Brother DCP-J1200W Tulostin arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 27.12.2023

Brotherin yksinkertaistetun kotitoimiston monitoimitulostimen edullisuus perustuu paitsi hankintahintaan, myös suurten mustepatruunoiden taloudellisuuteen käytössä. Tämä tulostin on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat taloudellista tulostusta ja eivät kaipaa monimutkaisia toimintoja, kuten automaattista kaksipuolista tulostusta. Brotherin laite on suunnattu käyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja yksinkertaista ratkaisua päivittäiseen tulostustarpeeseen.

Brother DCP-J1200W Tulostin

Arvosana: 4.3/5
4.3/5
 • Käytetään mobiililisovelluksen kautta (Brother Mobile Connect)
 • Tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot
 • Langaton-/mobiiliyhteys
 • Tulostaa jopa 16 mustavalko- ja 9 värikuvaa minuutissa (ISO/IEC 24734)
 • Kopioi ja skannaa värillisenä

Plussat

+ Saatavilla suurikapasiteettisia mustepatruunoita
+ Hillitty, vaaleanharmaa muotoilu
+ Hyvä yleinen tulostuslaatu
+ Pakkauksessa paljon mustetta

Miinukset

Ei monikäyttösyöttöä
Ei USB Host- tai Ethernet-portteja
Ei näyttöä tai automaattista asiakirjansyöttöä
Ei automaattista kaksipuolista tulostusta

Brother DCP-J1200W, joka tunnetaan Euroopassa nimellä DCP-J1200W ja Yhdysvalloissa MFC-J1205W, on INKvestment-malliston pienin laite. Sen suurimpia myyntivaltteja ovat korkealaatuinen värillinen tulostus ja skannaus. Laitteessa on riittävästi mustetta 720 mustavalko- ja 480 värisivun tulostamiseen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pienille kotitoimistoille ja niille, jotka eivät tulosta suuria määriä kerralla.

Muotoilu ja rakenne

Brother DCP-J1200W erottuu INKvestment Tank -malliston pienimpänä tulostimena, jonka muotoilu poikkeaa huomattavasti kalliimmasta DCP-J1100DW-mallista. Sen tyylikkäämpi ja kompaktimpi muotoilu ilman automaattista asiakirjansyöttöä ja kallistettavaa ohjauspaneelia tekevät siitä sopivan valinnan pieniin tiloihin. Vaaleanharmaa väri auttaa laitteen sulautumaan huomaamattomasti toimistoympäristöön, tarjoten samalla modernin ja ammattimaisen ilmeen.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Kolmitoimisen monitoimilaitteen ominaisuudet, kuten tulostus, skannaus ja kopiointi, kattavat perustarpeet. Wi-Fi-yhteyden ja mobiilitulostustekniikoiden, kuten AirPrintin, Moprian ja Brother Mobile Connectin tuki, tekevät laitteesta joustavan ja helppokäyttöisen. Tulostusnopeus 16 sivua minuutissa mustavalkoisena ja 150 arkin paperikapasiteetti täyttävät perustulostustarpeet. Vaikka laitteen nopeus ei ole markkinoiden nopein, se tarjoaa silti luotettavaa suorituskykyä kotitoimistoympäristössä.

Käyttö ja suorituskyky

Testien aikana Brother DCP-J1200W toimi moitteettomasti. Tulostusnopeus ei ehkä vastaa kiireisen toimiston vaatimuksia, mutta kotikäytössä se on riittävä. Tulostuslaatu on erinomainen ottaen huomioon laitteen hintaluokan, ja sekä skannaus että kopiointi sujuvat vaivattomasti. Laitteen helppokäyttöisyys ja luotettavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan kotitoimistokäyttöön.

Vahvuudet ja heikkoudet

Brotherin tulostimen suurikapasiteettiset mustepatruunat takaavat pitkäaikaisen käytön ilman jatkuvaa tarvetta musteen vaihtamiseen. Laite erottuu markkinoilla sen hillityllä, vaaleanharmaalla muotoilulla, joka sopii hyvin erilaisiin kotitoimistoympäristöihin. Yleinen tulostuslaatu on kiitettävä, erityisesti ottaen huomioon tulostimen hintaluokan. Pakkauksen mukana tuleva mustemäärä on myös huomattava, mikä vähentää tarvetta välittömille lisähankinnoille.

Vaikka tulostin palvelee perustarpeita, sen puutteita ei voi sivuuttaa. Monikäyttösyötön, USB Host- ja Ethernet-porttien puuttuminen rajoittaa sen käytettävyyttä tietyissä toimistoympäristöissä. Lisäksi laitteen käyttökokemusta heikentää näytön ja automaattisen asiakirjansyöttölaitteen puute. Erityisesti automaattisen kaksipuolisen tulostuksen puuttuminen voi olla merkittävä haitta niille, jotka tulostavat paljon asiakirjoja.

