Salli Optidesk arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 15.9.2023

Kun puhutaan modernista toimistotyöskentelystä, ergonomia on avainsana. Tämä johtuu siitä, että yhä useammat ihmiset viettävät suurimman osan päivästään työpöytänsä ääressä, ja vääränlaiset työasennot voivat johtaa monenlaisiin terveysongelmiin. Ergonomian huomioiminen työympäristössä ei ole pelkästään investointi työntekijän hyvinvointiin, vaan myös yrityksen tuottavuuteen.

Ja kun puhutaan ergonomiasta, Salli työpöytä on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaista valinnoista. Sallin tuotteet ovat tulosta vuosien tutkimuksesta ja kehityksestä, ja ne on suunniteltu vastaamaan nykypäivän työntekijöiden tarpeisiin. Tämä säädettävä työpöytä on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että tyylikkyyttä. Sen lisäksi, että se on visuaalisesti miellyttävä, se on myös erittäin toiminnallinen ja mukautuu erilaisiin työympäristöihin.

Salli Optidesk

Arvosana: 4.9/5
4.9/5
 • Korkeudensäätö 72–117 cm
 • Neljä muistipaikkaa korkeudensäädölle
 • Saatavilla myös langaton latauspiste
 • Mahakolo mahdollistaa hyvän tuen käsivarsille ja hartioille
 • Kyynärpehmusteet ErgoRoll, mustaa polyuretaania

Plussat

+ Ergonominen säädettävyys
+ Sopii yhteen satulatuolin kanssa
+ Tilava pöytälevy monipuoliseen työskentelyyn
+ Pyöristetty reuna
+ Kestävä rakenne ja kahden vuoden takuu

Miinukset

Langaton latauspiste tarvitsee erillisen sähköliitännän
Korkeampi hinta verrattuna muihin vaihtoehtoihin

Huippuluokan sähköpöytä, joka tarjoaa mukavuutta ja ergonomiaa

Salli OptiDesk on ansainnut paikkansa markkinoiden parhaiden sähköpöytien joukossa, ja sen ominaisuudet tekevät siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon. Yksi sen keskeisistä eduista on säädettävyys, mikä mahdollistaa työpöydän korkeuden mukauttamisen juuri oikeaksi. Tämä ominaisuus vähentää kuormitusta ja auttaa ylläpitämään oikeaa ryhtiä.

Voit vaihdella istuvan ja seisovan työasennon välillä, mikä on erittäin tärkeää selkä- ja ylävartalon hyvinvoinnille. Tämän ansiosta voit parantaa verenkiertoa ja vähentää jalkojen turvotusta seisten työskennellessäsi, kun taas istuessa on tärkeää, että selkäsi saa oikeanlaista tukea.

Tilava pöytä on suunniteltu monipuoliseen käyttöön

Salli OptiDeskin pöytälevy on lähes 120 x 80 cm, tarjoten riittävästi tilaa sekä tietokoneelle että muille työvälineille. Koko mahdollistaa työtilan tehokkaan ja mukavan järjestämisen. Lisäksi suurempi pöytälevy mahdollistaa useiden näyttöjen käytön, mikä on monille ammattilaisille välttämätöntä.

Pöydän pyöristetty reuna vähentää kulumista ja estää vaatteiden tarttumista. Erilaiset värioptiot ja korkeudensäätömahdollisuus tekevät pöydästä sekä käytännöllisen että esteettisesti miellyttävän.

Innovatiivinen langaton latauspiste

Salli OptiDeskin merkittäviin lisäominaisuuksiin kuuluu langaton latauspiste mobiililaitteille. Tämä teknologia on noussut suureen suosioon viime vuosina, ja sen integroiminen työpöytään on nerokas ratkaisu.

Langaton latauspiste säästää tilaa ja pitää työpöydän siistinä samalla vähentäen ylimääräisten johtojen ja latureiden tarvetta. On kuitenkin hyvä huomata, että laturi tarvitsee oman sähköliitännän, mutta tämä ominaisuus tekee mobiililaitteiden lataamisesta kätevää.

