DNA Rajaton 4G 10M arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 25.6.2024

Kun valitset itsellesi puhelinliittymää, voi tuntua haastavalta löytää juuri se oikea, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi. Puhelinliittymien tarjonta on laaja, ja jokainen palveluntarjoaja lupaa parasta mahdollista suorituskykyä ja kattavuutta. DNA Rajaton 4G 10M on yksi näistä liittymistä, mutta erottuuko se todella edukseen?

Nyt käymme läpi DNA Rajaton 4G 10M -liittymän ominaisuudet, edut ja mahdolliset rajoitteet. Tavoitteena on antaa kattava ja rehellinen arvio liittymästä, joka auttaa sinua tekemään informoidun päätöksen. Olipa tarpeesi sitten rajaton data, edulliset ulkomaanpuhelut tai laaja kattavuus, saat tästä arvostelusta hyödyllistä tietoa.

DNA Rajaton 4G 10M

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Puhelut ja viestit
  rajattomasti
 • EU-datapaketti
  28 Gt/kk
 • Rajaton 4G-netti
  Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 10 Mbit/s, ei datakattoa
 • WiFi-puhelut
  Soita edullisesti kaukomailta
 • Edullinen kuukausihinta, ei määräaikaa
 • Tarjous: Voita TV!

Plussat

+ Rajaton data Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa
+ Edullinen kuukausihinta
+ EU-datapaketin sisältyminen
+ WiFi-puhelut ulkomailla
+ Ei määräaikaa

Miinukset

Avausmaksu
Rajallinen nopeus 10 Mbit/s
Ei sisällä palvelunumeroita
Ulkomaanpuhelut maksullisia

Yleiskatsaus

DNA Rajaton 4G 10M on puhelinliittymä, joka lupaa rajattomasti dataa, puheluita ja tekstiviestejä Suomessa sekä Pohjoismaissa ja Baltiassa. DNA on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista, ja se tunnetaan laadukkaasta palvelustaan sekä laajasta verkostaan. Tämä liittymä on suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat paljon dataa ja haluavat nauttia huolettomasta yhteydestä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

DNA Rajaton 4G 10M -liittymä eroaa muista markkinoilla olevista vastaavista tuotteista erityisesti kattavuutensa ja hinnoittelunsa ansiosta. Monet liittymät tarjoavat rajatonta dataa, mutta DNA-liittymässä on huomioitu myös matkustajien tarpeet tarjoamalla rajaton data Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä 28 Gt EU-datapaketti.

Ominaisuudet ja edut

Rajaton netti

DNA Rajaton 4G 10M -liittymä tarjoaa rajattoman netin Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää nettiä huoletta ilman datakattoa näissä maissa. Netin nopeus on maksimissaan 10 Mbit/s, mikä riittää hyvin peruskäyttöön, kuten sähköpostien lukemiseen, sosiaalisen median selailuun ja videoiden katseluun.

Puhelut ja viestit

Liittymässä on rajattomat puhelut ja tekstiviestit kotimaassa sekä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tämä on suuri etu, jos tarvitset paljon puheaikaa ja lähetät paljon viestejä. Lisäksi EU- ja ETA-maissa puheluista sekä tekstiviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, mikä tekee liittymästä edullisen myös matkustettaessa.

EU-datapaketti

Liittymän kuukausimaksuun sisältyy 28 Gt EU-datapaketti. Tämä on erinomainen lisä, jos matkustat usein EU-alueella, sillä voit käyttää nettiä huoletta myös muissa EU-maissa. Datapaketin suuruus riittää hyvin esimerkiksi navigointiin, sähköpostien lukemiseen ja sosiaalisen median käyttöön.

WiFi-puhelut

DNA Rajaton 4G 10M -liittymässä on mahdollisuus soittaa WiFi-puheluita, mikä on suuri etu erityisesti ulkomailla. WiFi-puheluiden avulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita normaalisti, vaikka olisit maassa, jossa mobiiliverkon kattavuus on heikko tai puhelut olisivat muuten kalliita.

Edut DNA-asiakkaille

DNApuhelinliittymäasiakkaana saat valikoituja puhelimia edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tämä on merkittävä etu, jos harkitset uuden puhelimen hankintaa, sillä voit säästää huomattavan summan rahaa.

Kokemuksia

Matkustajan valinta

Yksi DNA Rajaton 4G 10M -liittymän tyytyväisistä käyttäjistä on paljon matkustava liikemies, joka tarvitsee luotettavaa ja edullista nettiä sekä puheluita. Hän kertoi, että liittymän rajaton netti ja puhelut Pohjoismaissa ja Baltiassa ovat tehneet hänen matkoistaan sujuvampia ja stressittömämpiä. Hän ei enää joudu huolehtimaan ylimääräisistä roaming-maksuista tai datakatosta, mikä on valtava etu liikkuvalle ihmiselle.

