5 Parasta iPad-lisävarustetta

Viimeksi päivitetty: 8.5.2024

Kun kyse on iPadin käytöstä, lisävarusteet voivat tehdä suuren eron. Ne eivät ainoastaan paranna käyttökokemustasi, vaan myös laajentavat iPadisi toiminnallisuutta merkittävästi. Tässä artikkelissa käymme läpi viisi huippuluokan iPad-lisävarustetta, jotka voivat mullistaa tapasi käyttää laitettasi. Jokainen näistä lisävarusteista on suunniteltu parantamaan iPadin käyttökokemusta omalla ainutlaatuisella tavallaan, olipa kyseessä sitten työ, taide tai viihde.

Apple Pencil (USB-C)

Apple Pencil on ehdoton hankinta kaikille, jotka käyttävät iPadiaan piirtämiseen, muistiinpanojen tekemiseen tai muihin luoviin projekteihin. Sen tarkka kärki ja vaivaton käyttöliittymä tekevät siitä ylivoimaisen työkalun. 

Uusi USB-C-yhteensopiva malli tarjoaa entistäkin sujuvamman latauskokemuksen ja yhteensopivuuden uusimpien iPad-mallien kanssa. Tämä Apple Pencilin versio on suunniteltu vastaamaan modernin käyttäjän tarpeita, tarjoten nopean reagointikyvyn ja erinomaisen tarkkuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

 • Ihanteellinen piirtämiseen ja muistiinpanojen tekoon
 • Monipuolinen työkalu mm piirtämiseen ja muistiinpanoille
 • USB-C-yhteensopivuus, nopea lataus, vaivaton käyttö

Magic Keyboard iPadille

Magic Keyboard on täydellinen lisävaruste niille, jotka käyttävät iPadiaan työvälineenä. Sen avulla muunnat iPadisi käden käänteessä tehokkaaksi työasemaksi. Näppäimistön tuntuma on miellyttävä ja se sisältää myös kätevän touchpadin, mikä tekee navigoinnista ja työskentelystä entistäkin sujuvampaa. 

Tämä näppäimistö ei ainoastaan paranna kirjoituskokemusta, vaan sen älykäs suunnittelu ja säädettävä kulma tarjoavat mukavuutta ja ergonomiaa pitkäkestoisen käytön aikana. Lisäksi sen langaton yhteys ja pitkä akunkesto tekevät siitä luotettavan kumppanin missä tahansa työskenteletkin.

 • Vahvat magneetit pitävät laitteen hyvin näppäimistössä
 • Sisäänrakennettu Bluetooth ja akun ilmaisin
 • 40h käyttöaikaa ilman näppäimistön valaistusta, 8h valaistuksen kanssa

AirPods Pro MagSafe-latauskotelolla (USB-C)

AirPods Pro on täydellinen kumppani iPadillesi, erityisesti jos nautit musiikista tai podcasteista työskennellessäsi. MagSafe-latauskotelo varmistaa, että kuulokkeesi ovat aina ladattuja ja valmiina käyttöön.

Lisäksi AirPods Pro:n aktiivinen melunvaimennus auttaa keskittymään työhön häiriöttä. AirPods Pro tarjoaa myös erinomaisen äänenlaadun ja mukautuvat silikonikärjet, jotka takaavat mukavan istuvuuden. Niiden langaton yhteys ja helppo synkronointi iPadin kanssa tekevät niistä vaivattoman valinnan niin toimistossa kuin liikkeellä ollessasi.

 • Aktiivinen melunvaimennus häiriöttömään kuunteluun
 • MagSafe-latauskotelo nopeaan lataukseen
 • Erinomainen äänenlaatu ja mukautuva istuvuus

USB-C–Digital AV Multiport -sovitin

Tämä sovitin on monipuolinen työkalu, joka mahdollistaa iPadisi liittämisen näyttöihin, televisioihin ja muihin laitteisiin. Se on erinomainen valinta esitysten pitämiseen tai suuremmalla näytöllä työskentelyyn. Lisäksi sovittimessa on USB-C-portti, joten voit ladata iPadisi samalla kun käytät muita liitäntöjä. 

Tämä adapteri on välttämätön työkalu niille, jotka tarvitsevat joustavuutta ja monipuolisuutta liitettävyydessä, olipa kyse sitten ammattimaisesta esityksestä tai elokuvien suoratoistosta suuremmalle näytölle. Sen kompakti koko ja helppo käyttö tekevät siitä ihanteellisen matkakumppanin.

 • Monipuolinen liitettävyys näyttöihin ja laitteisiin
 • Mahdollistaa samanaikaisen lataamisen ja käytön
 • Kompakti ja helppo kuljettaa, ihanteellinen matkoilla ja esityksissä

Smart Folio iPadille

Smart Folio ei ole vain suoja iPadillesi, vaan se myös herättää ja sammuttaa laitteen avaamalla ja sulkemalla kannen. Se on kevyt ja tyylikäs, ja tarjoaa kätevän tavan asettaa iPad pystyasentoon esimerkiksi elokuvia katsellessa tai videopuheluita varten. 

Smart Folion minimalistinen muotoilu ja laaja väri- ja materiaalivalikoima mahdollistavat henkilökohtaisen tyylin ilmaisun. Lisäksi sen kestävä rakenne suojaa iPadia naarmuilta ja kolhuilta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan arjen haasteisiin.

 • Herättää ja sammuttaa iPadin automaattisesti
 • Suojaa naarmuilta ja kolhuilta, tyylikäs ulkonäkö
 • Monikäyttöinen teline videopuheluille ja viihteelle

Kaikki irti ipadistäsi!

Nämä lisävarusteet eivät ainoastaan tehosta iPadin käyttöä, vaan myös tuovat lisäarvoa päivittäiseen elämääsi. Olipa kyseessä työ, opiskelu tai vapaa-aika, nämä lisävarusteet auttavat sinua hyödyntämään iPadisi täyden potentiaalin.

Kokeilemalla ja yhdistelemällä näitä lisävarusteita, löydät varmasti täydellisen yhdistelmän, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja tyylisi. Jokainen näistä lisävarusteista on suunniteltu täydentämään iPadin käyttökokemusta, tuoden mukanaan uusia mahdollisuuksia ja tehostaen päivittäistä käyttöäsi.

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa
Tämän artikkelin kirjoitti:

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.