Logilink Ergonominen tasapainotuoli arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 22.10.2023

Kun puhutaan toimistotyöstä, mielessämme saattaa ensimmäisenä tulla työpisteen laitteisto tai tehtävämme. Kuitenkin, kuten monet ovat saaneet huomata, tuolin valinta voi merkittävästi vaikuttaa työpäivän mukavuuteen ja tuottavuuteen. Kyse ei ole vain fyysisestä mukavuudesta vaan myös siitä, millaisena koet mielialasi ja kuinka motivoitunut olet. Tässä arvostelussa esittelemme Logilinkin ergonomisen tasapainotuolin, joka haastaa perinteiset toimistotuolit ja voi muuttaa käsityksesi toimistotyön mukavuudesta.

Logilink Ergonominen tasapainotuoli

Arvosana: 4.8/5
4.8/5
 • Aktiivituoli seisomapöytää käyttäville
 • Ergonominen tuoli luo dynaamisen ja terveellisemmän ympäristön
 • Verhoiltu istuintyyny
 • Kaasunostomekanismi: Istuimen korkeuden nopeaan säätämiseen
 • Säädettävä istuinkorkeus

Plussat

+ Erinomainen istuinmukavuus
+ Säädettävyys ja monipuolisuus
+ Liikkuvuus ja dynaamisuus
+ Laadukkaat materiaalit

Miinukset

Vaikea säätää

Innovatiivinen Muotoilu ja Dynaaminen Istumiskokemus

Ensimmäinen asia, joka erottuu tässä tuolissa, on sen ainutlaatuinen muotoilu. Se ei ole perinteinen ergonominen toimistotuoli, vaan se on suunniteltu erityisesti niille, jotka käyttävät seisomapöytiä ja haluavat tukea dynaamisempaan työskentelytapaan. Tasapainotuoli luo dynaamisen, terveellisemmän ja innovatiivisen istumisympäristön, joka tekee istumisesta paitsi mukavampaa myös hauskempaa. Se kannustaa kehoa liikkumaan ja mukautumaan, mikä voi edistää parempaa verenkiertoa ja vähentää pitkäaikaisen istumisen haittoja.

Optimaalinen Mukavuus ja Säädettävyys

Tuolissa huomaat heti, kuinka verhoiltu istuintyyny vähentää paikallaan istumisen aiheuttamaa painetta. Tämä pehmustettu istuin on suunniteltu huolellisesti, ottaen huomioon kehon painopisteet ja ergonomian periaatteet. Se takaa optimaalisen käyttömukavuuden, joka tekee siitä täydellisen kumppanin pitkiin työpäiviin, jolloin selkä ja lantio saattavat tuntua rasitukselta.

Lisäksi sisäänrakennettu kaasunostomekanismi mahdollistaa istuimen korkeuden nopean säätämisen, mikä on erityisen kätevää istumisen ja seisomisen välillä vaihtaessasi. Tämä joustavuus antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa työasentoasi päivän aikana, mikä voi edistää parempaa keskittymistä ja tehokkuutta.

Monipuolisuus ja Jalkojen Hyvinvointi

Vaikka tuolissa ei ole pyöriä, sen korkeussäätöominaisuus tekee siitä ihanteellisen kumppanin seisomapöydille. Tämä yhdistelmä mahdollistaa monipuolisen ja dynaamisen työskentelyn, riippumatta siitä, haluatko istua vai seistä. Voit säätää tuolia eri korkeuksiin, mikä vähentää väsymystä ja jalkojen kuormitusta. Tämä on erityisen tärkeää niille, jotka seisovat suurimman osan työpäivästään, sillä jatkuvasti samassa asennossa seisominen voi aiheuttaa jalkojen ja selän rasitusta. Tämän tuolin avulla voit helposti vaihdella asentoasi ja pitää kehosi virkeänä.

Kestävä ja Luotettava Valinta

Lopuksi, vaikka tuoli on kevyt ja helppo siirtää, sen enimmäiskantavuus on vaikuttavat 125 kg. Tämä yhdistelmä keveyttä ja kantokykyä on harvinaista, ja se kertoo tuolin huolellisesta suunnittelusta ja laadukkaista materiaaleista. Tämä tekee siitä kestävän ja luotettavan valinnan monenlaisille käyttäjille, olipa kyseessä sitten kevytrakenteinen henkilö tai joku, joka tarvitsee tukevamman istuimen.

