Samsung SmartTag2 GPS-paikannin arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 4.7.2024

Oletko koskaan hukannut avaimiasi tai lompakkoasi ja toivonut, että voisit paikantaa ne hetkessä? Samsung SmartTag2 GPS-paikannin saattaa olla juuri se ratkaisu, jota olet etsinyt. Tämä pieni, mutta tehokas laite on suunniteltu auttamaan sinua löytämään kadonneet tavarasi nopeasti ja helposti.

Samsung SmartTag2 on kiinnostava tuote erityisesti niille, jotka haluavat pitää tärkeät esineensä aina hallinnassa. Se on erinomainen apuväline kaikille, joilla on taipumus hukata tavaroita kotona tai ulkona liikkuessa. Tässä arvostelussa käymme läpi tämän paikantimen keskeiset ominaisuudet, hyödyt ja mahdolliset rajoitukset.

Lue eteenpäin saadaksesi selville, onko Samsung SmartTag2 oikea ratkaisu sinulle. 📱🔍

Samsung SmartTag2 GPS-paikannin

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Integroituu SmartThings-sovellukseen helposti.
 • Kompakti ja kevyt, huomaamaton muotoilu.
 • Tehokas Bluetooth-paikannus lyhyillä etäisyyksillä.
 • Sisäänrakennettu kaiutin äänihaulle.
 • Hyvä hinta-laatusuhde Samsung-käyttäjille.

Plussat

+ Integroituu SmartThings-sovellukseen
+ Kompakti ja kevyt muotoilu
+ Hyvä Bluetooth-paikannus lyhyillä etäisyyksillä

Miinukset

Ei GPS-moduulia
Rajallinen käyttö pitkien etäisyyksien paikannuksessa
Toimii parhaiten Samsung-laitteiden kanssa

Yleiskatsaus

Samsung SmartTag2 on Bluetooth-paikannin, joka on suunniteltu auttamaan sinua löytämään kadonneet esineesi helposti. Vaikka markkinoilla on useita vastaavia tuotteita, SmartTag2 erottuu joukosta muutamalla erityispiirteellä.

Samsung on tunnettu elektroniikkavalmistaja, jolla on pitkä historia laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden kehittämisessä. SmartTag-sarjan ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2021, ja SmartTag2 on jatkoa tälle menestykselle. Uusin versio tuo mukanaan parannuksia sekä käytettävyyteen että toiminnallisuuteen, vaikka siinä ei olekaan GPS-moduulia.

Samsung SmartTag2 hyödyntää Bluetooth-teknologiaa, mikä tarkoittaa, että se voi auttaa sinua löytämään kadonneet esineet noin 120 metrin säteellä. Tämä tekee siitä erityisen hyödyllisen kotioloissa tai muissa suljetuissa ympäristöissä.

Ominaisuudet ja edut

Samsung SmartTag2 tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan paikantimeksi.

Bluetooth-paikannus

SmartTag2 käyttää Bluetooth Low Energy (BLE) -teknologiaa, joka tarjoaa pitkän akun keston ja tehokkaan paikannuksen lyhyillä etäisyyksillä. Tämä on erityisen hyödyllistä kotona, kun yrität löytää esimerkiksi avaimia, lompakkoa tai muita pieniä esineitä, jotka saattavat helposti kadota näkyvistä.

Integraatio SmartThings-sovellukseen

SmartTag2 integroituu saumattomasti Samsungin SmartThings-sovellukseen, mikä mahdollistaa laitteen hallinnan ja paikantamisen suoraan puhelimestasi. Tämä tarjoaa käyttäjälle monipuoliset mahdollisuudet hallita älylaitteita yhdestä keskipisteestä. Sovelluksen kautta voit esimerkiksi saada ilmoituksia, jos laite liikkuu pois määritellyltä alueelta.

Käytännöllisyys ja muotoilu

Samsung SmartTag2 on kompakti ja kevyt, joten se on helppo kiinnittää avaimenperään, laukkuun tai muuhun tärkeään esineeseen. Sen minimalistinen muotoilu tekee siitä huomaamattoman, mutta silti tyylikkään lisän päivittäisiin varusteisiin.