Tekniset tiedot

 • Tyyppi: 3-in-1 värillinen A4-mustesuihkutulostin
 • Toiminnot: Tulosta, skannaa ja kopioi
 • Yhteys: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, USB
 • Tietojen tallennuspaikat: Ei ole
 • Tulostusnopeus: 16 sivua minuutissa (mustavalkoinen)
 • Paperikapasiteetti: 150 arkkia
 • Tulostuslaatu: 6 000 x 1 200 dpi
 • Skannauslaatu: 1 200 x 2 400 dpi
 • Apple AirPrint: Kyllä
 • Mitat/Paino: 435 x 359 x 161 mm (LxSxK)/6.5kg
Tulostimien valinta voi joskus olla haastavaa, mutta Brother DCP-J1200W on osoittautunut olevan loistava valinta monille asiakkaille. Tämän tulostimen suurin vetonaula on sen luotettavuus. Asiakkaat ovat ylistäneet sen kestävyyttä ja toimintavarmuutta, mikä on tärkeää jokapäiväisessä käytössä. Moni on huomannut, että tulostin toimii edelleen ensimmäisellä mustesatsilla, jopa vuoden käytön jälkeen, ja mustetta on vielä jäljellä runsaasti. Tämä osoittaa, että Brother DCP-J1200W on taloudellinen vaihtoehto pitkässä juoksussa, vähentäen tarvetta toistuvalle musteen ostamiselle. Tämä malli on saanut kehuja myös sen monipuolisuudesta: se tulostaa asiakirjoja, valokuvia ja taideteoksia moitteettomasti ilman värin haalistumista tai juovituksia. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tulostuslaatuun ja sen kykyyn käsitellä erilaisia materiaaleja. Yksinkertaisuudestaan huolimatta – tulostimessa on vain muutama perusnappi eikä fancy-näyttöä – se on osoittautunut äärimmäisen luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi. Toisaalta jotkut ovat maininneet, että tulostimen Wi-Fi-yhteyden muodostaminen saattaa aluksi olla hieman hankalaa, mutta kerran yhdistettyään laite toimii saumattomasti. Brother Mobile Connect -sovelluksen ja iOS:n sisäänrakennetun tulostustoiminnon ansiosta tulostaminen mobiililaitteista on helppoa ja sujuvaa. Vaikka jotkut asiakkaat ovat kaivanneet lisäominaisuuksia, kuten automaattista kaksipuolista tulostusta, tai kommentoineet tulostimen olevan hieman meluisa, nämä seikat eivät ole vähentäneet sen suosiota. Asiakkaat arvostavat sen kykyä toimia luotettavasti ja jatkuvasti, ilman paperitukoksia tai muita yleisiä tulostinongelmia. Yksinkertaisuus ja käyttövarmuus ovat tehneet siitä suositun valinnan kotikäyttöön. Yhteenvetona Brother DCP-J1200W on saanut kiitosta erinomaisena hinta-laatusuhteeltaan. Sen luotettavuus, taloudellisuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät perustoiminnallisuudet tarjoavaa tulostinta kotikäyttöön. Monien käyttäjien kokemusten perusteella se on osoittautunut yhdeksi markkinoiden luotettavimmista tulostimista.

Meidän mielipide

Brother DCP-J1200W on oiva esimerkki siitä, miten yksinkertaisuus ja taloudellisuus voivat kulkea käsi kädessä teknologiamaailmassa. Tämä tulostin on loistava valinta etenkin pienille kotitoimistoille tai satunnaiseen käyttöön, missä tulostustarpeet eivät vaadi viimeisimpiä hienouksia tai nopeaa tulostusvauhtia. Se tarjoaa perustoiminnot luotettavasti, ilman että käyttäjän tarvitsee maksaa ylimääräistä ominaisuuksista, joita ei välttämättä koskaan tule käyttäneeksi.

Vaikka Brother DCP-J1200W:n rajoitukset, kuten monitoimisyöttöaukon ja erilaisten porttien puuttuminen, voivat tuntua merkittäviltä, ne eivät välttämättä ole este jokapäiväiselle käyttäjälle. Tärkeämpää on huomioida, miten nämä puutteet vaikuttavat juuri sinun tulostustarpeisiisi. Jos tavoitteenasi on saada aikaan perustulosteita ilman suuria investointeja, tämä malli sopii laskuun erinomaisesti.

INKvestment Tank -patruunoiden taloudellisuus on myös merkittävä etu, erityisesti pitkällä aikavälillä. Vaikka ne eivät ehkä tarjoa markkinoiden alhaisimpia sivukohtaisia kustannuksia, ne ovat silti huomattavasti edullisempia kuin perinteiset mustepatruunat, ja ne vähentävät tarvetta jatkuvalle musteen ostamiselle. Tämä tekee Brother DCP-J1200W:stä houkuttelevan vaihtoehdon taloudellisesti tietoisille käyttäjille.

Yhteenvetona voimme sanoa, että Brother DCP-J1200W on vankka, perusominaisuuksia tarjoava tulostin. Se ei ehkä ole markkinoiden nopein tai monipuolisin laite, mutta sen vahvuudet piilevät yksinkertaisuudessa ja käyttökustannusten säästössä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja taloudellisuutta päivittäisessä tulostimessaan.

Brother DCP-J1200W Tulostin

Arvosana: 4.3/5
4.3/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Numeronsiirtoihin ja uusiin liittymiin kaupan päälle

koskee valittuja liittymiä.

Numeronsiirtoihin kaupan päälle

Telia Kauppaan, koskee valittuja liittymiä.