Logitech Webkamera HD Pro C920 arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 25.6.2024

Kuvittele, että astut sisään etäkokoukseen, jossa kollegasi voivat nähdä sinut terävästi ja selkeästi, aivan kuin olisit samassa huoneessa. Logitech Webkamera HD Pro C920 lupaa juuri tämänlaisen kokemuksen. Tämä webkamera on saavuttanut suosiota paitsi teknisillä ominaisuuksillaan myös luotettavuutensa ansiosta. Mutta onko se todella niin hyvä kuin sanotaan?

Tässä arvostelussa katsastamme Logitechin HD Pro C920 -webkameran monipuolisia ominaisuuksia. Tarkastelemme sen  hyötyjä sekä mahdollisia rajoituksia, jotta voit tehdä helpommin tietoisen päätöksen siitä, sopiiko juuri tämä webkamera tarpeisiisi.

Logitech Webkamera HD Pro C920

Arvosana: 4.7/5
4.7/5
 • Full HD 1080p -resoluutio: Terävä ja yksityiskohtainen kuvanlaatu.
 • Plug-and-Play: Helppo ja nopea käyttöönotto.
 • Automaattinen valotuksen korjaus: Optimaalinen kuva heikossakin valaistuksessa.
 • Kestävä rakenne: Pitkäikäinen ja luotettava laatu.
 • Integroidut stereomikrofonit: Selkeä ja luonnollinen ääni.

Plussat

+ Erinomainen kuvanlaatu
+ Helppokäyttöinen Plug-and-Play
+ Kestävä rakenne
+ Hyvä hinta-laatusuhde
+ Luotettavat automaattiset säädöt

Miinukset

Jalusta voi olla epävakaa
Vanhemman mallinen USB-liitäntä
Ei 4K-resoluutiota
Stereomikrofonien äänenlaatu voisi olla parempi
Ei integroitua valoa

Yleiskatsaus

Logitech HD Pro C920 on webkamera, joka erottuu edukseen monista markkinoilla olevista kilpailijoista. Logitech, tunnettu laadukkaista tietokoneen oheislaitteista, on kehittänyt tämän tuotteen erityisesti parantamaan videoneuvottelujen ja striimauksen laatua. Tämä kamera on varustettu Full HD 1080p -resoluutiolla, joka tarjoaa selkeän ja yksityiskohtaisen kuvanlaadun.

Logitech on jo pitkään ollut webkameroiden johtava valmistaja, ja C920kehitys on jatkoa yrityksen pitkäaikaiselle panostukselle korkealaatuisiin videoratkaisuihin. Tämä malli on suunniteltu vastaamaan niin kotikäyttäjien kuin ammattilaistenkin tarpeisiin, ja se on saavuttanut suosiota muun muassa Twitch-striimaajien ja etätyöntekijöiden keskuudessa.

Ominaisuudet ja edut

Logitech HD Pro C920 tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tarkastellaan näitä ominaisuuksia ja niiden tarjoamia etuja tarkemmin.

Full HD 1080p -resoluutio

Tarkkuus: Webkamera tarjoaa Full HD 1080p -resoluution, joka takaa terävän ja selkeän kuvan. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun haluat varmistaa, että videokuvasi näyttää ammattimaiselta.

Hyödyt: Tämä korkea resoluutio parantaa videoneuvottelujen laatua, tehden viestinnästä selkeämpää ja vaikuttavampaa. Striimaajat voivat hyötyä myös tarkasta kuvasta, joka tekee katselukokemuksesta miellyttävämmän.

Automaattinen valotuksen korjaus

Toiminto: Kamera on varustettu automaattisella valotuksen korjauksella, joka säätää kuvan kirkkautta ja kontrastia automaattisesti.

Hyödyt: Tämä ominaisuus varmistaa, että näyt videolla hyvin valaistuna, jopa hämärissä olosuhteissa. Ei enää huolta siitä, että näyt pimeältä tai ylivalottuneelta.

Stereomikrofonit

Äänenlaatu: C920on integroidut stereomikrofonit, jotka tallentavat äänen selkeästi ja luonnollisesti.

Hyödyt: Tämä parantaa merkittävästi videopuheluiden ja -tallenteiden äänenlaatua, tehden keskusteluista miellyttävämpiä ja helpommin ymmärrettäviä.

Plug-and-Play

Helppokäyttöisyys: Kamera toimii Plug-and-Play-periaatteella, eli sen voi ottaa käyttöön ilman erillistä ohjelmiston asennusta.

Hyödyt: Tämä tekee kameran käyttöönotosta erittäin helppoa ja nopeaa. Kytket vain kameran USB-porttiin, ja se on valmis käytettäväksi. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas kiireisille ammattilaisille ja niille, jotka eivät ole teknisesti suuntautuneita.

Kestävä rakenne ja design

Laadukkuus: Kamera on valmistettu kestävistä materiaaleista, ja sen suunnittelu on tyylikäs ja käytännöllinen.

Hyödyt: Kestävä rakenne varmistaa, että kamera kestää pitkään käytössä. Lisäksi sen tyylikäs design sopii hyvin moderniin työympäristöön.

Kokemuksia

Käyttäjäkokemukset ovat usein paras tapa arvioida tuotteen todellista arvoa. Logitech HD Pro C920kohdalla käyttäjät ovat olleet pääsääntöisesti erittäin tyytyväisiä.