Tekniset tiedot

 • Maksimikantavuus: 125 kg
 • Istuimen materiaali: Kangas
 • Istuimen väri: Musta
 • Maksimi istuinkorkeus: 870 mm
 • Minimi istuinkorkeus: 630 mm
 • Kaasunostomekanismi: Kyllä
 • Pyörät: Ei
Asiakkaiden kommenttien perusteella voimme todeta, että ergonominen työtuoli tarjoaa monia etuja työpäivän mukavuuden ja tuottavuuden parantamiseksi. Erityisesti ergonominen toimistohokeri/stehhilfe on kerännyt positiivista huomiota.

Positiiviset puolet:

– Erinomainen Istuinmukavuus: Useat asiakkaat ovat kiittäneet tuolin istuinmukavuutta. Istuintyyny on suunniteltu ottaen huomioon kehon painopisteet ja ergonomiset periaatteet, mikä tarjoaa optimaalisen käyttömukavuuden pitkille työpäiville.– Säädettävyys ja Monipuolisuus: Tuoli tarjoaa mahdollisuuden säätää istuimen korkeutta, mikä mahdollistaa sen käytön sekä istuessa että seistessä. Tämä auttaa vähentämään väsymystä ja jalkojen kuormitusta.– Liikkuvuus ja Dynaamisuus: Asiakkaat ovat kertoneet tuolin tarjoavan mahdollisuuden liikkua vapaasti istuessaan. Tuolin avulla voit tehdä liikkeitä, kuten kiertää, liikkua eteen ja taaksepäin sekä sivusuunnassa, ilman pelkoa kaatumisesta.– Laadukas Materiaali: Tuoli on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät pitkäaikaista käyttöä. Se on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan luotettavan ratkaisun eri käyttäjille.

Negatiiviset puolet:

Vaikka asiakkaat ovatkin yleisesti olleet tyytyväisiä tuolin ominaisuuksiin, muutamia huomioita on myös esitetty:– Vaikea säätää: Jotkut asiakkaat ovat kokeneet tuolin korkeuden säätämisen hankalaksi ja vaativaksi. Tätä voidaan pitää parantamisen kohteena.Yhteenvetona voidaan todeta, että ergonominen työtuoli tarjoaa useita etuja, kuten istuinmukavuutta, säädettävyyttä, liikkuvuutta ja laadukasta materiaalia. Vaikka joitakin haasteita on esiintynyt, ne ovat olleet vähäisiä verrattuna tuolin tarjoamiin etuihin. Ergonominen työtuoli voi olla erinomainen valinta niille, jotka haluavat parantaa työskentelymukavuuttaan ja vähentää istumisen haittoja.

Meidän mielipide

Työterveysalan ammattilaisena olen nähnyt monia työntekijöitä, jotka kamppailevat selkä- ja niskaongelmien kanssa pitkien istumisjaksojen vuoksi. Ergonomian merkitys työpaikalla ei voi olla liioiteltua, ja oikean tuolin valinta on keskeinen osa tätä yhtälöä.

Logilinkin ergonominen tasapainotuoli on erinomainen valinta niille, jotka etsivät [ergonomista toimistotuolia] seisomapöydän kumppaniksi. Sen suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjän mukavuus ja terveys, mikä tekee siitä ihanteellisen pitkille työpäiville. Se on mukava, säädettävä ja kestävä – kaikki ominaisuudet, joita etsit parhaassa työtuolissa, ja jotka tekevät työpäivästäsi entistä tehokkaamman ja nautinnollisemman.

Tämän tuolin avulla voit vähentää fyysistä rasitusta ja parantaa työtehokkuuttasi, mikä on tärkeää jokaiselle, joka haluaa pitää huolta sekä terveydestään että tuottavuudestaan.

Logilink Ergonominen tasapainotuoli

Arvosana: 4.8/5
4.8/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.