Samsung Galaxy S23 Ultra arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 4.1.2024

Samsung Galaxy S23 Ultra ei ole pelkästään uusi puhelin; se on merkittävä askel eteenpäin Samsungin lippulaivamallistossa. Tämä laite ei ainoastaan tuo markkinoille hämmästyttävää 200 megapikselin kameraa, vaan se myös mullistaa käsityksemme älypuhelinten valokuvauskyvyistä.

Kamera ei ole ainoa huippuominaisuus, sillä laitteessa on myös Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 -siru, joka on suunniteltu erityisesti Galaxy-mallistoa varten. Tämä siru ei ainoastaan tarjoa Androidin nopeinta suorituskykyä, vaan se myös varmistaa, että puhelin toimii sujuvasti vaativimmissakin tehtävissä.

Lisäksi puhelimen akun kesto on erinomainen, ja One UI 5.1 -käyttöliittymän päivitykset tuovat käyttöön uusia älykkäitä toimintoja.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Arvosana: 4.6/5
4.6/5
  • 200MP Kamera: Uuden Ajan Valokuvaus
  • 512 Gt/1 Tt Tallennustila: Tilaa Kaikelle
  • Gorilla Glass Victus 2: Kestävä ja Luotettava
  • Erinomainen Akun Kesto: Päivänkestävä Teho
  • S Pen Tuki: Luovuuden ja Tuottavuuden Työkalu

Plussat

+ Tehokas 200MP kamera
+ Snapdragon 8 Gen 2 -siru päihittää iPhonen grafiikassa
+ Upea näyttö
+ Erinomainen akun kesto
+ Älykkäät One UI 5.1 -päivitykset

Miinukset

Erittäin kallis
Kaareva näyttö voi olla tiellä
Ei parannusta latausnopeudessa

200 Megapikselin Kamera: Valokuvaus Uudella Tasolla

Samsung Galaxy S23 Ultra asettaa uudet standardit älypuhelinkuvaamiselle. Sen 200 megapikselin kamera ei ole vain numeroita paperilla; se todella muuttaa tapaa, jolla otamme kuvia puhelimillamme. Tämän kameran ansiosta voit ottaa äärimmäisen yksityiskohtaisia kuvia, jotka säilyttävät laadun jopa voimakkaassa rajauksessa.

Sensorin kyky yhdistää 16 pikseliä yhdeksi suuremmaksi pikseliksi tarkoittaa, että saat kirkkaampia ja yksityiskohtaisempia kuvia myös heikossa valaistuksessa. Tämä ominaisuus avaa uusia mahdollisuuksia luoville valokuvaajille, jotka haluavat kokeilla rajauksia ja perspektiivejä ilman, että kuvan laatu kärsii.

Täysi 200MP tila tuo mukanaan vapauden, jota ei ole aiemmin nähty älypuhelimissa, antaen käyttäjille mahdollisuuden rajata ja kehystää kuviaan uudelleen ennennäkemättömällä tarkkuudella. Sen adaptiivinen pikselisensori, joka yhdistää 16 pikseliä yhdeksi suuremmaksi pikseliksi, mahdollistaa kirkkaampien ja yksityiskohtaisempien valokuvien ottamisen, erityisesti heikossa valaistuksessa.

Edistynyt Etukamera ja AI-ominaisuudet

Vaikka Galaxy S23 Ultra on siirtynyt 12MP etukameraan verrattuna S22 Ultran 40MP selfie-kameraan, Samsung on luvannut, että tämä ”alennus” ei ole kompromissi laadussa. Päinvastoin, paremman tekoälyn ja uusien ohjelmistopäivitysten ansiosta S23 Ultra tarjoaa entistä parempia muotokuvia ja houkuttelevan yömuotokuvatilan.

Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat odottaa terävämpiä, luonnollisempia ja valaistukseltaan tasapainoisempia selfie-kuvia, mikä tekee S23 Ultrasta ihanteellisen valinnan sosiaalisen median sisällöntuottajille ja selfie-rakastajille.

Edistyneet Ominaisuudet ja Suorituskyky

Galaxy S23 Ultra ei ole vain kameransa ansiosta huomionarvoinen. Sen 12MP etukamera on terävämpi kuin koskaan, tarjoten selkeitä ja yksityiskohtaisia selfie-kuvia. Snapdragon 8 Gen 2 -siru Galaxyä varten tuo pöytään ennennäkemättömän suorituskyvyn, joka ei ainoastaan päihitä kilpailijoidensa graafista suorituskykyä, vaan myös varmistaa, että puhelin toimii sujuvasti kaikissa tilanteissa.

