thunderbolt 3 -liitäntöjä, mikä takaa yhteensopivuuden useiden laitteiden kanssa. Tämä tekee siitä loistavan valinnan niin PC- kuin Mac-käyttäjillekin. Lisäksi laite tarjoaa mahdollisuuden kahden 4K-näytön liittämiseen, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun graafikoille ja videotuottajille.

Ominaisuudet ja edut

Targus USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 3 Telakointiasema on varustettu monilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä erinomaisen työvälineen:

Monipuoliset liitännät

Telakointiasema tarjoaa useita USB-portteja, HDMI- ja DisplayPort-liitäntöjä, Ethernet-portin sekä ääniliitännän. Tämä mahdollistaa useiden laitteiden, kuten ulkoisten kovalevyjen, näyttöjen ja verkkoyhteyksien, helpon yhdistämisen.

Hyöty: Monipuoliset liitännät tekevät työympäristön hallinnasta yksinkertaista ja sujuvaa, vähentäen kaapeleiden ja adaptereiden tarvetta.

Dual 4K Display

Laite tukee kahden 4K-näytön liittämistä, mikä mahdollistaa laajemman työpöytätilan ja paremman tuottavuuden.

Hyöty: Graafiset suunnittelijat ja videotuottajat voivat työskennellä tehokkaammin ja tarkemmin, kun käytettävissä on enemmän näyttötilaa.

Virtalähde

Telakointiasema tarjoaa jopa 65Wvirransyötön, joka riittää useimpien kannettavien tietokoneiden lataamiseen samalla, kun ne ovat yhdistettynä telakkaan.

Hyöty: Käyttäjät voivat pitää laitteensa latauksessa koko työpäivän ajan ilman erillistä virtalähdettä.

Gigabit Ethernet

Telakointiasema sisältää Gigabit Ethernet -portin, joka takaa nopean ja vakaan verkkoyhteyden.

Hyöty: Nopea ja luotettava internet-yhteys on olennainen osa nykyaikaista työskentelyä, erityisesti etätyössä.

Kokemuksia

Telakointiasema on saanut paljon positiivista palautetta. Asiakkaat arvostavat erityisesti sen monipuolisia liitäntävaihtoehtoja, jotka tekevät työpisteen järjestämisestä vaivatonta ja tehokasta. Telakointiasema on osoittautunut luotettavaksi ja kestäväksi, ja sen 65W virransyöttöä pidetään erittäin hyödyllisenä ominaisuutena, joka pitää laitteet ladattuna koko työpäivän ajan. Myös kahden 4K-näytön tuki on saanut kiitosta, erityisesti luovien alojen ammattilaisilta. Telakointiasema on helppokäyttöinen ja sen plug-and-play -ominaisuus tekee sen käyttöönotosta nopeaa ja yksinkertaista. Kaiken kaikkiaan, tämä telakointiasema on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat tehokkuutta ja helppoutta työympäristössään.

Hinta-laatusuhde

Targus USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 3 Telakointiaseman hinta asettuu noin 200-300 euron välille, riippuen ostopaikasta ja mahdollisista tarjouksista. Tämä hinta voi tuntua korkealta, mutta on perusteltu tuotteen tarjoamien ominaisuuksien ja suorituskyvyn valossa.

Vertailu: Samassa hintaluokassa olevat kilpailijat, kuten Dellin ja HP:n vastaavat telakointiasemat, tarjoavat samankaltaisia ominaisuuksia, mutta Targus erottuu edukseen monipuolisten liitäntöjen ja vahvan brändin ansiosta.

Kilpailija vertailua

Markkinoilla on useita telakointiasemia, jotka kilpailevat Targuksen kanssa. Tässä muutamia keskeisiä kilpailijoita ja vertailuja:

 • Dell WD19TB: Dellin telakointiasema tarjoaa myös Thunderbolt 3 -liitännän ja mahdollisuuden liittää useita näyttöjä. Se on hieman kalliimpi kuin Targus, mutta tarjoaa vastaavat ominaisuudet.
 • HP Thunderbolt Dock G2: HPtelakointiasema on hyvin samankaltainen Targuksen kanssa, mutta HPversio tarjoaa ylimääräisen USB-C-portin. Hinta on kuitenkin hieman korkeampi.
 • CalDigit TS3 Plus: Tämä telakointiasema on erittäin suosittu erityisesti Mac-käyttäjien keskuudessa. Se tarjoaa enemmän USB-portteja ja korkeamman virransyötön, mutta on myös hintavampi.

Tekniset tiedot

 • USB 3.2 Gen 2 Type-C -portti
 • 3 USB 3.2 Gen 1 A-tyypin porttia
 • 1 USB 3.2 Gen 2 A-tyypin portti
 • 2 HDMI-porttia
 • USB Power Delivery, 100 W
 • 2 DisplayPort-porttia
 • Kuuloke-/mikrofoniyhdistelmäportti
 • Ethernet LAN (RJ-45) -portti
 • Musta väri
 • Kensington-kaapelilukko
 • Tukee Windows ja Mac
 • AC-virtalähde
 • Mitat: 180 mm x 250 mm x 90 mm
 • Paino: 1360 g

Meidän mielipide

Targus USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 3 Telakointiasema on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen ratkaisun laitteidensa yhdistämiseen. Sen tarjoamat ominaisuudet, kuten Dual 4K tuki ja 65W virransyöttö, tekevät siitä ihanteellisen työkalun niin ammattilaisille kuin kotikäyttäjillekin.

Voimme lämpimästi suositella tätä telakointiasemaa erityisesti graafisille suunnittelijoille, videotuottajille ja kaikille muille, jotka tarvitsevat useiden laitteiden saumattoman yhdistämisen. Vaikka hinta voi tuntua ensin päätä huimaavalta, tuotteen tarjoamat edut ja suorituskyky oikeuttavat tällaisen investoinnin.

Tämä telakointiasema ei ainoastaan helpota arkea, vaan myös parantaa työnteon tehokkuutta ja mukavuutta. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista telakointiasemaa, Targus USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 3 on ehdottomasti harkinnan arvoinen.

Targus USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 3 Telakointiasema

Arvosana: 4.6/5
4.6/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.