Apple iPad Pro 12,9 tuumaa, 2022 arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 4.12.2023

iPad Pro 12.9 (2022) ei ehkä ole mullistava päivitys edelliseen malliin verrattuna, mutta se tuo mukanaan merkittäviä parannuksia, jotka vahvistavat sen asemaa markkinoiden huipputablettien joukossa. Uusi malli tarjoaa lisää tehoa jo ennestään erittäin tehokkaaseen laitteeseen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativille käyttäjille, kuten ammattilaisille ja luovan alan tekijöille.

Apple kynän leijutunnistus on uusi, innovatiivinen lisäys, joka ei ainoastaan paranna käyttökokemusta, vaan myös vahvistaa iPad Pron asemaa piirtotablettien valintana. Tämä ominaisuus on toteutettu erittäin hyvin, ja se tuo uuden ulottuvuuden piirtämiseen ja muistiinpanojen tekoon, mikä tekee siitä entistä intuitiivisemman ja monipuolisemman.

Apple iPad Pro 12,9 tuumaa, 2022

Arvosana: 4.8/5
4.8/5
 • Erittäin tehokas, sujuva suorituskyky vaativimmissakin sovelluksissa
 • LED näyttö tarjoaa upean kuvalaadun, 1600 nitsin huippu-HDR-kirkkaus
 • Apple Kynän ’Hover Over’ -ominaisuus parantaa tarkkuutta ja intuitiivisuutta piirtämisessä
 • iOS 16.1 ja Stage Manager tehostaa moniajoa ja tarjoaa sujuvamman käyttökokemuksen
 • Tyylikäs, kestävä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu

Plussat

+ Kaunis mini-LED-näyttö
+ Tulevaisuudenkestävä M2-siru
+ Paras tablettisovellusten valikoima

Miinukset

128 Gt on vähän hintaan nähden
Akun kesto ei ole erityisen pitkä

iPad Pro 12.9 (2022): Uusi Standardi Tehokkuudessa ja Innovatiivisuudessa

Uuden iPad Pro 12.9-tuumaisen perushinta sisältää vain 128 Gt tallennustilaa, mikä voi tuntua rajoittavalta ’Pro’-tason laitteelle. Tämä tallennustila voi olla riittämätön erityisesti niille, jotka käyttävät laitetta raskaaseen tiedostojen käsittelyyn tai vaativiin sovelluksiin.

Vaikka 5G:n ultranopea langaton yhteys on houkutteleva lisä, sen saaminen edellyttää lisämaksua, mikä voi olla harkinnan arvoinen investointi niille, jotka tarvitsevat nopeaa ja luotettavaa yhteyttä liikkeellä ollessaan. Tämä asettaa kuluttajat valinnan eteen: tyytyä perusmalliin tai investoida enemmän saadakseen täyden hyödyn laitteen ominaisuuksista.

Entistä viimeistellympi ulkonäkö

Suunnittelun osalta iPad Pro 12.9 (2022) ei tuo mukanaan merkittäviä muutoksia, mutta sen tyylikäs ja premium-luokan muotoilu säilyy. Vaikka laitteen ulkonäkö on tuttu, sen viimeistelty muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä edelleen yhden markkinoiden halutuimmista tableteista. Face ID -kameran sijoittelu on kuitenkin yksi alue, jossa olisi ollut tilaa parannuksille, sillä sen nykyinen sijoittelu ei ole aina optimaalinen käytön kannalta.

Erinomainen kuvalaatu

Näytön osalta iPad Pro 12.9 (2022) jatkaa vaikuttamistaan. Sen 2732×2048 12.9-tuumainen mini-LED-näyttö tarjoaa häikäisevän kuvanlaadun, ja 1600 nitsin huippu-HDR-kirkkaus sekä 1000 nitsin täysnäytön kirkkaus ovat alansa huippua. Uusi ’Hover Over’ -ominaisuus Apple Pencil 2nd Genille on merkittävä lisäys, joka parantaa käyttökokemusta erityisesti tarkkuutta vaativissa tehtävissä, kuten piirtämisessä ja suunnittelussa.

Erottuu suorituskykynsä ansiosta

Tekniset tiedot ja suorituskyky ovat alueita, joilla iPad Pro 12.9 (2022) todella loistaa. Sen erittäin tehokas Apple M2 -siru takaa, että laite toimii sujuvasti ja tehokkaasti, jopa vaativimmissa sovelluksissa. Laitteen suorituskyky on niin vakuuttava, että on lähes mahdotonta saada sitä takkuilemaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa suorituskykyä. Kamerat ovat hyviä ja tarjoavat korkealaatuista kuvanlaatua, vaikka ne eivät olekaan merkittävä päivitys edellisestä mallista.

iOS 16.1 tarjoamat uudet ominaisuudet

Ohjelmiston osalta uusi iPad Pro tulee iOS 16.1:n kanssa, joka tuo mukanaan joukon uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Arviointiyksikköni oli lopullinen julkaisuehdokasversio, joten siinä oli täysi versio ominaisuuksista, mukaan lukien Stage Manager, joka parantaa moniajoa ja tekee käyttökokemuksesta entistä sujuvamman.