Tämä siru yhdistettynä puhelimen optimoituun näyttöön S Pen -käyttöä varten tekee Galaxy S23 Ultrasta paitsi tehokkaan työkalun myös erinomaisen laitteen luoville ammattilaisille ja harrastajille. S Penin käyttökokemus on entistäkin intuitiivisempi ja tarkempi, mikä tekee muistiinpanojen tekemisestä, piirtämisestä ja navigoinnista vaivatonta ja nautinnollista.

Erinomaiset Vaihtoehdot Tallennustilan Suhteen

Galaxy S23 Ultra esiteltiin helmikuussa, ja sen mukana tuli merkittävä päivitys tallennustilassa. Alkuperäisen 256 Gt:n tallennustilan tarjoaminen on jo itsessään vaikuttavaa, mutta Samsung on mennyt askeleen pidemmälle tarjoamalla myös 512 Gt:n ja jopa 1 Tt:n tallennustilavaihtoehdot. Tämä on erityisen hyvä uutinen raskaan datan käyttäjille ja niille, jotka tallentavat paljon valokuvia ja videoita.

Kaksinkertainen tallennustila verrattuna edeltäjäänsä, Galaxy S22 Ultraan, tarkoittaa, että käyttäjät voivat tallentaa enemmän sisältöä huolehtimatta tilan loppumisesta. Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon puhelimen 200MP kameran tuottamat suuremmat tiedostokoot.

Kestävyys ja Suojaus: Gorilla Glass Victus 2

Galaxy S23 Ultra ei ole vain tehokas, vaan myös kestävä. Se on ensimmäinen puhelin, jossa on Corningin uusin Gorilla Glass Victus 2, joka lupaa entistä parempaa suojaa naarmuja ja pudotuksia vastaan. Tämä on erityisen tärkeää nykypäivän nopeatempoisessa ja liikkuvassa elämäntyylissä, jossa puhelimet altistuvat jatkuvasti kolhuille.

Gorilla Glass Victus 2:n ansiosta S23 Ultra on suunniteltu kestämään arjen haasteet, tarjoten mielenrauhaa puhelimen kestävyydestä. Tämä suojaus ei ainoastaan pidentä puhelimen käyttöikää, vaan myös säilyttää sen ulkonäön pidempään uudenveroisena.

Huippuluokan Näyttö

Galaxy S23 Ultra erottuu markkinoilla myös sen näytön ansiosta. Sen kirkas ja värikäs näyttö on saanut kiitosta laboratoriotesteissä, ja se tarjoaa käyttäjilleen vertaansa vailla olevan katselukokemuksen.

Näytön korkea resoluutio ja väritoisto tekevät siitä ihanteellisen valokuvien ja videoiden katseluun, ja sen adaptiivinen virkistystaajuus takaa sujuvan ja reaktiivisen käyttökokemuksen. Olipa kyseessä elokuvien katselu, pelien pelaaminen tai sosiaalisen median selaaminen, S23 Ultra tarjoaa huipputason näyttökokemuksen, joka on yksi parhaista markkinoilla.

Akun Kestävyys ja Lataus

Galaxy S23 Ultra ylläpitää samaa 5 000 mAh akkukapasiteettia kuin edeltäjänsä, mutta Snapdragon 8 Gen -sirun ansiosta se on entistä tehokkaampi. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat nauttia pidemmästä akunkestosta ilman jatkuvaa tarvetta ladata.

Vaikka Samsung on pysynyt samalla 45W nopealla laturilla, toivoisimme näkevämme tulevaisuudessa nopeamman latausvaihtoehdon, erityisesti kun otetaan huomioon kilpailijoiden, kuten OnePlus 11:n, tarjoamat nopeammat latausratkaisut.

S Pen: Luovuuden ja Tuottavuuden Työkalu

Vaikka Galaxy S23 Ultrassa ei ole merkittäviä uusia S Pen -ominaisuuksia, se säilyttää silti arvonsa tärkeänä työkaluna muistiinpanojen tekemisessä, piirtämisessä ja luonnostelussa. S Penin tarkkuus ja monipuolisuus tekevät siitä ihanteellisen välineen hienovaraisiin valokuvamuokkauksiin ja navigointiin, tarjoten käyttäjille lisäarvoa ja monipuolisten toimintojen kirjoa.