Pitkäikäinen sijoitus omaan mukavuuteen

Salli OptiDesk on suunniteltu kestämään. Sen maksimikuormitus on 40 kg, mikä mahdollistaa useiden laitteiden, kuten tietokoneen ja näyttöjen, käytön ilman huolta pöydän kestävyydestä. Pöytä on vankka ja painaa 36 kg, mikä kertoo sen laadukkaista materiaaleista ja vankasta rakenteesta.

Lisäksi pöytään sisältyvät mukavat kyynärpehmusteet, jotka tukevat käsivarsia ja vähentävät rasitusta pitkillä työpäivillä. Kahden vuoden takuu kertoo Sallin luottamuksesta tuotteeseensa ja sitoutumisesta asiakkaiden tyytyväisyyteen.

Tekniset tiedot

 • Pöytälevy 120 x 75 x 1,6 cm, vaneri
 • Korkeudensäätö 72–117 cm
 • Neljä muistipaikkaa korkeudensäädölle
 • Saatavilla myös langaton latauspiste (valkoinen) mobiililaitteille.
 • Maksimikuormitus 40 kg
 • Mahakolo mahdollistaa hyvän tuen käsivarsille ja hartioille
 • Kyynärpehmusteet ErgoRoll, mustaa polyuretaania
 • Paino 36 kg
 • Takuu 2 vuotta
Salli-satulatuoli ja sähköpöytä ovat osoittautuneet korvaamattomiksi työvälineiksi monille asiakkaille. Heidän kokemuksensa vahvistavat näiden kalusteiden merkittävän roolin selkä- ja terveysongelmien ehkäisyssä ja hoidossa. Monet asiakkaat ovat kokeneet selkäongelmia, jotka tavalliset tuolit ovat pahentaneet. Salli-satulatuoli tarjoaa tarvittavaa tukea ja mukavuutta pitkien työpäivien aikana, auttaen lievittämään selkäkipuja ja parantamaan yleistä hyvinvointia. Salli-tuolit ovat saaneet kiitosta myös ulkonäöstään, tuoden tyylikkyyttä kotitoimistoihin. Monille käyttäjille Salli-satulatuoli on ollut pelastus selkävaivoihin ja muihin terveysongelmiin. Tuolin ergonominen rakenne auttaa ylläpitämään oikeaa istuma-asentoa ja selän tukea. Salli-tuotteita on käytetty menestyksekkäästi erilaisissa työympäristöissä, ja ne ovat saaneet lämpimiä suosituksia. Monet asiakkaat korostavat niiden ergonomisia etuja, kuten oikeaa istuma-asentoa ja selän tukea. Sähköpöytä yhdessä Salli-satulatuolin kanssa voi olla ratkaiseva tekijä terveyden ja työtehokkuuden kannalta, tarjoten tukea, mukavuutta ja liikkumisen vapautta pitkien työpäivien aikana.

Meidän mielipide

Jos etsit markkinoiden parasta sähköpöytää, joka yhdistää ergonomian, muotoilun ja innovaation, Salli OptiDesk on mielestämme ehdoton valinta. Tämän pöydän suunnittelussa on otettu huomioon kaikki nykyaikaisen toimistotyöntekijän tarpeet.

Se ei ole pelkästään työpöytä, vaan investointi terveyteesi ja mukavuuteesi. Ajattele kaikkia niitä tunteja, jotka vietät työpöytäsi ääressä – eikö olisi syytä varmistaa, että ne tunnit ovat mahdollisimman mukavia ja terveellisiä? Salli OptiDesk tekee juuri sen.

Salli Optidesk

Arvosana: 4.9/5
4.9/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Numeronsiirtoihin ja uusiin liittymiin kaupan päälle

koskee valittuja liittymiä.

Numeronsiirtoihin kaupan päälle

Telia Kauppaan, koskee valittuja liittymiä.