Canon PIXMA TR150 Tulostin arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 27.12.2023

Canon Pixma TR150 määrittelee uudelleen, mitä odotamme modernilta kannettavalta tulostimelta. Tämä pienikokoinen ja kevyt värillinen mustesuihkutulostin tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn liikkuvuutta vaativille käyttäjille. Suunniteltu ensisijaisesti matkalla tapahtuvaan väridokumenttien tulostukseen, TR150 yhdistää vaivattoman kannettavuuden korkeaan tulostuslaatuun.

Canon PIXMA TR150 Tulostin

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Kompakti ja kevyt: Erinomainen kannettavuus
 • Laadukas tulostus: Terävät kuvat ja teksti
 • Langaton yhteydenpito: Helppo mobiilitulostus
 • Edulliset käyttökustannukset: Taloudellinen pitkällä aikavälillä
 • Nopea valokuvatulostus: Tehokas kuvien printtaus

Plussat

+ Kompakti, kevyt, ja kannettava
+ Korkealaatuinen tulostusjälki
+ Langaton ja monipuolinen yhteys
+ Edulliset tulostuskustannukset
+ Nopea valokuvatulostus

Miinukset

Ei automaattista kaksipuolista tulostusta
Rajoitettu paperikapasiteetti
Voi olla hidas suurissa tulostustöissä

Langaton Kannettava Tulostin

Canon Pixma TR150 määrittelee uudelleen mitä käyttäjät voivat odottaa kannettavalta tulostimelta. Tämä pienikokoinen ja kevyt värillinen mustesuihkutulostin tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn liikkuvuutta vaativille käyttäjille. Suunniteltu ensisijaisesti matkalla tapahtuvaan väridokumenttien tulostukseen, TR150 yhdistää vaivattoman kannettavuuden korkeaan tulostuslaatuun.

Korvaten aiemman Pixma iP110 Wireless Mobile Printerin, joka sai Editors’ Choicen tunnustuksen vuonna 2015, TR150 asettaa uuden standardin kannettaville tulostimille. Sen edistyksellinen teknologia ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin kotitoimistoihin kuin liikkuviin ammattilaisiinkin. Sen rinnalla kilpailijat, kuten HP OfficeJet 200 Mobile Printer ja HP Tango X, kalpenevat vertailussa, kun otetaan huomioon TR150:n laadukas tulostusjälki, kohtuullinen nopeus ja kilpailukykyiset käyttökustannukset.

Pieni ja Kevyt

Canon Pixma TR150:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kompaktiuteen ja keveyteen, mikä tekee siitä täydellisen matkakumppanin. Mitat suljettuna ovat 2.6 x 7.3 x 12.7 tuumaa (KxLxS), ja paino on vain 4.5 paunaa ilman akkua (5.1 paunaa akun kanssa), mikä tekee siitä yhtä helpon kantaa kuin keskikokoisen kirjan. Sen ergonominen muotoilu ja kestävä rakenne varmistavat, että se kestää matkustamisen haasteet. ’

Vaikka se on identtisen kokoinen ja painoinen edeltäjänsä iP100 kanssa, sen parannetut ominaisuudet tekevät siitä entistä houkuttelevamman. Kun vertaillaan TR150:ä kilpailijoihin, kuten HP OfficeJet 200 ja Epson WorkForce WF-110, sen pienempi koko ja kevyempi paino korostuvat. HP Tango X, joka on ainoa vertailun malli ilman akkua itsenäiseen käyttöön, on huomattavasti suurempi ja painavampi, mikä tekee TR150:stä selvän valinnan liikkuvuutta arvostaville käyttäjille.

Yhteysominaisuudet ja Mobiiliyhteys

Canon Pixma TR150 ylpeilee monipuolisilla yhteysvaihtoehdoilla, jotka varmistavat saumattoman yhteyden erilaisiin laitteisiin ja alustoihin. Sen Wi-Fi 802.11b/g/n/a-yhteys takaa luotettavan ja nopean langattoman tulostuksen, ja Wireless PictBridge mahdollistaa suoran tulostuksen Canonin yhteensopivilta digikameroilta. USB 2.0 -yhteys tarjoaa perinteisen ja turvallisen tavan yhdistää tulostin tietokoneeseen.

Mobiiliyhteyksien osalta TR150 tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja, kuten Apple AirPrint, Canon Print App ja Canon Print Service, jotka helpottavat tulostusta suoraan älypuhelimista ja tableteista. Amazon Fire -laitteiden tuki Canon Print Plug-Inin kautta tuo lisäarvoa monipuolisille käyttäjille. Lisäksi käyttäjät voivat hyödyntää Creative Parkia, Easy PhotoPrint Editoria, Google Cloud Printiä ja Mopria Print Servicesiä, jotka tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia tulostaa erilaisia dokumentteja ja kuvia helposti ja tehokkaasti.

Tulostuslaatu ja Nopeus

Canon Pixma TR150:n tulostuslaatu ja nopeus ovat kaksi sen merkittävintä ominaisuutta, jotka erottavat sen kilpailijoista. Vaikka TR150 on markkinoiden nopeimpien tulostimien joukossa hitaampi, sen tuottaman tulosteen laatu on vertaansa vailla. Tämä pätee erityisesti grafiikkaan ja valokuviin, joissa TR150 loistaa väreillään ja yksityiskohtien tarkkuudellaan. Tulostusnopeus on arvioitu 9 sivulle minuutissa mustavalkoisille sivuille ja 5.5 sivulle minuutissa värillisille tulosteille, mikä on riittävän nopea useimmille koti- ja pienyrityskäyttäjille.