Äänihaku

Laitteessa on myös sisäänrakennettu kaiutin, joka auttaa paikantamaan sen äänen avulla. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun esine on kadonnut lähialueelle mutta ei ole näkyvissä.

Kokemuksia

Käyttäjäkokemukset Samsung SmartTag2ovat vaihtelevia. Monet käyttäjät ovat löytäneet laitteen erittäin hyödylliseksi kotikäytössä, mutta pidemmillä matkoilla sen rajallisuudet tulevat esiin.

Esimerkiksi eräs käyttäjä kertoi kokemuksestaan, jossa SmartTag2 auttoi löytämään kadonneen matkalaukun lentokentällä. ”Se oli todella iso apu, kun matkalaukkumme ei saapunut perille. Näimme heti, missä se oli ja pystyimme ilmoittamaan asiasta nopeasti.”

Toisaalta jotkut käyttäjät ovat kokeneet laitteen rajoitukset haitallisiksi. ”SmartTag2 ei näytä koordinaatteja reaaliajassa, mikä tekee siitä vähemmän hyödyllisen, jos esine on kadonnut kauemmas,” yksi käyttäjä kommentoi.

Hinta-laatusuhde

Samsung SmartTag2hinta asettuu keskihintaluokkaan, mikä tekee siitä kohtuuhintaisen valinnan useimmille kuluttajille. Kun otetaan huomioon laitteen tarjoamat ominaisuudet ja sen käyttökelpoisuus arjessa, voidaan sanoa, että se tarjoaa hyvän vastineen rahalle.

Laitteen kestävyys ja suorituskyky ovat myös hintansa arvoisia. Vaikka se ei sisällä GPS-moduulia, sen Bluetooth-paikannus toimii hyvin lyhyillä etäisyyksillä, mikä on monille käyttäjille riittävää.

Kilpailija vertailua

Kun vertaamme Samsung SmartTag2:n pääkilpailijoihin, kuten Apple AirTagiin ja Tile Mateen, voimme huomata muutamia eroja:

 • Apple AirTag: Tarjoaa erittäin tarkan paikannuksen UWB-teknologian ansiosta, mutta toimii parhaiten Applen ekosysteemissä.
 • Tile Mate: Laajempi yhteensopivuus eri laitteiden kanssa, mutta Bluetooth-teknologia voi olla hieman vähemmän tarkka kuin AirTagin UWB.

Samsung SmartTag2 erottuu edukseen erityisesti Samsungin käyttäjille integroituvan SmartThings-sovelluksen ansiosta.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 52 mm x 29 mm x 8 mm
 • Paino: 13,75 g
 • Tyyppi: Bluetooth-paikannin
 • Bluetooth: Kyllä
 • GPS: Ei
 • Väri: Musta
 • Ladattava akku: Ei
 • Vaihdettava akku: Kyllä

Meidän mielipide

Samsung SmartTag2 on luotettava ja käytännöllinen paikannin, joka tarjoaa erinomaisen ratkaisun kadonneiden esineiden löytämiseen erityisesti kotiympäristössä. Sen integraatio SmartThings-sovellukseen tekee siitä erityisen hyödyllisen Samsung-laitteiden ja android-käyttöjärjestelmän käyttäjille.

Suosittelemme Samsung SmartTag2 kaikille, jotka etsivät kohtuuhintaista ja helppokäyttöistä ratkaisua päivittäisten tavaroiden paikantamiseen. Vaikka se ei ole paras vaihtoehto pitkien etäisyyksien paikantamiseen, sen tarjoamat ominaisuudet ja hinta-laatusuhde tekevät siitä houkuttelevan valinnan useimmille käyttäjille.

Jos tarvitset paikantimen, joka toimii saumattomasti kotona ja lyhyillä etäisyyksillä, Samsung SmartTag2 on erinomainen valinta.

Samsung SmartTag2 GPS-paikannin

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.