Käyttäjäystävällisyys

Toinen käyttäjä, joka käyttää liittymää pääasiassa kotimaassa, arvostaa erityisesti sen vaivattomuutta. ”Voin käyttää nettiä ja soittaa puheluita niin paljon kuin haluan, ilman huolta ylimääräisistä kuluista,” hän sanoo. EU-datapaketin sisältyminen on myös ollut suuri plussa, sillä hän matkustaa usein EU-maissa ja pystyy käyttämään nettiä ilman lisäkuluja.

WiFi-puhelut ulkomailla

Kolmas käyttäjä, joka matkustaa paljon kaukomaihin, on ollut erityisen tyytyväinen WiFi-puheluiden toimivuuteen. Hän kertoo, että WiFi-puhelut ovat olleet erittäin hyödyllisiä ja edullisia, kun hän on ollut maissa, joissa mobiiliverkon kattavuus on heikko tai puhelut olisivat muuten kalliita. ”Tämä liittymä tarjoaa edulliset hinnat ja luotettavan yhteyden, mikä on ollut erittäin tärkeää minulle,” hän toteaa.

Hinta-laatusuhde

DNA Rajaton 4G 10M -liittymän kuukausimaksu on 26,90 €, mikä on erittäin kilpailukykyinen hinta ottaen huomioon sen tarjoamat ominaisuudet. Liittymässä ei ole määräaikaa, mikä antaa käyttäjälle joustavuutta ja vapautta. Avausmaksu on 6,90 €, mikä on kertaluonteinen kulu.

Vertailussa muihin markkinoilla oleviin liittymiin DNA Rajaton 4G 10M tarjoaa erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Usein vastaavat liittymät, joissa on rajaton data ja puhelut, voivat olla huomattavasti kalliimpia. Lisäksi EU-datapaketin sisältyminen kuukausihintaan tekee tästä liittymästä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka matkustavat usein EU-maissa.

Kilpailija vertailua

Kilpailijoihin verrattuna DNA Rajaton 4G 10M tarjoaa useita etuja. Tässä muutamia esimerkkejä:

Elisa Rajaton 4G 10M

 • Elisa tarjoaa vastaavan liittymän, mutta kuukausimaksu on 29,90 €. DNA-liittymä on siis hieman edullisempi.
 • Elisan liittymässä on rajaton data Suomessa, mutta ei Pohjoismaissa ja Baltiassa, mikä tekee DNA-liittymästä houkuttelevamman vaihtoehdon paljon matkustaville.

Telia Rajaton 4G

 • Telian liittymässä on rajaton data Suomessa ja Pohjoismaissa, mutta ei Baltiassa. Kuukausimaksu on 28,90 €, mikä on hieman korkeampi kuin DNA-liittymässä.
 • Telian liittymässä ei ole EU-datapakettia, mikä tekee DNA-liittymästä paremman vaihtoehdon EU-maissa matkustaville.

Tekniset tiedot

 • Verkkotyyppi: 4G
 • Maksiminopeus: 10 Mbit/s
 • Data: Rajaton Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa
 • EU-datapaketti: 28 Gt/kk
 • Puhelut ja tekstiviestit: Rajattomasti Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa
 • WiFi-puhelut: Kyllä, EU/ETA-maiden ulkopuolella
 • Kuukausimaksu: 26,90 €
 • Avausmaksu: 6,90 €
 • Määräaika: Ei määräaikaa
 • Palvelun tarjoaja: DNA Oyj
 • Erikoisedut: Edulliset puhelimet DNA Asiakasetuhintaan
 • Lisäpalvelut: Palvelunumeroiden, valtakunnallisten tilaajanumeroiden ja ulkomaanpuheluiden erillinen hinnoittelu

Meidän mielipide

DNA Rajaton 4G 10M on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja edullisen liittymän. Sen rajaton data ja puhelut Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti paljon matkustaville.

EU-datapaketin sisältyminen kuukausimaksuun on suuri etu, ja WiFi-puhelut tarjoavat edullisen vaihtoehdon kaukomatkoille.

Voimme suositella tätä liittymää erityisesti matkustaville ja niille, jotka tarvitsevat ja käyttävät reissatessa paljon dataa. Jos etsit joustavaa ja monipuolista liittymää, DNA Rajaton 4G 10M on erinomainen valinta.

DNA Rajaton 4G 10M

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Kassalla käytettävä koodi: SUPERVIIKKO

Kaikille uusille BookBeat-käyttäjille

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.