Tämä tekee S23 Ultrasta paitsi tehokkaan älypuhelimen, myös monipuolisen työkalun luoville ammattilaisille ja harrastajille.

Tekniset tiedot

Akun Kesto (Testattu): 13 tuntia
Kameran Resoluutio (Takana; Etukamera): 200MP, 12MP, 10MP, 10MP; 12MP
Suoritin: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy
Mitat: 6.43 x 3.07 x 0.35 tuumaa
Käyttöjärjestelmä: Android 13
Näytön Resoluutio: 3,088 x 1,440 pikseliä
Näytön Koko: 6.8 tuumaa

Galaxy S23 Ultra on kerännyt asiakkailta laajasti kiitosta, ja sen ominaisuudet puhuvat puolestaan. Monet käyttäjät pitävät sitä parhaana Android-puhelimena, jopa verrattuna muihin suosittuihin merkkeihin kuten OnePlus, Google ja Motorola. Puhelimen kompakti koko on erityisesti saanut kiitosta, sillä se on helppo pitää kädessä, kevyt ja mahtuu vaivattomasti taskuun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita suorituskyvyn tai akun keston uhraamista. Puhelin on nopea ja akku kestää jopa kaksi päivää kevyemmällä käytöllä.Näyttö on mainittu parhaaksi moniin muihin puhelimiin, mukaan lukien iPhone 15 Pro, verrattuna. Värit ovat eloisia mutta eivät liioiteltuja, ja Samsungin Android-mukautukset ovat käyttäjien mielestä erinomaisia. Vaikka jotkut ovat valittaneet Samsungin puhelimien ohjelmistoturvotuksesta, tämä lukitsematon versio ei näytä kärsivän siitä ongelmasta.Kamera, vaikka se ei olekaan ammattilaistasoa, on verrattavissa iPhone 15 Pron kanssa ja tarjoaa korkealaatuisia kuvia. Puhelimen 50MP korkearesoluutioinen kamera varmistaa, että jokainen kuva on kristallinkirkas ja jakamisen arvoinen. Lisäksi puhelimen nopea mobiiliprosessori mahdollistaa sujuvan sovellusten välisen siirtymisen, ja se pysyy käyttäjän tahdissa niin työssä kuin pelissäkin.Akun kesto on toinen puhelimen kohokohta, ja sen 4,700mAh akku takaa pitkän käyttöajan ilman lataushuolia. Tallennustilaa on riittävästi, alkaen 256GB, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille valokuville, videoille ja sovelluksille. Puhelimen mukautuva näyttö on myös käyttäjien suosiossa, sillä se sopeutuu ympäristöön tarjoten optimaalisen katselumukavuuden.Vaikka jotkut käyttäjät ovat vaihtaneet toisiin malleihin henkilökohtaisten mieltymysten, kuten kuvanlaadun, vuoksi, Galaxy S23 Ultra on saanut laajasti kiitosta sen monipuolisuudesta ja suorituskyvystä. Se on mainio valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta älypuhelinta, joka täyttää niin viihde- kuin työtarpeetkin.

Meidän mielipide

Galaxy S23 Ultra on epäilemättä yksi markkinoiden kiehtovimmista puhelimista. Sen vaikuttava 200MP kamera ei ole vain tekninen saavutus, vaan se avaa aivan uuden maailman valokuvausharrastajille ja ammattilaisille.

Laajennettu tallennustila, jopa 1 Tt asti, tarkoittaa, että voit tallentaa valtavan määrän tietoa ilman huolta tilan loppumisesta. Gorilla Glass Victus 2:n tuoma kestävyys ja pitkä akunkesto tekevät siitä luotettavan kumppanin kiireisessä arjessa. S Penin monipuolisuus lisää puhelimen käyttömahdollisuuksia, tehostaen työskentelyä ja luovuutta.

Arvostan laitteita, jotka yhdistävät tehokkuuden ja monikäyttöisyyden – ja Galaxy S23 Ultra täyttää nämä kriteerit vaivattomasti. Se ei ole vain älypuhelin; se on monipuolinen työkalu, joka sopii niin työelämään kuin vapaa-aikaankin.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Arvosana: 4.6/5
4.6/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.