Monet käyttäjät ovat korostaneet kameran erinomaista kuvanlaatua ja helppokäyttöisyyttä. ”Lähti heti toimimaan, kun sen laittoi kiinni koneeseen. Ei tarvinnut asennella mitään ajureita tai ohjelmia,” kertoo eräs käyttäjä. Tämä heijastaa kameran Plug-and-Play-ominaisuuden hyödyllisyyttä ja tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat päästä nopeasti alkuun.

Toinen käyttäjä mainitsee: ”Kuvan laatu on hyvä etäkonferensseihin, ei tietenkään huippukameralaatua, mutta parempi kuin läppäriin sisäänrakennettu kamera.” Tämä osoittaa, että vaikka kamera ei ehkä tarjoa ammattilaiskameroiden tasoa, se ylittää selvästi monien sisäänrakennettujen webkameroiden laadun.

Useat käyttäjät ovat myös arvostaneet kameran automaattista valotuksen korjausta ja tarkennusta, jotka tekevät kuvasta tasapainoisen ja selkeän ilman manuaalisia säätöjä. Tämä on erityisen tärkeää, jos valaistusolosuhteet eivät ole ihanteelliset.

Kokemukset osoittavat myös, että kamera on kestävä ja luotettava. Eräs käyttäjä kertoo: ”Loistava vastine rahalle, plug&play erinomainen ja kuvansäädöt toimii kuten pitää. Ollut täysin ongelmaton noin 3 vuoden tähänastisella käytöllä.”

Nämä käyttäjäkokemukset antavat kattavan kuvan siitä, mitä voi odottaa Logitech HD Pro C920. Korkea laatu, helppokäyttöisyys ja luotettavuus ovat selkeästi tämän webkameran vahvuuksia.

Hinta-laatusuhde

Kun tarkastellaan Logitech HD Pro C920hintaa suhteessa sen ominaisuuksiin, voidaan todeta, että se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Kameran hinta on kohtuullinen, ja se tarjoaa ominaisuuksia, joita yleensä löytyy kalliimmista malleista.

Kilpailijoihin verrattuna C920 on edullinen vaihtoehto, joka ei tingi laadusta. Esimerkiksi monet ammattitason webkamerat saattavat maksaa huomattavasti enemmän, mutta tarjoavat vain vähän lisäarvoa keskivertokäyttäjälle. C920kohdalla saat korkealaatuista kuvaa ja ääntä ilman, että joudut maksamaan ylimääräistä brändistä tai erikoisominaisuuksista, joita et välttämättä tarvitse.

Kestävyys ja luotettavuus ovat myös merkittäviä tekijöitä, jotka vaikuttavat hinta-laatusuhteeseen. Tämä kamera on suunniteltu kestämään käyttöä, ja monet käyttäjät ovat todenneet sen toimineen moitteettomasti useiden vuosien ajan. Tämä tekee siitä taloudellisesti järkevän valinnan pitkällä aikavälillä.

Kilpailija vertailua

Vertailtaessa Logitech HD Pro C920sen pääkilpailijoihin, voidaan havaita selkeitä eroja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon.

Microsoft LifeCam Studio

 • Hinta: Korkeampi kuin C920
 • Resoluutio: 1080p
 • Erikoisominaisuudet: Laajakulmaobjektiivi, manuaalinen tarkennus

Razer Kiyo

 • Hinta: Samanlainen kuin C920
 • Resoluutio: 1080p
 • Erikoisominaisuudet: Integroitu rengasvalo

Logitech Brio

 • Hinta: Paljon korkeampi kuin C920
 • Resoluutio: 4K
 • Erikoisominaisuudet: HDR, 90 asteen näkökenttä

Logitech HD Pro C920 tarjoaa erinomaisen tasapainon hinnan, laadun ja ominaisuuksien välillä. Vaikka se ei tarjoa 4K-resoluutiota tai integroitua rengasvaloa, sen Full HD 1080p -resoluutio, automaattinen valotuksen korjaus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon.

Tekniset tiedot

 • Resoluutio: Full HD 1080p
 • Kuvanopeus: 30 fps
 • Automaattitarkennus: Kyllä
 • Valotuksen korjaus: Automaattinen
 • Linssin laatu: Lasilinssi
 • Näyttökiinnitys: Säädettävä jalusta
 • Mikrofonit: Integroidut stereomikrofonit
 • Liitäntä: USB 2.0
 • Yhteensopivuus: Windows, macOS, Chrome OS
 • Plug-and-Play: Kyllä
 • Kaapelin pituus: 1,5 metriä
 • Kuvan purku: H.264
 • Katselukulma: 78 astetta
 • Mitat: 94 mm x 24 mm x 29 mm
 • Paino: 162 grammaa

Meidän mielipide

Yhteenvetona voidaan todeta, että Logitech HD Pro C920 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa webkameraa kohtuulliseen hintaan. Se tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, helppokäyttöisyyden ja kestävyyden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin etätyöntekijöille, opiskelijoille ja vaikka striimaajillekin.

Jos tarvitset webkameran, joka toimii heti käyttöön otettaessa ja tarjoaa erinomaista kuvanlaatua, Logitech HD Pro C920 on sinulle sopiva. Se on erityisen hyvä valinta niille, jotka arvostavat korkeaa resoluutiota ja automaattisia säätöjä, mutta eivät halua maksaa ylimääräistä kalliista lisäominaisuuksista.

Olipa tarpeesi sitten ammatillisia tai henkilökohtaisia, Logitech HD Pro C920 on valinta, joka tarjoaa vastinetta rahalle ja parantaa videoneuvottelujen ja striimauksen laatua merkittävästi.

Logitech Webkamera HD Pro C920

Arvosana: 4.7/5
4.7/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.