Kannattaisiko sinun ostaa uusi iPad Pro 12.9?

Päätös siitä, pitäisikö sinun ostaa uusi iPad Pro 12.9 (2022), riippuu lopulta tarpeistasi ja siitä, kuinka paljon olet valmis investoimaan huippuluokan tablettiin. Jos tarvitset erittäin tehokkaan laitteen, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, upean näytön ja innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Apple Pencilin leijutunnistuksen, tämä malli on ehdottomasti harkinnan arvoinen. Toisaalta, jos et tarvitse kaikkein uusimpia ominaisuuksia tai huippuluokan suorituskykyä, saatat löytää paremman vaihtoehdon edellisistä malleista tai muista laitteista.

Tekniset tiedot

 • Paino: 688 g
 • Mitat: 280.6 x 214.9 x 6.4 mm
 • Käyttöjärjestelmä: iPadOS 16
 • Näytön Koko: 12.9 tuumaa
 • Resoluutio: 2048 x 2732 pikseliä
 • Suoritin: Apple M2
 • Tallennustila: 128 Gt / 256 Gt / 512 Gt / 1 Tt / 2 Tt
 • microSD-paikka: Ei
 • Akun Kesto: Jopa 10 tuntia
 • Takakamera: 12 MP + 10 MP + LiDAR
 • Etukamera: 12 MP
iPad Pro 12.9 (2022) on kerännyt asiakkailta todella paljon positiivista palautetta. Sen suurta näyttöä ja erinomaista tehoa ylistetään laajalti. Asiakkaat ovat erityisen vaikuttuneita laitteen näytöstä, joka tarjoaa loistavan kuvanlaadun, sekä laadukkaasta stereosta. Monet ovat huomanneet, että virtuaalinäppäimistö on niin hyvä, että fyysinen näppäimistö on usein tarpeeton, paitsi pitkien tekstien kirjoittamisessa.iPad Pro on myös visuaalisesti kaunis laite, ja sen muotoilu on saanut kiitosta. Vaikka yksi asiakas mainitsi värin toimituksen olleen väärä, tämä ei vaikuttanut kokonaisvaikutelmaan, sillä laite itsessään oli niin vaikuttava.Opiskelijat ja taiteilijat ovat löytäneet iPad Prosta arvokkaan työkalun. Sen jakama näyttötoiminto on osoittautunut erityisen hyödylliseksi muistiinpanojen tekemisessä ja opiskelussa. Laitteen tehokkuus M2-sirun ansiosta on tehnyt siitä luotettavan kumppanin akateemisessa maailmassa. Taiteilijat puolestaan arvostavat sen suorituskykyä ja näytön laatua, joka tekee piirtämisestä sujuvaa ja nautinnollista.Ainoa huomattava haittapuoli, jonka jotkut asiakkaat ovat maininneet, on pieni viive tietyissä sovelluksissa, kuten Duolingossa, sekä GPS-ominaisuuden puuttuminen WiFi-mallista. Nämä seikat eivät kuitenkaan ole merkittävästi vaikuttaneet laitteen kokonaisarvosteluun. Asiakkaat ovat yleisesti ottaen tyytyväisiä laitteen laatuun ja suorituskykyyn, vaikka sen hinta on korkea. Monet ovat todenneet, että ”saat mitä maksat”, viitaten laitteen korkeaan laatuun ja pitkäikäisyyteen.

Meidän mielipide

Kokemuksemme iPad Pro 12.9 (2022) -laitteesta on ollut erinomainen. Tämä ei ole vain tabletti; se on monipuolinen työkalu, joka mukautuu vaivattomasti niin luovan alan ammattilaisten kuin toimistotyöntekijöidenkin tarpeisiin. Apple M2 -sirun tuoma suorituskyky on hämmästyttävä, ja se tekee laitteesta ihanteellisen vaihtoehdon raskaaseen moniajoon ja vaativaan graafiseen työhön.

Sen 12.9-tuumainen mini-LED-näyttö ei ole vain silmäkarkkia; se tarjoaa tarkan ja elävän väritoiston, joka herättää sisällön eloon. Apple Pencilin ’Hover Over’ -ominaisuus on innovatiivinen lisä, joka tuo uuden ulottuvuuden piirtämiseen ja suunnitteluun. Vaikka hinta voi olla korkea, uskomme, että iPad Pro 12.9 (2022) tarjoaa vastinetta jokaiselle sentille sen edistyksellisten ominaisuuksien ja poikkeuksellisen suorituskyvyn ansiosta.

Tämä laite ei ole vain investointi hyvään tablettiin; se on investointi tuottavuuteesi ja luovuuteesi.

Apple iPad Pro 12,9 tuumaa, 2022

Arvosana: 4.8/5
4.8/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.