Erityisen vaikuttavaa on, että 4×6-tuumaiset valokuvatulosteet valmistuvat keskimäärin vain 50 sekunnissa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan nopeisiin, mutta laadukkaisiin kuvatulosteisiin. Tämä nopeus yhdistettynä sen korkealaatuiseen tulostusjälkeen tekee siitä erinomaisen valinnan valokuvaajille ja graafisen suunnittelun ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa tulostusta matkan päällä.

Käyttökustannukset

Kun puhutaan käyttökustannuksista, Canon Pixma TR150 asettaa itsensä markkinoille kilpailukykyisenä vaihtoehtona. Sen mustavalkosivujen tulostuskustannukset ovat arviolta 7.5 senttiä per sivu ja värillisille sivuille 15.1 senttiä, mikä on varsin kohtuullista tämän luokan tulostimille. Nämä kustannukset pysyvät hallinnassa, vaikka ne voivatkin nousta suuremmiksi, jos tulostetaan runsaasti suuria valokuvia tai grafiikkapainotteisia sivuja.

On kuitenkin tärkeää huomata, että vaikka yksittäisen sivun tulostuskustannukset voivat olla korkeampia verrattuna suurempiin toimistotulostimiin, TR150:n käytettävyys ja kannettavuus tuovat lisäarvoa, joka voi olla monille käyttäjille korkeamman sivuhinnan arvoista. Lisäksi, kun otetaan huomioon tulostimen kompakti koko ja sen tarjoama tulostuslaatu, TR150 on erinomainen valinta käyttäjille, jotka arvostavat laatua ja joustavuutta yli suurten tulostusmäärien ja alhaisempien käyttökustannusten.

Tekniset tiedot

 • Tyyppi: Kannettava värillinen A4-mustesuihkutulostin
 • Toiminnot: Tulostaa (Huom: TR150 ei tue skannausta ja kopiointia)
 • Yhteys: Wi-Fi, USB, Apple AirPrint, Google Cloud Print
 • Tietojen tallennuspaikat: Ei ole
 • Tulostusnopeus: 9 sivua minuutissa (mustavalkoinen), 5.5 sivua minuutissa (väri)
 • Paperikapasiteetti: 50 arkkia
 • Tulostuslaatu: 4800 x 1200 dpi
 • Skannauslaatu: Ei sovellettavissa (tulostin ei tue skannausta)
 • Apple AirPrint: Kyllä
 • Mitat/Paino: 322 x 185 x 66 mm (LxSxK)/2.1kg
Canon Pixma TR150 on saanut asiakkailtaan monipuolista palautetta, joka korostaa sen käyttökelpoisuutta eri tilanteissa. Tämä tulostin on erityisesti matkailijoiden suosiossa sen kompaktin koon ja kannettavuuden ansiosta, mikä tekee siitä täydellisen lisävarusteen matkoille. Asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä laitteen helppoon asennukseen ja purkamiseen sekä sen kykyyn tuottaa laadukasta tulostusjälkeä tavallisissa dokumenteissa, erityisesti mustavalkoisessa tekstissä. Vaikka jotkut käyttäjät ovat kommentoineet ink-kasettien kestävyyttä lyhyeksi, erityisesti värillisen tulostuksen yhteydessä, tämä ei ole estänyt monia arvostamasta tulostimen muita etuja. Käyttäjät ovat kiitelleet sen langatonta yhteyttä ja kykyä yhdistää helposti eri laitteisiin, mikä tekee tulostamisesta vaivatonta. Kompaktius ja kyky taittua kirjan kokoiseksi tekevät siitä ihanteellisen pieniin tiloihin, kuten kotitoimistoihin tai matkailuajoneuvoihin. Tulostimen käytännöllisyys ja luotettavuus ovat saaneet kiitosta myös ammattikäyttäjiltä, kuten notaareilta ja mekaanikoilta, jotka arvostavat sen nopeutta ja helppokäyttöisyyttä liikkeellä ollessaan. Vaikka TR150 ei välttämättä ole paras vaihtoehto pääasialliseksi tulostimeksi kotitoimistossa, sen erinomainen kannettavuus ja toiminnallisuus tekevät siitä loistavan vaihtoehdon niille, jotka tarvitsevat luotettavaa tulostusta tien päällä.

Meidän mielipide

Vaikka Canon Pixma TR150 ei ehkä riko teknologian rajoja, se on selvästi askel oikeaan suuntaan nykyaikaisessa tulostinteknologiassa. Sen ääniaktivoitu tulostus ja kyky tallentaa malleja tuo kätevyyttä ja nopeutta päivittäiseen käyttöön, mikä on erityisen arvokasta liikkuvaan liiketoimintaan keskittyville. Se erottuu edukseen, kun verrataan sitä nykymarkkinoiden muihin malleihin, kuten HP Tango X:ään ja Epson WF-110:een, jotka vaikuttavat nyt hieman vanhentuneilta TR150:n rinnalla.

Sen monipuolisuus, käyttömukavuus ja korkea tulostuslaatu tekevät Canon Pixma TR150:stä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät luotettavaa, kannettavaa ja käyttäjäystävällistä värillistä mustesuihkutulostinta. Tämä laite ei ainoastaan vastaa nykyajan vaatimuksiin, vaan asettaa uuden standardin kannettaville tulostimille, ja siksi se ansaitsee paikkansa markkinoiden kärjessä.

Canon PIXMA TR150 Tulostin

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja

Numeronsiirtoihin ja uusiin liittymiin kaupan päälle

koskee valittuja liittymiä.

Numeronsiirtoihin kaupan päälle

Telia Kauppaan, koskee valittuja liittymiä.